Tänään on 24.05.2018, 15:18.

Triathlon

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Viestiketju Lukittu
GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Triathlon

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Centre oli jo avannut naisten triathlonin ja silmään tarttui yksi maistuva peli. Tapansa mukaan Centre oli polkenut suosikit ihan järkyttävän pieniin kertoimiin, joten ihan terävimmän kärjen ulkopuolelta löytyi maistuva kohde heti alkuunsa, joka pelataan pois Nordicin kertoimia odotellessa.


Maxine Seear AUS

Oman rankingin nelonen ja maailman cupin johtaja. Aloitti kauden MC-kisan voitolla, jossa ei kyllä ihan kovinta kärkeä ollut mukana. Oli myös heti toisessa Cupin kilpailussa Meksikossa 3. Sen jälkeen pitänyt taukoa kunnes palasi juuri kisojen alla kahteen cupin kisaan ottaen sijat 5 ja 7 Iso-Britanian ja Unkarin osakilpailuissa. Kun katsoo vielä hänen kilpailu rytmiään, niin siitä on helposti havaittavissa, että tähtäin on asetettu Ateenaan. Alkuvuodesta heti pari kovaa kisaa alle, jonka jälkeen harjoittelemaan kovaa, kunnes ajoissa tulo Eurooppaan ja pari viimeistely kisaa alle. Voin toki olla metsässä, mutta näin minä sen näin.

Seear on syrjäyttänyt mm. loistavassa kunnossa olleen Pip Taylorin joukkueesta, jota olisin odottanut tiukasti mitaleille. 20-vuotiaalla Seearilla on myös siinä mielessä helpommat lähtökohdat lähteä kisaan, koska aussien asettamat suurimmat mitali-paineet kohdistuvat konkareihin Harrop ja Hill. Naisten kisa tulee olemaan todella tasainen ja odotan vahvasti Maxine Seearia mitali-kamppailuun ja voittokaan ei todellakaan tulisi yllätyksenä.

Voittaja Maxine Seear (10%) Centre 21.00

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Re: Triathlon

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Ja Nordic antoi naisten kisan voittajakertoimet ulos tänään. Ei voi kun ihmetellä miten he ovat saaneet suosikkinsa Taorminan näin valtavan suureksi suosikiksi (kerroin 2.10). Tommoset kertoimet ovat täysin sieltä itsestään. Vertailun vuoksi omat suosikkini Harrop ja Taormina saavat voitosta arviot 21% ja 19%. Melkoinen ero!

Ja sitten itse peli:

Rina Hill AUS

Oman rankingin sijalla 3. Kilpaillut tällä kaudella kahdesti maailman cupissa. Ensimmäisessä kisassa Madeiralla sijoituksena 11 ja tämän kauden ehkä kovimmassa MC-kisassa, jossa kaikki huiput olivat viimeistelemässä kuntoaan ennen Ateena, Hill oli toinen hävittyään kisan ainoastaan sekunnilla toiselle australialaiselle Loretta Harropille. Vaikka maailman cupista voittoja on kertynyt kivasti, niin arvokisoissa menestyminen on jäänyt vähemmälle ja uran toistaiseksi paras sijoitus arvokisoissa on 4. sija Edmontonista 2001. Hill kuuluu parhaimpiin pyöräilijöhin ja uinti ja juoksu ovat hyviä . Mitali on hyvin haarukassa normaalilla suorituksella ja hyvänä päivänä voittokaan ei yllättäisi lainkaan.

Yksi kolmesta suurimmasta voittajasuosikista, mutta hieman kevyempää tavaraa kuin suosikit Lorretta Harrop ja Sheila Taormina. Arvioni Hillin voitolle on 15%. Nordic tarjoilee järkyttävää 15 kerrointa tälle. Esim Centre antaa kertoimen 6.00 samalle vedolle.

Rina Hill (15%) 15.00 Nordic

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Re: Triathlon

Viesti Kirjoittaja GooRio »

H2H-vedot tulivat naisiin ja samalla pari makoisaa peliä.

Burgos-Dittmer 2.05

Näemmä Nordicin oli saatava jälleen kerran Burgos H2H vetoihin ja se kyllä käy! Burgos ratsastaa vanhojen meriittiensä avulla tässä Nordicin mukaan suosikkina. Burgos on voittanut 2003 Euroopan mestaruuden, mutta sen lisäksi ei juuri muuta mainittavaa olekkaan. Hän kisannut todella vähän ikäisekseen (syntynyt -67) ja jotenkin tuntuu että uran huippuhetket ovat takanapäin. Burgos oli Madeiran MM-kisoissa 8. sekä oli mukana Unkarin viime viikonlopun mc-kisassa, jonka jätti kesken todella huonosti menneen uintiosuuden jälkeen. Hän oli myös ilmoittautunut Iso-Britanian mc-kisaan, joka oli ennen Unkarin kisaa, muta ei koskaan startannut kisaan...

Dittmer on puolestaan ollut pari viimeistä vuotta maailman cupissa kuin kuha lammessa. Voittoja ja palkintosijoja tullut roppakaupalla. Tämän kauden MC-kilpailuista saldo kahdesta kilpailusta 2. sija sekä voitto Unkarin kisasta viime sunnuntailta. Dittmer tosin hävisi Burgosille 30 sekuntia MM-kisoissa ollen sijalla 12. Ero tuossa kisassa syntyi Burgosin eduksi juoksussa. Kuitenkin Dittmer on hyvä juoksija esim. viime kisassa hän oli juoksuosuuden selvästi nopein samoin kuin Meksikon kilpailussa.

Ohessa molempien tuloksia kahdelta viime kaudelta:


<TABLE BORDER=1><TR> <TH>Dittmer</TH> <TH>Burgos</TH></TR><TR> <TD>2004 Madeira World Championships, POR 12th </TD> <TD>2004 Madeira World Championships, POR 9th </TD></TR><TR> <TD>2004 Tiszaujvaros World Cup, HUN 1st </TD> <TD>2003 Queenstown World Championships, NZL 8th </TD></TR><TR> <TD>2004 Mazatlan World Cup, MEX 2nd </TD> <TD>2004 Tiszaujvaros World Cup, HUN DNF </TD></TR><TR> <TD>2003 Madeira World Cup, POR 7th </TD> <TD>2004 Valencia Regional Championships, ESP 7th </TD></TR><TR> <TD>2003 Nice World Cup, FRA 1st </TD> <TD>2003 Carlsbad Regional Championships, CZE 1st </TD></TR><TR> <TD>2003 Hamburg World Cup, GER 1st </TD> <TD></TD></TR><TR> <TD>2003 Tiszaujvaros World Cup, HUN 1st </TD> <TD></TD></TR><TR> <TD>2003 St. Anthony's World Cup, USA 3rd </TD> <TD></TD></TR><TR> <TD></TD> <TD></TD> <TD></TD></TR></TABLE>

Dittmerin perustaso, tämän kauden hyvät esitykset sekä omat epäilyt Burgosin huonosta kunnosta nostavat arvioni Dittmerille 60%, joka voisi ehkäpä olla jopa hieman korkeampi, mutta pidetään maltti kuitenkin mukana.

Taormina-Harrop 2.15

Laiska kun olen niin tähän pariin otan kommentit suoraan omasta voittaja-rankingista..

Loretta Harrop AUS

Harrop on minun papereissani hiuksen hienosti pienoinen suosikki. Menestystä löytyy arvokisoista jo aiemmin, sillä Harrop on voittanut maailman mestaruuden vuonna 1999 ja tämän vuoden kisoissa tuloksena oli 2. sija. Maailman cupin voittoja on jo kertynyt vaikka muille jakaa. Tasaisen hyvä joka lajissa, jonka ansiosta nousee suurimmaksi suosikiksi. Esitti hyvää kuntoaan Edmontonin cupin kisassa ottaen niukan voiton. Loistava pyöräilijä, mutta häviää kuten kaikki muutkin Sheila Taorminalle uintiosuudella. Arvioisin, että kilpailu huipentuu Harropin ja Taorminan väliseksi todella tasaiseksi kisaksi, jonka ratkaisu nähdään juoksussa.

Sheila Taormina USA

Tällä kaudella yksi kisa ja voitto se oli voitto Madeiran MM-kisoista, sen jälkeen jättänyt Maailman Cupin väliin. Voitti Madeiralla jopa Harropin, lähinnä loistavan uinnin ansiosta ja hyvän juoksun vuoksi. Uskallan väittää, että tämä nainen johtaa kun kilpailijat nousevat merestä, sillä Taormina on Olympiavoittaja Atlantasta vuodelta 96 naisten 4x200m viestistä! Taorminan heikkous on pyöräily ja esimerkiksi MM-kisoissa oli vasta osuuden 8. nopein häviten pyöräilyssä 40 sekuntia (tosin voitti saman verran uinnissa) Harropille. Taormina taistelee voitosta yhdessä Harropin kanssa tiukimmin.

Annoin kisan voitosta Harropille arvion 21% ja Taorminalle 19%. Joten kyllä tässä H2H-vedossa voi antaa varovaisesti 50% ja muutama lisä prosenttiyksikkökään mielestäni olisi yhtään liioiteltua.

PELIT

Dittmer (60%) 2.05 Nordic
Harrop (50%) 2.15 Nordic

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Re: Triathlon

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Centrebet on mennyt nostamaan tänään suosikkien sijakertoimia miesten triathloniin jonkun verran ja pelataan yksi kohde pois.

Miesten triathlon on näin etukäteen selvästi helpommin arvioitavissa kuin naisten, koska kilpailuun löytyy mielestäni vain ja ainoastaan yksi suosikki eli Bevan Doherty. Pelasin itse jo aiemmin miestä voittajaksi kertoimella 5.00 Nordicille, tosin se kerroin on jo mennyttä. Voittajapelin lisäksi pelaan miehelle sijoitusta 3 parhaan joukkoon.


Bevan Doherty NZL

Viime vuonna Doherty kiersi todella paljon kisoja ja oli aina mukana kärkikamppailussa. 9 MC-kilpailusta huonoin sija oli 10. ja oli peräti 8:ssa kisassa 5 parhaimman joukossa. Tänä vuonna Docherty on kilpaillut säästeliäämmin Ateenan vuoksi ottaen osaa ainoastaan kahteen kisaan. Hän voitti kauden MC-avauksen ja nappasi kullan MM-kisoista eli todella vakuuttavaa jälkeä!

PELI
Place 1-3 (60%) 1.81 Centrebet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


kalevi
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 27.01.2004, 19:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kalevi »

Docherty place 1-3 1,90 unibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”