Tänään on 26.05.2018, 02:16.

TRIATHLON - Salford World Cup Manchester 25.7.2004

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

TRIATHLON - Salford World Cup Manchester 25.7.2004

Viesti Kirjoittaja GooRio »

TRIATHLON - Salford World Cup (Manchester)

Viikonlopun aikana olen tutkinut ja analysoinut Ateenaa varten kyseistä lajia ja ajattelin lähinnä harjoitusmielessä myös tehdä arviot sunnuntain Maailman Cupin osakilpailuun Manchesteriin, kun Nordic tarjoilee kertoimia. Neljä H2H-kohdetta tarjolla ja jokaiseen jonkin näköiset arviot tehty. Kommentit ovat erittäin tervetulleita!

Naiset H2H

Kathleen Smet (BEL) - Brigitte McMahon (SUI) 1.50 2.25

Smet voitti vain viikko sitten käydyn Maailman Cupin kisan Corner Brookissa, Kanadassa. Kisa oli tasoltaan huomattavasti heikompi kuin kiertueen muut kisat, koska juuri kisaa edeltäneenä viikonloppuna oli Edmontonisssa järjestetty Cupin kisa, jonka monet tähdet olivat valinneet kisa-kalenteriinsa. Smethillä varmasti painaa kisa vielä jaloissa sekä siihen lisättynä lentomatkasta palautuminen ja aikaerosta tottuminen, niin pahoin epäilen, että hän ei ole täydessä kunnossa.

Brigitte McMahon on puolestaan lajin olympia-voittaja Sydneystä. Tällä kaudella oli mukana kauden MC-avauksessa Japanissa ja tuloksena oli 4. sija. MM-kisoissa Madeiralla tuli 18. sija ja jokaisessa lajissa oli tasainen missään erityisemmin loistamatta, tosin ei pettänytkään. Hävisi silloin Smetille (oli kisoissa 15.) noin puolisen minuuttia. Epäilisin että kokenut kehäkettu on osannut ajoittaa kuntonsa kohdalleen ja nyt olisi viimeisessä kisassa ennen Ateenaa jo kunto pilkottamassa esiin.

Kyllä tämä kääntyy aika lailla mun silmissä 50-50 pariksi, mutta ollaan hieman varovaisempia ja laitetaaan 52-48 Smetin hyväksi.


Julie Dibens (GBR) - Ana Burgos (ESP) 1.75 1.85

Molemmat valilttu Ateenan, mutta eivät kuuluu suosikkeihin. Todella tasainen pari, mutta Burgos ehkä aavistuksen parempi. Dibens kisailee puolestaan kotimaassaan ja saa näin puolestaan pientä etua siitä. Näillä ketoimilla ei pelejä saa aikaiseksi joten jätetään väliin.


Miehet H2H

Tim Don (GBR) - Andrew Johns (GBR) 1.65 2.00

Kauden avauksessa Johns oli selvästi parempi kuin Don. Sen jälkeen miestä ei ole näkynyt kisoissa joten kunto on todellinen arvoitus. Don puolestaan oli MM-kisoissa komeasti 4. Todella vaikeasti arvioitava kohde Johnsin kilpailemattomuuden vuoksi. Jos nyt tähän arvion laittaisi niin tuskin 60-40 Donin hyväksi ihan mielettömästi väärässä olisi. Ei pelejä näillä kertoimilla


Ivan Rana (ESP) - Dmitriy Gaag (KAZ) 1.70 1.90

Rana ei ole kilpaillut tänä vuonna paljoa, mutta saldona MM-kisojen 2. sija ja samalla voittaen Gaagin 15 sekunnilla. Gaag puolestaan oli mukana kaikissa neljässä ensimmäisessä Cupin kisassa (MM-kisat mukaan lukien) hankkien todella hienon saldon 2-2-3-1 ja on tällä hetkellä Cupin johdossa. Mies jätti viime osakilpailun väliin samoin kuin Ranakin. Rana on hyvä pyöräilijä, kun taas Gaag on jonkun verran parempi uimari, vaikka uintiosuudella MM-kisoissa molemmat olivat 40. sijan huonommalla puolella. Kyllä tämä pari kääntyy väkisinkin mielestäni Gaagin puolelle, lähinnä siksi että mies on loistavan tasainen kilpailija ja hän on koko kauden panostanut Cuppiin.Epäilen, että Rana ei välttämättä tässä kisassa ota kyllä ihan kaikkea irti, vaan tämä kisa on sellainen tason mittaus pitkän tauon jälkeen matkalla Ateenaan. Prosentit 45-55.

PELIT

McMahon (48%) Nordic 2.25 (OA 1.08')
Gaag (55%) Nordic 1.90 (OA 1.045)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”