Tänään on 23.05.2018, 23:52.

Superpesis 15-18.7

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Superpesis 15-18.7

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Joensuu-Oulu ml 50-50
(Hyvinkää-Kitee)

Hyvinkään lukkari on loukkaantunut ja pätevää korvaajaa ei ole saatu tilalle.Edellisestä johtuen ottelu on hyvin vaikea arvioida ja jätänkin sen kokonaan väliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Hyinkää-Kitee

Betsson 2,03-1,4
Nordicbet 2,0-1,75
Centrebet 1,85-1,85
Expekt 2,05-1,65

Jännityksen vuoksi voisi harkita Kiteen pelaamista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Itse vasta opettelen pesäpallon laskentaa, mutta otteluita olen kyllä seurannut epäsäännöllisesti vuosikaudet. Tällä kaudella näin Kiteen Hyvinkäällä ja siinä ottelussa Kitee oli aika aseeton ja sortui muutamaan alkeelliseen virheeseenkin kun pelipaikkoja oli vaihdettu ulkokentällä. Kakkosen takaa tuli useampi juoksu Hyvinkäälle. Samoin Kiteen kärki oli vaikeuksissa. Raittilahan pelasi jo tuolloin Kiteellä, mutta taisi vasta totutella lyönteihin. Kaksi juoksua silti hänelle. Röppänen oli kyllä vireessä Kiteetä vastaan ja hänen puuttumisensa on noin taskuarviolla samaa luokkaa kuin NHL:ssä hyvän 1-maalivahdin :lol:

Hyvinkää teki kuitenkin Kiteellä yhteensä yhdeksän juoksua ja senkään vuoksi en pidä ottelua niin läpihuutojuttuna Kiteelle kuin kertoimet antaisivat ymmärtää. Pitkähkö matka bussissa vie sen verran jaloista mehuja, että saan aika lähelle 60 prosentin todennäköisyyden sille, että Hyvinkää kuittaa ainakin yhden jakson. Puhtaan voiton (2-0 tai 1-0)hankkiminen vieraissa Hyvinkään tasoista joukkuetta vastaan Röppäsen poissaolo huomioidenkin ei kuitenkaan ole aivan yksinkertaista. Lyöntivoimaahan Tahkolta löytyy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Minä taas vasta opettelen jääkiekon numerointia, mutta olen tehnyt vuosia pesäpalloon. :wink:

Näin äkkiseltään voisin sanoa Röppäsen poissaolo vaikuttaa paljon enemmän kuin 1-molarin poissaolo. Karkeasti sen voi huomata esim. Kitee-Hyvinkään ottelun kolmostilanteissa. Keväällä Kitee voitti 17-11 ja nyt oma ennuste oli 14-10. Nyt Kitee voitti 26-13, joista 20 toisella jaksolla. Se, että Tahko voitti ekan jakson, oli pieni ihme. Oletan Kiteen pelaajat olivat niin hidasjärkisiä, että meni se eka jakso opetellessa Lepolan kuviot, joka on pelannut vähän tämän tason pelejä. Tosin täytyy mainita, etten ollut katsomassa ottelua, joten tämä asia oli oletusta.

Lisäksi Röppäsen poissaolo näkyy sisäpelissä lyöntivoiman ja jonkin verran "etenijämäärän" heikkenemisenä, koska Tahkolla on hyvin kapea materiaali.

NHL:ssä maalivaihdin vaihto harvoin näkyy hyökkäysvoiman suoranaisena heikkenemisenä (tai oikeastaan saahan nekin joskus syöttöpisteitä :wink:).

Lisäksi Kiteen voimalukuarvot ovat nousseet selvästi sitten viime Hyvinkää-Kitee pelistä. Nyt näyttäisi siltä, että Kitee ja Sotkamo ovat selviä mestariainesta. Hyvinkää oli tippumassa pois kelkasta jo ennen Röppäsen poissaoloa. Pieni musta hevonen on vielä Kuopio.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

gary kirjoitti:Se, että Tahko voitti ekan jakson, oli pieni ihme. Oletan Kiteen pelaajat olivat niin hidasjärkisiä, että meni se eka jakso opetellessa Lepolan kuviot, joka on pelannut vähän tämän tason pelejä. Tosin täytyy mainita, etten ollut katsomassa ottelua, joten tämä asia oli oletusta.
Hyvä kirjoitus sulla! Sen verran kommentoin tuota lainaamaani kappalettasi, että Tahko vei tällaisen pesisamatöörin silmin nähtynä 1. jakson aika ylivoimaisella esityksellä. Kiteeltä ei onnistunut mikään, joukkue oli kuin puuduksissa... Sitten 2. jakson ekalla Kitee meni 5-0 johtoon, mutta jotain Hyvinkäästä kertoo se, että Tahko nousi vielä tuosta tappioasemasta 8-7 johtoon kolmannen tasoittavallaan. Kitee kuittasi kuitenkin neljännessä jaksovoiton lopulta juoksuin 11-8. Superissa molemmilla paikkansa ja se päättyi 1-1. Kotiutuskisassa Kitee oli niukasti parempi ja kuittasi sen 2-1. Kaiken kaikkiaan tasainen ja mielenkiintoinen ottelu. Hyvinkäätä en ainakaan kokonaan unohtaisi kun syksyn tosipelit alkavat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 72
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Kiteen olen nähnyt tällä kaudella neljästi, ja Hyvinkään kolmasti, viimeksi tänään Hyvinkää-Kitee.

Röppästä tuurannut Tero Lepola pelasi lukkarina aivan kelvollisesti, mutta tietenkin "Rölliin" verrattuna eroa löytyy. Tolppa ei nouse aivan yhtä varmasti ja korkealle, ja taktisia vääriä ei Lepola tarjonnut kyllä montaa. Näpyjen perään hän lähtee erittäin terävästi. Röppäsen lisäksi Tahkolta puuttui Timo Rantatorikka ulkopelistä, mutta hän pelasi kuitenkin jokerina. Sen verran sulavasti hän kunnarinkin juoksi, että kyse taisi olla flunssasta, eikä loukkaantumisesta. Miika Rantatorikka paikkasi ulkona aivan kelvollisesti, mutta aivan tevävimmillään ei Tahkon ulkopeli silti ollut. Sisällä peli kulki hyvin, varsinkin kärki onnistui rakentamaan tilanteita. Jokeri Peltosta käytettiin hieman säästeliäästi.

Kitee pelasi erittäin aneemisen ensimmäisen jakson, jonka jälkeen sisäpelijärjestys laitettiin uusiksi, ja Pasi Pirinen näytti toisen jakson aikana mallia, kuinka tätä peliä pelataan. Kiteen kärki Kaksonen/Pääkkönen ei ollut parhaimmillaan, etenkään ulkona. Pääkkösellä tutisi räpsä kolmospesällä enemmän kuin laki sallii, ja häntä kokeiltiin Hyvinkään toimesta melko kiitettävästi. Kaksosella oli taasen yliyrittämistä, joka kostautui ensimmäisellä jaksolla helpossa polttoheitossa, jonka hän onnistui heittämään metrin yli kakkospesän ja Hyvinkää kuittasi harhalla juoksun. Saku Kapanen pelasi loistavan sisäpelin, joka palkittiin mm. kunnarilla tyhjään kenttään. Muutenkin hän meni erittäin varmasti kentälle, ja silloin kun Kaksonen tai Pääkkönen oli kärjessä, hän onnistui siirtämään heitä hyvällä prosentilla. Pirinen täydensi Kapasen jälkeen tilanteiden rakentelua, ja pääsi myös kotiuttamaan. Kaksi kunnaria ja parhaan pelaajan palkinto saaliiksi hänelle. Kohonen pelasi normaalipelin, sekä sisällä että ulkona. Jokeriosastolla oli melko hiljaista, Raittila oli turhautunut eikä saanut oikein mitään aikaan. Jos Kiteellä olisi valtakunnan huippuihin kuuluva kotiuttajajokeri tyyliin Joukainen, Dahlström, Ahola, Huotari.., niin joukkue olisi ehdottomasti mestarisuosikki nro1.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


1qaz2wsx3edc
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 01.03.2004, 10:39
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja 1qaz2wsx3edc »

Eilisestä Kiteen oli aneeminen ainoastaan kotiutuksissa ensimmäisellä jaksolla taisipa melkeen kaikki palot tulla kotiin. Raittila oli pelissä todella huono oli varmaan jäänyt mailaan pussi päälle sen verran onnettomia ratkaisut olivat. Kiteen olisi todella lähellä mestaruutta JOS heiltä löytyisi kunnon pelaaja numerolle kaksi!(siis myös semmoinen joka saa jotain ulkopelissäkin kiinni Pääkkösellä vähän heikompaa....)
Toinenkin jakso oli menossa vahvasti Tahkolle kiitos Pääkkösen mutta viimeisessä vuorossa KAHDEN palon ykköstilanteessa Tahkon kakkoskoppari pelasi Piriseltä kakkosjatke lyöntiä pois(Pirinen löi ensimmäisen kunnarin sieltä) niin eikös vanha konna vetänyt takaa läpi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Täytyy olla jossain määrin eri mieltä joistain asioista!

Heti sanottakoon, että tätä jälkimmäistä peliä en näyhnyt vaan sen Kiteellä pelattavan.

Ensinnäkin eka jakso oli täälläkin Kiteeltä huonoa peliä mutta se ei todellakaan johtunut siitä, että Lepola olisi jotenkin erikoisen hyvin tuurannut Röppästä. Jos Kitee sielläkin pelasi umpisurkeasti ekan jakson epäonnistuen kaikessa ei siitä plussaa Kiteellä nähdyn pelin perusteella voi laskea ainakaan Lepolalle. Ihan jo siltä kantilta jos katsotaan, että perussyötössä on eroa 2-3 metriä. Lepola nosteli pääasiassa metrin korkuisia syöttöjä vaikka kenttä olisi tyhjä ja lyömässä peränumeroita. Lepola antoi tasotusta (siis suorasti) ainakin kolme juoksua + vielä sitten epäsuorat juoksut jotka johtui helpoista syötöistä. Yhden epäonnistuneen (lyhyt) kakkosraja näpyn heti hakemalla oli hän voinut pelastaa juoksun syntymästä, nyt hän ensin arpoi siepparin kanssa kumpi hakee ja sitten vielä itse lähti hakemaan vaikka siinä vaiheessa kotipesä jäi ihan tyhjäksi eikä hänellä ollut mitään mohdollisuuksia keritä takaisin. Sitten pari juoksua hän antoi ihan perinteisesti kauhomalla pari kolme kertaa ohi pallosta.

Samoin itseä pisti silmään kuinka vähän Peleä käytettiin.

Sitten tapaus Pääkkönen. Voi voi ei vielä ole uutta kärkeä hommattu vaikka sen huomasi jo harjoitus otteluissa ettei miehestä ole superiin. Tässä ottelussa minkä minä näin antoi pääkkönen tasotusta semmoset 5-6 juoksua. Eikä ne edes olleet kerralla räsähtäviä vaan enimmillään taisi kaksi juoksua tulla yhdestä epäonnistuneesta kiinniotosta. Ja ilmeisesti siis kiinniottoa ei oltu keritty harjoitella siihen toiseenkaan peliin. Sitten vielä yhden juoksun hän onnistui estämään omalta joukkueeltaan kun ei ollut sääntökirjaa sattunut lukemaan. On totta että pelinjohtajan ja muittenkin olisi siinä tilanteessa pitänyt muistaa huutaa hänelle, että pysyy kotipesässä eikä lähde etenemään, mutta itsehän saa myös ajatella. Tähän tupeksintaan kun vielä lasketaan se, että pääkkönen menee kentälle niin huonosti jottei oo tosikaan ja ei ole harvinaista näköjään palaa viimeisen lyönnin täydellisen epäonnistumisen takia joka pelissä enemmän kuin kerran niin mitä ihmettä: miksi miehelle ei löydy tuuraajaa. Sisäpeliin olisi varmasti helppo laittaa joku mutta liekö nämä eivät sitten palloa saisi muka Pääkköstä paremmin kiinni. Nyt ollaan mielestäni edetty siihen tilaan, että näytöt olisi pitänyt antaa kyllä jo aikoja sitten enää Pääkköseltä en niitä itse odota. Sääliksi vaan käy miestä jos eivät löydä korvaajaa ja hän joutuu aina jo jännittämään miten peli kulkee. Oli nimittäin nähtävissä jo viime pelissä, että nämä yleisön joukossa olevat "huutelijat" kuittailevat Pääkköselle jo yhtä paljon kuin vierasjoukkueen gladiaattoreille. Mielestäni jos Holttisen näytöt ei riittäneet ni ei voi olla mahdollista, että Pääkköstä peluutetaan Kiteen kärkenä tai ylipäätänsä millään numeroista 1-9.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Vimpeli-Seinäjoki 17-39-44 ml 34-66

Vimpeli 1x 1,89 (5/10) (1 6,0 Unibet ja X 2,75 Nordicbet/Gamebookers)

Vimpeli pelasi todella huonon vieraskiertueen ollen selvästi jokaisessa ottelussa huonompi.Kaivattuja irtopisteitä ei siis vieraista saatu ja 8.sija alkaa karkaamaan käsistä.Se kuitenkin nauttii sarjan suurimmasta kotiedusta ja fanaattisen kotiyleisön edessä ovat vastustajat olleet vaikeuksissa.Seinäjoki on pelannut tauon jälkeen vakuuttavasti ja tulee haastamaan vielä Hyvinkään 4.sijasta.Vimpelistä on lähtenyt täydet kolme pistettä vain Sotkamon ja Hyvinkään mukaan.

14.7 Seinäjoki-Vimpeli (5-1)(5-0) kolmostilanteet 23-5
25.5 Vimpeli-Seinäjoki (2-2)(1-4) kolmostilanteet 12-14

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Itse sain 16-34-50 ja näyttäisi ettei ole pelattavaa. Vimpeli on tosiaan saanut hyvin pisteitä kotonaan, mutta joukkue häviää vastassa olevalle joukkueelle kaikilla osa-alueella. Ennuste kolmostilanteille näyttää 12-15 ja kotiutusprosentit lisäävät Jussien voittomahdollisuuksia. Toki molemmilla on täysi motivaatiotilanne päällä.

Tuosta Kitee- Hyvinkää otteluista sen verran, että mielenkiintoista luettavaa. Kuitenkin syvällisiä johtopäätöksiä havaintojen perusteella tehdessään kannattaa muistaa kuinka paljon tällä hetkellä mahdollisesti taktikoidaan jo pudotuspelejä silmällä pitäen. Pelinjohtajat tietävät sen varmasti, mutta poikkeuksellisen paljon tilanteet muuttuivat molemmissa otteluissa. En tiedä kertooko se oikeasti mitään, mutta on varmaa, että kolmostilanteiden ja juoksujen määrät tulevat tippumaan murto-osaan pudotuspeleissä. Tämä asia haittaa olennaisesti otteluiden numerointia, kun otteluiden tilastot eivät mahdu enää ns. "todennäköisyyskenttään". Joten olenkin viime vuosina jättänyt viimeiset runkosarjan ottelut omaan arvoonsa.

Yksi asia Hyvinkäässä ihmetyttää, että voittaa enää harvoin ns. kovia pelejä kovia joukkueita vastaan. Voittamisen kulttuuri on hävinnyt (siis kovissa matseissa) ja luulen se jyskyttää takaraivossa hiukan. Kuitenkin Tahko on tulevaisuuden mestariainesta, kunhan vain saavat velat muutaman vuoden sisällä pois ja voivat satsata joukkueen leveyteen. Organisaatio ja valmennus on ollut kunnossa jo muutaman vuoden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Itse pelasin Vimpeliä Money Linessä Centrellä 2.75 kertoimella, joka mielestäni todella pelattava. Vimpeli saa yleisöltä varmasti täyden tuen ja yleisöä odotetan reilusti tähän otteluun, viikonloppu alkamassa ja hyvä keli.

Vimpeli pystynyt kotonaan kääntämään todella hyvin supervuoro -ja kotiutus kisoja voitoksi, tänään myös toivottavasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


aleksej
Jäsen
Viestit: 679
Liittynyt: 28.01.2004, 17:52

Tuotto: +244.61 yks.

Palautus%: 115.75%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 606

Pisteitä: 746
Paikkakunta: siperia

Viesti Kirjoittaja aleksej »

Kiteen Pääkkösestä vielä sen verran, että jos ulkopeliotteet jatkuvat samalla tasolla, niin eiköhän mies siirretä etenijäjokeriksi. Nilkkansa loukannut Huuhtanen on kuitenkin ulkopeliin hyvä ja tervehdyttyään kaiketi aina ulkopelissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Kitee-Pattijoki ml 79-21
Seinäjoki-Kuopio ml 44-56
Sotkamo-Vimpeli ml 87-13
Oulu-Nurmo ml 57-43

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”