Tänään on 27.05.2018, 07:50.

AH Miesten viesti

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

AH Miesten viesti

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Pulssi on vähitellen tasaantunut ja ääni palannut HPK-TPS -pelin jäljiltä ja on aika siirtää katse huomisaamuun ja miesten viestiin...

Nordic:
Slovenia - Tsekki 2 2.30
Venäjä - Valko-Venäjä 1 1.65 (oddsalive 1.80)

Unibet:
Norja - Saksa 2 2.35 (oddsalive 2.45)
Ranska - Itävalta 2 2.20
Suomi - Ruotsi 1 1.60

Centre:
Suomi - Viro 1.50
Saksa Winner 3.75

Slovenia - Tsekki on mielestäni päivän paras kohde. Suorastaan uskomaton kerroin. Tai sitten bookkeri tietää jotain, mitä minä en tiedä... (esim. Vitekin poisjäänti ??) Näillä tiedoilla heitin kyllä melkoisen muhkean panoksen tuohon kohteeseen. Slovenian joukkueessa Ozbolt on sijoittunut kisojen ainoassa startissaan 28. sijalle, Globocnik on saalistanut sijat 38, 34 ja 5, Maricin saldo on 25, 24 ja 20 sekä ankkuri Dolencin 37, 9 ja 31. Tsekkiläisistä puolestaan Garabikin ainut startti on tuonut sijan 13. Dostalilla on plakkarissa 13, 23 ja 24, Slesingerillä 50, 39 ja 27 ja Vitekin ainoa maalin asti kestänyt kilpailu tuotti tunnetusti sen pronssimitalin. Joukkueet ovat siis suhteellisen tasaväkisiä, mutta mielestäni Tsekki kuitenkin on lievä ennakkosuosikki, joten 2.30 tuntuu aivan käsittämättömältä. Jos ylimääräistä rahaa on, niin voihan sitä kokeilla Tsekkiä jopa top-3:een kertoimella 5.00 centrellä.

Norja ja Saksa ovat myös tasainen pari. Jos tuuliolot ovat yhtä vaikeat huomenna kuin tänään, pitäisin Saksaa jopa lievänä suosikkina. Kokemusta ja ampumataitoa kun sakemanneilla on vaikka muille jakaa. Vaikka Norjalla on nimivahva joukkue, niin normaalikisa osoitti, että etenkin ammunnassa he ovat haavoittuvaisia. Jos Saksa kukistaa Norjan on joukkue myös erittäin lähellä koko kilpailun voittoa, siispä peleihin mukaan myös Saksan voitto...

Valko-Venäjän miehiltä kisat ovat menneet alakanttiin. Dratchevin jälkeen kaikki muut ovat epäonnistuneet melko totaalisesti. Myös Venäjällä on vielä rutkasti parannettavaa. Kotiyleisön tukemana heillä on nyt paikka lunastaa odotuksia ja taistella mitalista. Valko-Venäjän pitäisi olla kevyttä kauraa siinä taistelussa.

Ranska ja Itävalta hamuavat molemmat myös mitaleille. Ranskan menestys on tähän asti ollut pääosin naisten varassa. Normaalikisa tosin antoi jo merkkejä paremmasta. Viestissä Ranskalla ei ole kuitenkaan asettaa kuin kaksi riittävän hyvässä kunnossa olevaa miestä (Defrasne ja Poiree) sillä Cannardin ja Robertin kisat ovat olleet suorastaan katastrofaaliset. Itävallalla on joukkue piukassa julmetun kovia hiihtäjiä ja Sumannin johdolla tasainen joukkue kukistaa epätasaisemman Ranskan.

Viron ja Ruotsin pitäisi olla täysin vailla mahdollisuuksia viestissä Suomen tasoista joukkuetta vastaan. Hietalahti ja Puurunen ovat maailman eliittiä juuri nyt ja jos Antila pääsee edes lähelle omaa tämän kauden tasoaan, Suomen kolmanneksi paras mieskin on samalla viivalla Ruotsin ja Viron ykköstykkien kanssa. Kuten tänään Suomen naiset näyttivät, kahdella huipulla ja yhdellä kohtuullisella viestinviejällä taistellaan paikasta kuuden joukossa, on tuo puuttuva rengas sitten melkein miten heikko tahansa. Ruotsi ja Viro käyvät omaa taisteluaan kaukana Suomen takana... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”