Tänään on 27.05.2018, 03:18.

Superpesis 8-9.7

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Superpesis 8-9.7

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Joensuu-Seinäjoki ml 43-57
Koskenkorva-Kuopio ml 36-64
Oulu-Vimpeli ml 71-29
Sotkamo-Kitee ml 56-44
EDIT: Nurmo-Pattijoki ml 67-33

Pelit:
Seinäjoki ml 1,9 CB (8/10)
Kuopio ml 1,65 CB (7/10)
Edit: Vimpeli ml 3,9 CB (4/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Jäähile, 09.07.2004, 13:03. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Jari
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 17.01.2003, 23:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Jari »

Palataan pitkästä aikaa muutaman vihjeen kera...

Täysin samaa mieltä Jäähileen kanssa noista Joensuu-Seinäjoki ja Koskenkorva-Kuopio otteluista. Näin itse paikanpäällä ottelun Seinäjoki-Nurmo ja täytyy sanoa, että Seinäjoki oli ottelussa selvästi parempi vaikkakin voitti vasta supervuorossa. Koppari Puputti lahjoitti Nurmolle ensimmäisen jakson 4.vuoroparissa yrittämällä kahden palon tilanteessa syöksykoppia Seinäjoen ollessa johdossa 2-0. Pallo livahti mahan alta maisemiin ja Nurmo vei jakson 2-3. Seinäjoen peli kulki muuten hyvin ja Dahlström tuntuu olevan hyvässä kunnossa.

Koskenkorvalla tunnutaan odottelevan jo valmentajanvaihdosta. Itse olisin odottanut että Ojanperä olisi saanut kenkää jo tauolla, ja joukkueella olisi ollut siten hyvin aikaa ajaa uudet kuviot sisään. Mutta näin ei tapahtunut ja joukkue jatkaa samalla linjalla. Tauon jälkeen on tullut takkiin Pattijoelta ja Vimpeliltä, ja Kuopio on sentään näitä muutamaa astetta kovempi sakki. Kossu ei pysty luomaan tarpeeksi tilanteita ja kun kotiuttaminenkin tökkii, tullee PuPe viemään tästä täydet kolme pistettä mukanaan.

Ja vielä kolmas peli-idea, tosin vasta perjantaille. Nurmo saa vastaansa Pattijoen, jota valmentajanvaihdos on selvästi piristänyt. Tauon jälkeen tilillä voitot Koskenkorvasta ja Pattijoesta. Nurmolla on tällä hetkellä ongelmia. Vaikkakin Tokkarin lautaskammo jäi yhden ottelun mittaiseksi ovat syötöt edelleen tietyissä tilanteissa varovaisia. Lisäksi miehellä on pieniä loukkaantumisvaivoja. Loukkaantumisen vuoksi poissa joukkueesta on Jarkko Hallanoro, joka olisi tärkeä mies tilanteiden luomisen kannalta. Nyt tilanteita ei saada aikaan, eikä Piuholakaan tunnu olevan yhtä hyvässä kunnossa kuin aiemmin. Oulusta nopeutta sisäpeliin tuomaan hankittu Pekka Rajala on tällä hetkellä täysin puolikuntoinen, pelaa numerolla 9 ja on sisäpelissä täysin rooliton. Kun lisäksi heittokädessä on jotain häikkää, eivät tappoheitot takakentältä lennä millään kotipesään saakka. Jos vastustaja osaa hyödyntää tätä, on Nurmo ongelmissa. Nuori Markus Ojanperä teki ainakin Seinäjokea vastaan muutamia ehkä jännityksestä johtuvia virheitä, joten polttolinjallakin on haavoittuvuutta. Ja nyt kun vastaan asettuu nousukuntoinen Pattijoki, saan joukkueen helposti pelattavaksi Unibetin kertoimella 5.80. Centrebetin moneyline kerroin 2.85 maistuu sekin.

Jari

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Joensuulta puuttuu luultavasti tärkeä Janne Monni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”