Sivu 1/1

World Series of Poker

Lähetetty:
Kirjoittaja TJ
Tällanen tapahtuma käynnistyy tossa lauantaina. Oisko täällä pokerin asiantuntijoita? Ainakin Pinnacle tarjoaisi hyvin pelattavaa 8)

Itselle tällänen pomppasi silmiin:

Ben Affleck - Matt Damon 2/2,57

Nopean googletuksen yms. haistelun tuloksena tulin siihen tulokseen, että kyseessä pitäisi olla tasabookki, ehkä Damon jopa pieni suosikki. Asiantuntijoilta kaivataan kommentteja - en ihan tältä pohjalta kellyllä lähtis panosta runttaamaan :D

Lähetetty:
Kirjoittaja sharkie
Paha mennä sanomaan tohon mitään. Emännän kertoman mukaan 7 päivää lehti :roll: tietää kertoa Affleckin hävinneen suuria summia casinoissa mutta kun Damonkin on mitä on niin paha sanoa. En ainakaan isolla kannata pistää. Itellä pomppas silmään toi lista jossa on nimetty 101-300 pelaajaa ja veto jossa kysytään tuleeko voittaja tuolta listalta. Mukana listalla lähes kaikki menneet maailmanmestarit ja muistakin kovia nimiä joten hyvinkin voittaja voi tulla tuolta listalta. Viimevuotisen Moneymakerin voiton johdosta mukana ennätysmäärä nettipelaajia mutta uskoisin silti voittajan löytyvän noista vanhoista guruista. Yli 3 kerroin houkuttelee... mielipiteitä?

Lähetetty:
Kirjoittaja sharkie
Ja jos jollain löytyy tapahtumaan kunnon livetystä niin otetaan mielellään vastaan että saa jännittää kaverin puolesta :lol:

Lähetetty:
Kirjoittaja jk
Matt Damon on ainakin esiintynyt pokeri-elokuvassa, hyvänä pokerin pelaajana, joten luulisi että on jotain pokerista (Texas Hold`em) oppinut...

Elokuvan nimi muuten on Rounders - Ässä hihassa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Ade
Ben Affleck on ilmeisesti varsin hyvä pelaaja julkkikseksi, oli johtanut jotain WSOP kilpailua vegasissa nyt toukokuussa, en tiedä miten sitten lopulta kävi.

Itseäni kiinnostaa enemmän veto osallistujien määrästä. Betfairiltä sai ainakin vähän aikaa sitten yli 3.5 kertoimen sille että osallistujia olisi yli 1700 WSOP pääkisassa. Maanantaina paikkoja oli kuulemma mennyt jo 1200 joten ei pitäisi olla suuria vaikeuksia tulla tuota yli 1700, yleiset veikkaukset osallistujamäärästä ovat pyörineet 2000 pinnassa. Heitetään hatusta vaikka arvio 60% :)
Ei tähän kyllä kellyn kanssa uskalla silti tarttua.

EDIT: Näyttää pudonneen kertoimet naurettavaan 1.21 että ei kait sitä enään kannatta pelata.

Lähetetty:
Kirjoittaja sharkie
Pitää ottaa sanat takaisin tosta Affleckista :oops:

http://www.pokerpages.com/press-release ... mmerce.htm

Pokerista

Lähetetty:
Kirjoittaja LexingtonSteel
Vielä hirveämpi laji kuin golf vedonlyönnin kannalta. Kukaan ei voi sanoa että joku voittaa. Jollekkin voi hyvin tulla ässäpari lähtöön ja joku amatööri lähtee paskoila mukaan ja vetää ohi. Että sellaista. Itse muistan, että yksi sukkeri suomessa voitti kaksi isoa turnausta, luuli olevansa hyväkin pelaaja ja hävisi voittorahat + pari taloa sitten rahapöytiin. Hyvät turnauspelaajat sijoittuu usein kärkipäähän, mutta voitot on harvinaisia ja turnauksen loppuvaiheessa tehdään usein sopimuksia jäljellä olevien kesken rahojen jaosta eli jaetaan voittorahat suullisella sopimuksella eritavalla kuin palkintotaulukko osoittaa.

Lex

Lähetetty:
Kirjoittaja brickster
Muistaakseni Mike Caro kirjoitti pari vuotta sitten artikkelin aiheesta. Olisi muistaakseni tarjonnut 100 tai 200 kerrointa kenelle vaan pelaajalle.