Tänään on 20.06.2018, 00:19.

Naisten Superpesis

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 02:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Naisten Superpesis

Viesti Kirjoittaja Bird »

"Mitä iloa olis kesistä ilman naisten superpesistä.." vai miten se vanha sarjan tunnarirallatus menikään? Mutta asiasta kukkakeppiin, eli otsikkoa sarjan voimasuhteiden puntarointiin. Ainakin Centre tarjoaa kertoimia.

Kauden 2004 selvä suosikki on hallitseva mestari Jyväskylän Kirittäret, siitä tuskin on mitään epäselvyyttä. Peräseinäjoki, Pori ja Lapua lienevät sitten ennakkoarvioissa muut pudotuspelijoukkueet. Erityisen huomionarvoista kaudessa on se, että yksikään joukkue ei tule putomaan ja toisaalta kuitenkin vain neljä parasta pääsee lopulta pudotuspeleihin. Tämä systeemi saattaisi hyvinkin repiä sarjan täysin kahteen osaan, 4+6.

Mutta mutta.. puolenkymmenen vuoden tauon jälkeen allekirjoittanut uskaltautui Kisapuiston kalseaan perjantai-iltaan, otteluna Lappeenrannan Pesä Ysit vastaan Vihdin Pallo: 2-0 (7-0, 11-2). Koska taustoista en juuri mitään tiennyt, niin en pelannut, mutta Centren kertoimet olivat luokkaa 1,80/2,80/4,60. Tämän näkemäni ottelun perusteella kertoimet olivat täysin väärin asetellut: kotijoukkueella olisi pitänyt ehkä olla jotain 1,20-1,40.

Pesä Ysit ei edes tavoittele mitalia, mutta siitä huolimatta joukkue oli täysin ylivoimainen. Vihti oli joitakin vuosia sitten mestari, putosi ja nyt nousi, mutta ainakin eilen Lappeenrannassa esitys oli umpisurkea. Kuitenkin jonkin verran lajia (ja ehkä ainakin jossakin määrin analyyttisestikin) seuranneena voisin sanoa, että erityisesti Vihdin ulkopeli oli täysin luokatonta. Vaikka saanevatkin paremman lukkarin jatkossa, niin se ei ehkä paljoa pelasta: koko homma kusee. Pelaajien sijoittuminen ulkona on ykkösen tasoa ja varsinkin "tappoheitot" kotipesään näyttävät suuntautuvan lähinnä "ladon seinään"-meiningillä. Sisäpelissä Vihti ei sentään ollut ehkä ihan niin kehno kuin lukemat näyttävät. Eli ehkä paremmalla tuurilla olisivat voineet tuplata juoksumääränsä.

Mutta yhteenveto: tämän yhden ottelun perusteella näkisin Vihdin Pallon potentiaalisena ohipelijoukkueena. Ainakaan yhtään paremman puoliskon joukkuetta Vihti tuskin voittaa, koska ulkopelissä sattuu niin älyttömästi ihan perusvirheitä. Laatujoukkueet osaavat kyllä rankaista niistä, jos vähänkin panosta on. Pesä Ysien osaamisesta en pysty sanomaan tämän yhden nähdyn ottelun perusteella mitään fiksua, joten parempi olla hiljaa.

Mutta tämä tästä. Kertokaahan myös muut näkeymyksiänne Naisten Superpesiksestä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


thorn
Jäsen
Viestit: 1573
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +32.87 yks.

Palautus%: 109.51%

Panosten ka: 2.66 yks.

Vetoja: 130

Pisteitä: 106

Viesti Kirjoittaja thorn »

Mielestäni Jyväskylän Kirittäret vie mestaruuden jälleen kerran, eivätkä he monta peliä tule kaudella häviämään. Jos haluaa tehdä rahaa Kirittärillä niin se pitää alkukaudesta tehdä eli sijoittaa tämän päivän otteluun peräseinäjokea vastaan, vaikka heilläkin on ihan kova joukkue.

Omat prosentit peliin ovat 44-56 eli saan Kirittäret hyvinkin pelattavaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”