Tänään on 28.05.2018, 07:04.

Euroviisut 2004 -finaali

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3843
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14676
Paikkakunta: Tampere

Euroviisut 2004 -finaali

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Oon tässä nyt useamman kymmenen tuntia noita euroviisu foorumeita lueskellu, toista sataa galluppia seurannu ja itekin yrittänyt kappaleita kuuntelemalla saada jonkunlaista kuvaa maitten paremmuusjärjestyksessä.

Gallupeissa viisi maata on erottautuneet muista selvästi: Serbia&Montenegro, Ukraina, Kreikka, Belgia ja Ruotsi joista 3 ensimmäistä on loppua kohti nousseet ja Ruotsin sekä Belgian osakkeet on ollut hieman laskussa.

Itse olen Serbia&Montenegroa :idea: ja reilulla panoksella pelannut ja lisäksi Ukrainalla hieman varmistanu.

Oma ranking(ei oman musamaun vaan galluppien ja forumeilta saaneen käsityksen mukaan tehty)

1. Serbia&Montenegro

Kappale joka on alusta lähtien on ollut galluppejen ja forumeiden suosikki. Vaikuttaa olevan kappale jota joko rakastetaan tai sitten ei tykätä lainkaan ja tämä sopii hyvin kilpailussa, jossa äänestetään yhtä kappaletta, tällöin ainoastaan ykkössuosikki merkitsee ja on aivan sama mitä kappaletta äänestäjät pitävät vaikka kakkossuosikkinaan. Serbian kappaleen esittäjä Zeljko Joksimovic esittää kappaleen oman maansa kielellä joka varmaan on hyvä ratkaisu, jos aatellaan kuinka paljon pisteitä kappale tulee saamaa muilta Ex-Jugoslavian mailta Kroatialta, Macedonialta, Slovenialta ja Bosnia-Hertsegovinalta. Aluksi epäilin miten noi sodan muistot vaivaavat maita ja vaikuttaa suhtautumiseen naapurimaitansa kohtaan. Forumeista jossa oli paljon tyyppejä Ex-Jugoslavian sain kuvan, että ainakaan nuorten keskuudessa ei vanhat muistot paina mieltä vaan naapurimaita tuetaan ja aiotaan myös äänestääkin. Jos Serbia&Montenegro saa näiltä neljältä maalta sen 10-12 pistettä on se hieno lisä kappaleelle josta tunnutaan muuallakin paljon tykättävän. Toivoa sopisi, että näistä ex-Jugoslavian maista mahdollisimman monta Serbian lisäksi pääsisi finaaliin, sillä jos tämä äänestyskäyttäytyminen toteutuisi jäisi vähemmän pisteitä muille maille.
Lisäksi harjoituksissa Zeljko oli vakuuttanut lauluäänellään ja olemuksellaan joten odotukset ovat korkealla.

2.Ukraina

Erottuu tyylillään ja erilaisuudellaan ja meneväisyydellään eduksi ja onkin varmaan Serbia&Montenegron pahin uhkaaja finaalissa. Esikatseluvideossa lavalla on useampi kymmenen tyyppiä pitämässä menoa yllä, mutta varsinaisessa esiintymisessä lavalla sallitaan vaan 6 henkilöä joten saa nähdä latistaako tämä menoa. Finaalissa varma sijoitus kolmen joukossa, mutta toivottavasti voitto jää haaveeksi. Semifinaalista varmasti finaalin vaikkakin menettää yhdet 12 pistettä Puolalta sekä hyvät pisteet Venäjältä, kun semejä ei televisioida näissä maissa.

3. Kreikka

Yllätävän kova suosio niin gallupeissa kuin vedonvälittäjien listoilla, jossa on ykkössuosikki. Kappale aika mitäänsanomaton, mutta karisma sekä hieno lavaesiintyminen nostaa osakkeita. Harjoituksissa oli kuulemma käynyt selväksi, että lauluääni ei ole erikoinen ja uskonkin, että näin loppupeleissä ei ihan ykköseksi yllä.

4-5 Belgia, Ruotsi

Belgian ja Ruotsin kappaleet liian tavanomaista euro-poppia ,jotta ne taaskaan aivan kärkeen yltäisi. Gallupeilla ja foorumeilla suunta alaspäin. Saavat tasaisesti pisteitä, mutta voitto jää jälleen myöskin Ruotsille haaveeksi. Tuttu tilanne viime vuodelta liian peruspoppi jolle asetettu liian kovat odotukset.


Joten peleihin Serbia&Montenegroa (kerroin tällä hetkellä n.12-17) ja eikun lauantaita odottelemaan :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 14:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Ja sitten näkemystä samaan aiheeseen. Euroviisuista kokemusta vuodesta 1980 lähtien.

Sukkela oli aika hyvin plokkaillut foorumeilta "kuumimmat nimet", eli Serbia, Ukraina, Belgia ja Ruotsi ovat olleet aika hyvin framilla ympäriinsä. Musiikilliset tekijät eivät viisuissa yleensä ratkaise, vaan varsinkin viime vuosina voitto on mennyt parhaimmalle "paketille", eli shown ja lavakarisman, esiintymisen ja näyttävyyden pitää olla kunnossa - biisin lisäksi.

Nyt kun ensin nähdään semifinaalit (keskiviikkona, siis tänään), on todennäköistä, että jatkoon pääsevillä kymmenellä maalla on pieni etulyöntiasema neljääntoista muuhun finalistiin. Tämä siksi, että kansa on saanut jo nähdä heidän esityksensä kertaalleen. Näin ollen jos ja kun Serbia ja Ukraina menevät jatkoon semeistä, on näillä kappaleilla paremmat mahdollisuudet voittoon kuin esimerkiksi Ruotsilla ja Belgialla.

Vedonlyönnin kannalta olisi siis otollista laittaa pelit ENNEN iltakymmentä, kun semit alkavat. Kertoimet luonnollisesti ovat paremmat. =)

Itse odottelen, että tänä vuonna ns. slovarit pärjäävät paremmin, koska niitä ei viime vuosina ole edes paljon ollut mukana. Nyt esim. Kyproksella on laittaa peliin erittäin Norah jones - tyyppinen tyttö, jonka biisi on hyvä. Saksalla on myös erittäin hienoääninen mies, kuten myös Ranskalla ja molemmat viisut on ok. Näistä voi löytyä yllättäjä. Ranska ja Saksa ovat jo varmasti finaalissa.

Sitten muutama sana äänestyksestä. Jokaisen maan kansalaiset saavat siis äänestää puhelimella omaa suosikkiaan, muttei tietenkään omaa edustajaan. Viime vuosina on ollut vahvasti esillä "hyvä veli"-henkinen meininki. Toisin sanoen, Baltian maat ovat äänestäneet toisiaan ristiin, samoin balkanilaiset, välimeren poppoo, skandinaavit... Ruotsilta ei kuitenkaan luonnollisesti heru Suomelle mitään. Tämä tarkoitta siis sitä, että semeistä läpi päässeet kannattaa tarkkaan tsekata, ihan niinkuin Simokin tuossa esim. Serbiasta mainitsi.

Joten summa summarum, tässä tulee lista maista, joita kannattanee kokeilla. Hakekaa lisää varmuutta päätöksiin foorumeilta - ja tietty tsekkaamalla, mitkä maat iltasella lauantain finaalin ampaisee. Esitykset antaa varmasti hyvää osviittaa. Siis:
Ukraina (menevä, jää päähän, erilainen)
Serbia-Montenegro (kielivalinta, etninen)
Ruotsi (ärsyttävä poppibiisi, joilla aina menestytään)
Kypros (yksinkertainen balladi, erilainen, söötti tyttö)
Venäjä (Venäjän Avril Lavigne, erilainen)
Belgia (osastoa eurohumppa, jää päähän)

bubbling under:
Saksa (upea ääni, kaunis kappale)
Andorra (todella musta hevonen, jää päähän)
Ranska (kielivalinta, pikkunätti)
Kreikka ("unelmavävy", pikkutyttöjen suosikki, ääni on paska, voi yllättää)

Että näin.

- P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Ukrainaan en sijoittaisi killinkiäkään ennen lauantaita. Kappale on OK, samoin video, mutta toimiikohan tuo livenä? Aika usein tuollaiset ison humppajengin viritykset voivat latistua, varsinkin jos odotusarvot on korkealla.......mustia hevosia milestäni edellä mainittujen lisäksi ovat Turkki (protestiäänet), Israel (outo, mutta tarttuva) sekä Islanti (Kreikan veroinen beachboy laulaa kauniin balladin) sekä ehkä vielä Viro (etnistä humppaa). Itse en Ruotsiin usko. Kappale OK, muttei tarpeeksi uniikki& mieleenpainuva. Philipssonin kikkailu ei varmasti kerää samaa ymmärrystä maailmalla kuin Ruotsissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika_Varpa
Jäsen
Viestit: 207
Liittynyt: 20.09.2003, 11:56
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Mika_Varpa »

SERBIA & MONTENEGRO-KYPROS 1 1,80 Centrebet

Mitäs mieltä ootte tästä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Hieno kerroin ! Itse olen aikast´ihastunut tuohon Serbian biisiin. Serbit tullevat saamaan ääniä Yugoilta sekä itäeuroopasta. Kannattaa käydä kuuntelemassa veisuja www.eurovision.tv ja tehdä omat johtopäätökset. Uskoisin että Serbialla on tuolllaiset 65 % saumat Kyprosta vastaan. Prosentit vedetty hatusta, kuten ......lähes aina 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10484
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +348.85 yks.

Palautus%: 120.51%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1056

Pisteitä: 2898
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Kypros putsannee pöydän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Kiitokset Serbia-tipseistä. Tuon on pakko riittää finaaliin ja voittokin vaikuttaisi varsin mahdolliselta. Kerroin 13 tuntuu nyt kyllä melko hyvältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 14:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Nyt sitten semien jälkeen voidaan heittää lisää vettä kiukaalle.
Oma fiilis on, että noista semeistä finaaliin menneet on aika salettiin hyötyneet medianäkyvyydestä. Pitäisin jopa 90 % varmuudella, että lopullinen voittaja löytyy juuri siitä joukosta. Tämä myös siksi, että varmoista finalisteista ei juuri mikään kappale nouse todelliseksi suosikiksi muitten yläpuolelle.

Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota on tuo "Balkanin mafia", joka sai sitten Kroatiankin nostettua finaaliin asti. (Biisi on aika huttua.)Siellä suunnalla äänestetään toisia ristiin finaalissakin aivan varmasti.

Semeistä uusina voittajakandidaatteina esiin nousivat Albania ja Bosnia. Albanian esitys oli todella hyvä ja Bosnia puolestaan ottanee Euroopan gayäänet. Nämä kaksi voivat todella yllättää loppukilpailussa, eikä yhtään haitanne, että kyseiset maat sijoittuvat tuonne Balkanin niemimaan lähituntumaan... Kannattaa varmasti miettiä rahojen sijoittamista näille.

Edelleen erittäin vahvoilla ovat Serbia ja Ukraina, ykkössuosikkini voittajaksi. Loppuun asti mietityt esitykset, hyvät biisit, mieleenjäävät melodiat, vahvaääniset esiintyjät - tekijöitä, jotka vaikuttavat ratkaisevasti. Lisäksi, molemmat on äänestävä kansa jo kertaalleen lavalla nähneet.
Kreikka on myös pelottavan vahva, mutta kertoimet ovat varmaan sille jo liian pienet pelattavaksi. Toivon myös, että tuon musiikkityylin parasta ennen päivä on jo mennyt. Kyproksen voiton esteenä on esittäjä, jonka ääni ei tunnu kestävän. Biisi on silti toki erittäin kaunis, mutta luulenpa, ettei sillä päästä ihan kärkeen asti.

Aina täytyy kuitenkin loppujen lopuksi muistaa, että varsinkin viime vuosina voiton ovat korjanneet todelliset yllättäjät. Viisuihin liittyviä forumeita kannatta tutkailla, koska sieltä on haistettavissa, minkälaisia fiiliksiä porukalla on lauantaita silmälläpitäen.

Toivottavasti näistä höpinöistä on jonkinasteista hyötyä, kysykää, jos haluatte tietää lisää tjtn. :)

- P

P.S. Sillanpäälle kävi kylmät - yllätys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


thorn
Jäsen
Viestit: 1570
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +32.87 yks.

Palautus%: 109.51%

Panosten ka: 2.66 yks.

Vetoja: 130

Pisteitä: 106

Viesti Kirjoittaja thorn »

Kiitokset Serbia-tipseistä. Tuon on pakko riittää finaaliin ja voittokin vaikuttaisi varsin mahdolliselta. Kerroin 13 tuntuu nyt kyllä melko hyvältä.
Jos se nyt jo tuntuu melko hyvältä, niin käy pistämässä Expektille kertoimella 14.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Viesti Kirjoittaja Darren »

Olenkohan nyt oikeassa tässä vähän vieraammassa aiheessa, että esikarsinnan sijoille 1-10 päätyneiden joukkueiden saamaa pistemäärää ei ole annettu julkisuuteen, jottei tämä vaikuttaisi finaalin äänestykseen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 22:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Darren kirjoitti:Olenkohan nyt oikeassa tässä vähän vieraammassa aiheessa, että esikarsinnan sijoille 1-10 päätyneiden joukkueiden saamaa pistemäärää ei ole annettu julkisuuteen, jottei tämä vaikuttaisi finaalin äänestykseen?
Olet täysin oikeassa.. vain pudonneiden pisteet julkaistiin ja Suomi oli aivan loistavasti 14. kun 10 pääsi jatkoon.. :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Viesti Kirjoittaja Darren »

Kyllä Suomen sijoitusta ”jännitettiin” loppuun asti. Sijoitushan on oikeastaan Suomen mittakaavassa huikea, kun useampikin kissan vinkuna jäi vielä taakse :mrgreen: . Tein Veikalle vedon, että Suomi tipahtaa finaalista. Kerroin vetoa tehdessä lähellä 4, mutta lopullinen vain 1,88. Alikerroin ehkäpä, mutta siitä huolimatta tulihan tuosta ”varmaa” rahaa :lol: .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Suomen huimaa sijoitusta hypetettäessä pitää muistaa, että tänä vuonna mukaan pääsi kaikki halukkaat, eli "normaaleissa" viisuissa Suomen sijoitus olisi varmasti ollut tyyliin kolmanneksi viimeinen tai ynnä muut.

Tuosta Serbiasta vielä, että mainittakoon että Nordicbetillä ovat nostaneet maan ansaitusti ykkössuosikiksi kertoimella 5,00.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Serbia expektillä 14,00. Oma panos 70 Euroa. Tsemppiä Monte !

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 561
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: -22.66 yks.

Palautus%: 96.86%

Panosten ka: 6.61 yks.

Vetoja: 109

Pisteitä: 159
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Nordic on rankannut Albanian tytön toiseksi huonoimmaksi kun muilla bookkereilla Albanian kertoimet 8 - 12:nneksi alhaisimpia.

Albanian top10 kertoimessa 4,00 nordicilla on mun mielestä jopa puolet liikaa. Myös top3 kerroin 12,00 riittää ainakin mun peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Hyvä haku. Itse en noita kertoimia huomannutkaan. Albanian tyttö yllätti tosiaan hienolla esityksellään, ja pitäisin kärkikymmenikköön pääsyä varsin mahdollisena n. 40% ehkäpä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10484
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +348.85 yks.

Palautus%: 120.51%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1056

Pisteitä: 2898
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

No niin, TOP 10 Nordicbetillä ja Albanian kerroin on päivitetty 3:een poikain pommitusten johdosta. Kovin on kovat näkemyserot Centren ja Nordicbetin välillä Serbian kohdalla. Sen missä Nordicbet antaa Serbialle TOP 3 1.55 niin Centre lämää tauluun 4.00 :shock: Itse en kappaleesta juurikaan pitänyt mutta minähän näitä karkeloita en ratkaise. Kuten jo mainitsitte niin Serbia tulee varmasti saamaan runsaasti pisteitä muilta Ex-Jugoslavian mailta ja kun maa muutenkin tuntuu olevan kovassa suosiossa on pakko tuohon Centrebetin kertoimeen vähän raskaammallakin panoksella laulattaa. Myös Kyproksen voitto 14.00 Expekt ja TOP 3 3.50 Nordicbetiltä saavat minulta pienen panostuksen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Heitetään oma ripaus soppaan...

Ukraina 6.00 NNB

Heti kun kuulin biisin karsinnassa, tiesin että tämä on minun suosikki voittajaksi. Ukrainan "mestaus ryhmän" melodia on tarttuva. Harmi vaan, että on äänikortti rikki koneesta niin ei voinut kuunnella biisejä ennakkoon (eikä tullu katottua esikatselua). Ukrainalla sai ennen karsintaa 9-10 kertoimia ja top 3.4. Tänä aamuna oli vielä tarjolla 6.6 pörsseissä, nyt on menty alle 6:teen ja jotkut bookkerit jopa reilusti alle. Ainoa poikkeus NNB 6.00:lla, mutta heillä on 160e panosraja. Varmaan aika suurella sisäpiirillä on tieto eilisen karsinnan tuloksista ja se tieto on arvokasta, koska veikkaan voittajan olevan sama loppukilpailussa.

Edit: Tänä aamuna Ukrainalle saa vain 5 kertoimia maksimissaan. Yöllä taas laskeneet pirusti. Alkaa tuntua, että Ukraina voitti sen karsinnan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut mikko82, 14.05.2004, 08:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +113.59 yks.

Palautus%: 145.08%

Panosten ka: 5.14 yks.

Vetoja: 49

Pisteitä: 53

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

Centre ei hyväksy Serbia-Montenegro Top-3:a tupliin tai järjestelmiin, muut menee kyllä läpi. Eli pitää ottaa kesälomarahat yhdistelmällä S-M voitto 11/KuPS 2/Kirittäret 2.70. Kerrointa 59.40.

Euroviisuista kyseenollen tässä ei ole tietoakaan järkipelaamisesta, ei järjen häivää, reportaasin tekee Seitsemän Päivää. Mutta viime kesänä lomarahaveto osui eli tietysti se osuu nytkin.

Albaniaan en muuten rahojani haaskaisi, aika kammottavat rumpukonetaustat, kolahtaa täysillä jossain Ukrainan maaseudulla, tuskin Euroopan metropoleissa. Ellen sitten sekoita biisiä johonkin muista tusinasta identtisestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 14:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Expektiltä rahat pois.

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Expekt pistää tällaisia kaksintaisteluja kehiin, joista mielestäni pitäisi saada rahansa aika salettiin pois. Eli.

Irlanti vs. Romania 1 1,55 (Irlanti perinteisenä viisumaana ja perinteisellä viisullaan ottaa taas pisteitä, enemmän kuin mitäänsanomaton Romanian kyhäelmä.)

Hollanti vs. Itävalta 1 1,20 (Tämä on lähes satavarma. Hollannin biisi toimii livenä hyvin ja Itävalta yrittää melko säälittävällä poikabändillä, kaiken lisäksi saksaksi.)

Ranska vs. Iso-Britannia 1 1,75 (Monessa paikassa on ennakoitu, että Iso-Britannia saattaa jäädä lähes nollille pisteissä. Sen biisi on täyttä huttua.)

Kroatia vs. Makedonia 2 1,65 (Kroatialainen tankeroenglanti vastaan charmikas makedonialainen. Jälkimmäisellä myös parempi biisi ja komeampi lavaesiintyminen, saa enemmän pisteitä Balkanin ulkopuolelta.)

Ruotsi vs. Venäjä 1 1,75 (Ruotsia ennakoitu lähes voittajaksi. Venäjällä ujo tyttönen, jonka esiintyminen saattaa olla vähän jäykkä. Ruotsi ottanee paikan Top5:stä, Venäjä ei.)

Eihän nuo kertoimet miltään huimilta näytä, mutta ennakolta näyttäisi siltä, että nämä tulokset toteutuisi suurella todennäköisyydellä. Mitään prosentteja näihin on mahdoton lähteä laskemaan, mutta asiaan perehdyttyäni laitoin ainakin itse melkoista satsausta näihin kohteisiin. Ei muuta kuin odottelemaan lauantai-iltaa. Onnea!

- P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Vedot jälkeen Tanskan epäonnistumisen...

Expekt

Albania - Bosnia Hertzegovina 2/1,85

Bosnia pesee lavaesityksellä Albanian 100-0,mutta Albanian laulajan ulkonäkö voi miellyttää liikaa turkkilaisia...

Panostus maltillinen 0,50 eur.


Unibet

Romania - Itävalta 2/3,25


Kerroin on liian suuri musiikilliseen tasoeroon, mutta Romanian rajanaapurit luultavasti antavat äänensä Romanialle,joten Itävallalla voi olla vaikeuksia jos Saksasta saa jotain säälipisteitä,mutta muilta ei mitään.

Minimipanoksella Unibetin taksojen mukaan eli 1 euro.


Centrebet

Albania - Malta 2/1,70

Karsintojen yksi parhaista lavaesityksistä - Malta. Albania yllätti positiivisesti. Jatkuuko vire. Musiikillisesti Maltan esitys korkeammalla tasolla. Albanialla rajanaapureita....

Panostus 4 euroa.

Cypros - Serbia/Montenegro 2/1,80

Kyproksen laulajalla äänessä pientä kipsiä laulun alkupuolella. Ääni olisi pitänyt tulla korkeammalta kuin mitä tuli,lopussa petrasi. Kreikalta ja Turkilta voi tippua muita enemmän pisteitä,muuten pisteet melko harvassa ?
Serbia/Montenegro oli hyvä karsinnoissa.

Panostus 2 euroa.


Nordicbet

TOP 10 sakkiin

Bosnia-Herzegovina 2,75 panos 2,00 euroa.
Malta 1,95 panos 5,20 euroaPS. Mielenkiintoista nähdä miten Irlannin esitys toimii lavalla. Artistilla vaikeuksia toistaa korkeita säveliä ja laulajan äänenpaine ei välttämättä riitä lavaesityksessä ainakaan Turkissa. Samoja ongelmia oli hieman havaittavissa Suomen esityksessä...taustalaulu ei ainakaan kuulunut minnekään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Kypros in TOP10 75% 1,45 Nordicbet (10/10)

Helppoa rahaa!

Austria Last Place 42% Betfair 3,95 (10/10)

Itävaltahan on aivan umpisurkea. Saksankielinen 'Du Bist' on kaikilla bookkereilla vimppana voittovedossa. Naapurimaa Sveitsi näytti jo vähän suuntaa nappaamalla semeissä Suomelle tutut zero poäng :wink:

oa. vaatimaton 1,66 :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


optimisti
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 25.08.2003, 15:20
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja optimisti »

moro,

Nordicbetillä on Serbia-Montenegro kolmen sakkiin 1,55 ja Betfairillä neljän sakkiin 2,64... Aikamoinen ero näkemyksissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Lisätääs vielä panosta muutamaan kohteeseen. Eli peleissä toistaiseksi Serbia 13,00 ja Albania top10 4,00. Myös Serbian top3 4,00 tuli jo pelattua Centreltä.

Voittajaksi koitetaan pienemmällä vielä Belgia, joka mielestäni iskee varsin hyvin. Kerrointa saa 14,00 Expektiltä. Vaikka Venäjän kappale hieman samantyylinen onkin Belgian kanssa, eli voivat viedä toisiltaan pisteitä, niin Betfairilla saatava n. 40-kerroin on Venäjälle aivan liikaa. Siihen pieni panos.

Muista olisi voinut Ukrainaa isommilla kertoimilla koittaa, nyt ei enää innosta.

Sitten muutamat h2h:it

Sweden-Russia 2 2,35 Expekt (Mielestäni Ruotsi vain hieman parempi näistä, joten kakkosta tähän)

Germany-Russia 2 2,00 Centre (Saksaa pidän lähinnä samantasoisena kuin Venäjä, joten tuota voisi myös koittaa)

Ja kun Ruotsista löydään ohi, niin otetaan vielä yksi:
Sweden-Belgium 2 2,10 Centre (Belgia pesee mielestäni Ruotsin tässä selvästi)

Kahteen ekaan panosta saman verran yhteensä, kun tohon Belgiaan. Mutta kuitenkin varsin kohtuullisilla panoksilla, sillä lähinnä hupivetojahan nämä ovat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Secretbet
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 25.02.2003, 01:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Secretbet »

Jos varma raha kiinnostaa, niin betssonilla pystyy myymään Saksaa 9:llä ja Betfairilta ainakin löytyy tuollaisia 13,5-kertoimia Saksalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”