Tänään on 25.04.2018, 21:59.

Ykköspesis 12.5.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Ykköspesis 12.5.

Viesti Kirjoittaja JAH »

Todellinen lahja kauden varsinaiseen avaukseen kun Muhos saa kotonaan 5.05 Ulvilaa vastaan. Toki Ulvila on ennakkosuosikki ottelussa mutta ei esittänyt missään määrin sellaisia otteita että vierasarkipelissä Muhosta vastaan olisi likimainkaan 50% suosikki. Lisäksi peli on Muhoksen ensimmäinen ottelu Ykköspesiksessä 15 vuoteen joten voisi kuvitella kotiyleisön tuen olevan keskimääristä vahvempaa.

Muhos on haastaja ja Vesa Pöytäkankaan loukkaantuminen varmasti pienentää menestysmahdollisuuksia mutta joukkue on haastanut hyvin harjoitusotteluissa Superin Oulua, voittanutkin Kempeleen. Ulvilan harjoitusottelut ovat sujuneet keskimäärin mollivoittoisesti, sillä takana on tappiot Pöytyälle, Kankaanpäälle sekä viimeisimpänä Tampereelle, joka viime viikonloppuna voitti Ulvilassa aivan pystyyn.

Koska vaan Muhokselle tähän vähintään 25% joten 5.05 kelpaa mainiosti vaikka ei mikään pankki olekaan. Illalla nähdään, kuinka yössä oltiin. Päivän muihin peleihin ei pelattavaa löydy, sillä Imatra ja Ylivieska tulee kumpikin voittamaan omansa pystyyn.

Pisteet Nordicille että Ykköspesis on mukana heti alkukaudesta; Veikkauksen pojatkin toivottavasti huomaavat jossain vaiheessa kauden alkaneen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”