Tänään on 20.06.2018, 03:56.

Meksikon ralli 12.-14.3.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Portillo
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 73
Paikkakunta: Helsingin mlk

Meksikon ralli 12.-14.3.

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Ideana Meksikossa on Sainzin menestys.

Carlos saa kokemuksellaan etua muihin tämän tyyppisissä uusissa kisoissa, koska säädöt täytyy päättää vain yhden shakedownin perusteella. Kaikki tallit ovat testanneet tätä kisaa varten helmikuussa ympäri Eurooppaa, useimmat italiassa. Tiet Meksikossa muistuttavat paljon Argentiinaa, jossa Sainz on ollut yleensä kova luu. Viime vuonna hän ajoi Argentiinassa useita pohja-aikoja ja sijoittui muistaakseni kakkoseksi. Myös Citroen sopii tälle alustalle, jossa kysytään sekä nopeutta että kestävyyttä. Tämä on mielestäni Sainzille vuoden paras kisa, jossa on vieläpä hieman kotikenttäetua, sillä Meksikossa on paljon espanjankielisiä.

Kisan suosikki on minusta Petter Solberg. Subaru tuo uuden kehitysversion tähän kisaan, joka on testeissä ollut vanhaa autoa nopeampi. Kun vielä perjantaiksi on luvattu sadetta, pääsee Solberg hyödyntämään parhaan etunsa, renkaat. Pirelli on vesikelillä, sekä asfaltilla että soralla paljon Micheliniä edellä. Uskon, että pelkästään perjantain aikana Solberg pystyy ajamaan kaulan, joka riittää loppuun asti.

Kuitenkin tämä ralli on tähän menessä tasaisin. Loebin osoitettua pystyvänsä voittoon myös soralla, taistelee voitosta mielestäni viisi kuskia; Solberg, Märtin, Bosse, Loeb ja Sainz. Näiden herrojen jälkeen tuleekin Rovanperä, joka tekee comebackin MM-sarjaan. Ajotuntuma voi olla hakusessa, eikä Rovis viime vuonnakaan enää nopeudellaan häikäissyt. Hänen tehtävänään onkin tuoda Peugeot maaliin mahdollisimman hyvällä sijalla. Kuuden sakkiin hänen pitäsi ajaa, pienellä onnella jopa podiumille on mahdollisuuksia. Rovanperä toi muistaakseni Iltalehdessä hyvin esille Peugeotin heikkouden Meksikossa. Mikäli tiet eivät kestä, nousee paljon maakiviä, joihin pitkä 307 on helppo kolauttaa. Lisäksi on otettava edelleen huomioon, että 307:lla on vähän kilpailukilometrejä, joten tekniikkamurheita saattaa esiintyä.

Jälleen ravistelin hihaa, ja tämmöisiä prosentteja sieltä ropisi:

Winner:
Solberg 20%
Märtin 18%
Grönholm 16%
Loeb 16%
Sainz 15%
Rovanperä 8%
Duval 4%
Hirvonen 3%

Ja Centreä pääsee rokottamaan:
Winner Sainz11,00 (3/10)
Grönholm - Märtin 1,95 (2/10)
Solberg - Märtin 1,90 (2/10)
Rovanperä - Sainz 1,95 (10/10)
Sainz top3 3,00 (8/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”