Tänään on 25.06.2018, 08:35.

SM koris 8.3. Honka-Vilpas

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Greg
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 21.10.2003, 16:59
Pisteitä: 0

SM koris 8.3. Honka-Vilpas

Viesti Kirjoittaja Greg »

Honka-Vilpas 73-27

Honka johtaa sarjaa ja tarvitsee voiton pitääkseen runkosarjan voiton omissa käsissään. Vilpas on huono vierailija ja sen peli on yskähdellyt viime aikoina. Pientä toivoa paremmasta nähtiin viimeisessä kotiottelussa Korihaita vastaan, vaikkakin Korihait oli pahasti loukkaantumisten runtelema.

Huomionarvoista on, että Honka pelasi eilen klo 18 raskaan vieraspelin Lahdessa. Pitkän kaluston olettaisi oleva hieman 'tukossa' tänään. Lisäksi Honka on tänä vuonna ollut ailahteleva, kun kokoonpano on jonkin verran elänyt ja varsinainen huippuluokan korintekijä takalinjoilta puuttuu . Jyri Lehtonen yrittää paikata tätä aukkoa, mutta miestä on vaivannut loukkaantumiset ja back-to-back peli voi olla vaikeaa. Tuomas Iisalosta ei ole vielä näin suuriin saappaisiin. Vilpas pääsee leväänneenä otteluun ja varmasti täynnä taistelua, sillä joukkueet kohtaava todennäköisesti myös playoffien 1. kierroksella.

Betandwin liioittelee voimasuhteita tarjoamalla Vilppaan voitosta 4,15 illan TV-ottelussa. Kelpaa pienin panoksin. Myös +8,5 1,80 kertoimella kannattaa ottaa sillä....

Hieman off-topic, mutta odotettavissa on melko vähäkorinen ottelu.
Päivän parista kannattaa tarkistaa kertoimet, sieltäkin voi saada hyviä etuja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”