Tänään on 21.06.2018, 09:57.

Lentopallo 5.12

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Volleyball
Jäsen
Viestit: 301
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +344.30 yks.

Palautus%: 122.24%

Panosten ka: 3.05 yks.

Vetoja: 507

Pisteitä: 2046

Lentopallo 5.12

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys.

Viikonloppuna tulossa paljon pelejä ja jos oletukseni bookkereiden linjoista pitää paikkansa, niin pelattavaa pitäisi kyllä löytyä hyvinkin. Sitä en vielä tiedä miten viikonloppuna ehdin tänne niitä laittamaan, mutta ainakin nyt tämän päivän vedon ajattelin laittaa taas tarjolle.

Ottelussa Riento kohtaa kotonaan Liiga-Särkät. Liiga-Särkkien kerroin oli Veikkauksella aamulla jopa 2.90, johon kerettiin yhden tipsattavan kanssa mukaan, plus 2.70-2.80 kertoimilla saatiin loppujen kanssa sisään. Nyt se on Veikalla enää 2.60, mutta silti edelleen pelaamisen arvoinen. Aamun kertoimet olivat mielestäni todella, todella hämmentäviä. Itsellä rajana tässä Särkille 2.30. Seuraavassa vähän perusteluita:

Kyseessä on liigan huonoimpiin joukkeisiin kuuluvien tiimien kaksinkamppailu. Molemmat ovat esittäneet hetkittäin hieman lupauksia antavia otteita, mutta kuitenkin vajonneet seuraavassa pelissä taas surkeuden rajamaille. Riento ei ole voittanut kaudella yhtään kotiottelua. Ei yhden yhtä. Sillä on koko sarjan huonoimmat keskitorjujat ja koko sarjan huonoin vastaanottoprosentti. Lisäksi sen hyökkäystehot on hyvin pitkälti yleispelaajien varassa, jotka eivät sitä pysty kannattelemaan. Hakkurin positiiviset hyökkäystehot, eli suorat pisteet ovat alle 39% ja negatiiviset, eli suorat virheet sen sijaan ovat yli 26%. Loput 35% vastustaja puolustaa ylös. Lukujen välinen suhde on ykköshakkurille suoraan sanottuna melko karsea. Riennon peli-ilme yleisestikin kuullemma ollut viime peleissä hieman vaisuhko. Nuorelle joukkueelle tappiot alkavat varmastikin tuntua kupolissa.

Särkät voitti viime viikolla vierasottelussa vahvan alkukauden pelanneen Korson Vedon ja esiintyi kuulemma ihan kelpo otteilla kunhan peli lähti rullaamaan. Joukkueessa lienee enemmän ulkomaalaispelaajia kuin rusinoita pullassa, mutta ulkolaisten hankintojen taso ei ole ollut järin mairitteleva, pienen vuoren kokoista ja painoista keskitorjuja Carvalhoa lukuunottamatta. Paremmassa joukkueessa hän voisi olla kovakin tekijä. Silti Särkillä on mielestäni paukkuja hieman parempaan kuin mitä on nähty ja joukkueella on enemmän käyttämöntä potentiaalia kuin Riennolla. Viime viikkoinen Kove voitto antoi siitä myös osviittaa. Joukkueen valmentaja on kuitenkin hyvin kyseenalainen kaveri, ja saattaa hämmentää joukkuetta paljon enemmän kuin auttaa. Pelitaktisesti osaisi kyllä asiansa hyvin, mutta paljon on kyseenalaistettavissa herran toiminnassa. Mielestäni ihme, että sai vielä valmentajan paikan mestaruusliigasta. Yhteenvetona sen verran, että uskon pelistä tulevan melko tasainen, ja missään nimessä ei Riento ole kertoimia vastaava suosikki.

Vedonlyöntivihje: - Riento-Särkät - peliaika päättynyt

kohde
Riento-Särkät
veto
2
kerroin
2.600 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.3

Huti: -3.00 yks.

3-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.12.2014 14:10 <peitsamo> Tähän sai aamulla jo vihjettä 2,9 Veikkaus ja 3,05 Pinnacle

05.12.2014 14:10 <peitsamo> Lienee suurin syy laskeviin kertoimiin.

05.12.2014 20:52 <Henkka> Riennolta pahannäköstä naamaanhakkaamista.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”