Tänään on 25.06.2018, 02:01.

Korisliiga 2014-2015

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Tervehdys! Laitetaanpa kotimaiselle Korisliigalle oma ketju.

Alla siis listaa ja hieman tarinaa tulevan kauden Korisliigassa pelaavista joukkueista. Kaikilla joukkueilla ei valitettavasti ole vielä rosterit valmiina, joten voimasuhteet saattavat muuttua tämän kirjoituksen jälkeen. Kauden aikana kannattaa hieman tarkkailla etenkin Eurosarjoja palaavia joukkueita, sillä kokoonpanoissa saattaa olla koviakin vajeita. Kärkijoukkueista Kouvot ja Kauhajoki saavat tästä etua muihin nähden, sillä he eivät kyseisiin sarjoihin osallistu.

Jokaisesta joukkueesta valitsin yhden pelaajan, joka on omalle joukkueelle "korvaamattomin". Se ei aina tarkoita siis parasta pistemiestä, vaan pelaajaa, jonka poissaolo olisi hankalin paikata ja näin vaikuttaisi eniten joukkueen esityksiin.

Mestariehdokkaat (1-4)

1. Bisons, Loimaa
Bisons lähtee kauteen sarjan parhaalla, sekä laajimmalla rosterilla. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Greg Gibson sekä Joonas Iisalo, joten valmennuskin on sarjan parhaimmistoa. Alkukaudesta uskon Loimaalaisten menon olevan huimaa, mutta VTB-liigan pyörähtäessä kunnolla käyntiin voi tahti muuttua. Gibson on jo ilmoittanut, että VTB-liiga on etusijalla ja Korisliigan runkosarjan otteluissa saattaa tulla paljonkin lepuutuksia pelaajille. Suomen mestaruus toki kiinnostaa ja playoff-otteluihin panostetaan sitten tosissaan. Näin ollen kokoonpanot saattavat olla yllättäviäkin ja ne kannattaa ottaa huomioon vetoja laittaessa. Talven ottelurasituksesta huolimatta pidän Bisonsia suosikkina mestaruustaistossa.
Tärkein pelaaja: Matti Nuutinen: Joukkueessa ei ole oikeastaan yhtään pelaajaa ylitse muiden, mutta lopulta päädyin Nuutiseen. Hänen merkityksensä ei aina näy tilastoissa, vaan enemmänkin asenteessa ja esimerkillisyydessä. Mielestäni hankalin korvattava palanen joukkueen kokoonpanossa.

2. Kouvot, Kouvola
Kouvot lähtee kauteen vahvana mestariehdokkaana, ehkä hieman yllättäenkin. Valmentaja Jyri Lehtosella on tulevalla kaudella käytössään hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Suomalaisista kokenut Ville Kaunisto kuuluu sarjan parhaimmistoon ja jenkkivahvistuksetkin pelasivat pre-seasonilla pirteästi. Nuorista etenkin Aleksander Madsen ja Tuomas Hirvonen ovat kovia tulevaisuuden lupauksia. Joukkueessa on potentiaalia mestaruuteen asti, jos saa viime kauden lopun hurmoksesta pidettyä edes osan.
Tärkein pelaaja: Ville Kaunisto: Viime kaudella Kouvolaan palannut Kaunisto kuuluu Korisliigan kirkkaimpiin tähtiin. Maajoukkueessa ei taidot aivan riitä, mutta Korisliigassa vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa.

3. Pyrintö, Tampere
Pyrintöä on jossain arvioissa heitetty jopa suosikiksi mestaruustaistossa, mutta sitä se ei mielestäni ihan ole. Viime kauden joukkueesta puuttuu kolme tärkeää palasta (Nikkilä, Raymond, Lewis), eikä korvaajista ole vielä varmuutta. Nikkilän tilalle Pyrintö hankki Mikael Sandbergin, joka ei ole lähelläkään Nikkilän tasoa. Ulkomaalaisvahvistusten on syytä onnistua täydellisesti, mikäli Pyrintö mielii mestaruudesta kamppailla. Tällä hetkellä Pyrinnöllä on vasta kaksi Yhdysvaltalaista, Asenso Ampin ja Damon Williams, joista Williams on jo aikaisempina kausina todistanut olevansa sarjan eliittiä. Tulevasta kolmannesta ulkomaalaisesta ei toistaiseksi ole tiedotettu.
Tärkein pelaaja: Antero Lehto: Viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Lehto muodostaa Damon Williamsin kanssa Pyrinnön henkisen selkärangan. Vähän samanlainen tilanne, kuin Kaunistolla. Osaaminen ei maajoukkueessa ehkä riitä, mutta Korisliigassa dominoi nopeilla ajoilla sekä 3-pisteen heitoillaan.

4. Karhu, Kauhajoki
Kauhajoki vaihtoi tälle kaudelle uuden valmentajan, Sami Toiviaisen. Toiviainen onkin koonnut tälle kaudelle aikaisempaa nimivahvemman porukan, jolla on kaiken onnistuessa mahdollisuus mestaruuteen. Kouvojen tapaan Karhulla ei ole eurorasitusta taakkana, joten ainakaan sen vuoksi ei tarvitse pelaajiaan erityisemmin lepuuttaa.
Tärkein pelaaja: Devonne Giles: Oli toissakaudella Korisliigan paras sentteri ja mikäli saa hieman karistettua kertyneitä kiloja, on oman paikkansa parhaimmistoa jälleen.

Varmasti Pudotuspeleihin (5-6)

5. KTP, Kotka
Kotkalaisten lähtökohdat kauteen eivät ole kaikkein helpoimmat. Loukkaantumisten vuoksi alkukauden missaa Michael Pounds ja Jukka Matinen. Myöskään uuden valmentajan, Anton Mirolybovin osaamista ei toistaiseksi ole vielä todistettu. KTP osallistuu Eurochallengeen, joka aiheuttaa lisärasitusta. Ainakaan lisää loukkaantumisia joukkue ei tuolta taipaleelta kaipaisi. Sentterin paikalle KTP palkkasi Kenneth Simmsin, jonka pitäisi olla erittäin kovaa valuuttaa.
Tärkein pelaaja: Timo Heinonen: Joukkueen luottopelaaja ja taistelija. Ei taaskaan kuulu niihin näyttävimpiin pelaajiin, mutta tekee kentällä paljon näkymätöntä työtä ja menestymisen kannalta tärkeitä asioita kentällä.

6. Kataja, Joensuu
Kataja heikentyi viime kauden joukkueista eniten. Teemu Rannikkoa ja Petri Virtasta lukuun ottamatta joukkueesta poistuivat kaikki vähänkään nimekkäät pelaajat. Tilalle tuli kourallinen lahjakkaita nuoria pelaajia. Joukkueen rakentaminen on vielä pahasti kesken ja Katajalla ei ole toistaiseksi ensimmäistäkään sentteriä joukkueessaan.
Tärkein pelaaja: Teemu Rannikko: Fyysisiä rajoitteita alkaa tulemaan, mutta pelinlukutaito vielä huippuluokkaa.

Taistelee Pudotuspelipaikasta (7-11)

7. Seagulls, Helsinki
Sarjanousija Seagulls on saanut kasaan kohtalaisen kokoonpanon. Suomalaisista Eero Lehtinen, Carl Lindbom sekä Antti Niskanen siirtyivät Helsinkiin ja ovatkin oiva lisä nousijalle.
Tärkein pelaaja: Joukkueesta toistaiseksi vaikea nimetä ketään selkeää tähteä. Pelinrakentaja Deremy Geigerin lisäksi joukkueessa ei erityisen laadukkaita takamiehiä löydy.

8. Namika Lahti
Lahdella on jäljellä olevista joukkueista laadukkain materiaali. Toisaalta avausviisikosta löytyy kaksi erittäin loukkaantumisherkkää pelaajaa, Ilkka Vuori ja Vesa Mäkäläinen. Kumpikin herroista on viime vuosina valitettavasti viettänyt huomattavasti enemmän aikaa katsomon puolella kuin kentällä.
Tärkein pelaaja: Ilkka Vuori: Kunnossa ollessaan kuuluisi maajoukkueen rinkiin. Joukkueen ainoa pelinrakentaja, jolle ei löydy joukkueesta kunnollista korvaajaa.

9. Korikobrat, Lapua
Muista häntäpään joukkueista poiketen kasasi joukkueensa jo melko aikaisessa vaiheessa. Ja mikä tärkeintä, hankinnat osoittautuivat onnistuneeksi, eikä jenkkirulettiin ollut tarvetta. Tämä näkyi joukkueen pre-seasonilla, joka sujui pelillisesti kohtuullisesti. Myös Katajasta Lapualle vaihtanut Juho Nenonen on alkanut löytää tehoja jälleen. Ongelmia tulee, kun Nenonen tai joku jenkeistä loukkaantuu.
Tärkein pelaaja: Stephen Lupkins: Ei taaskaan se näyttävin pisterohmu, vaan enemmänkin puolustuksessa vahvuudet.

10. Honka, Espoo
Honka heikentyi viime kaudesta kahden kovan kotimaisen verran, kun Tuomas Iisalo siirtyi valmentajaksi ja Kimmo Muurinen lopetti komean uransa. Jenkkikolmikossa jatkaa viime vuoden tehomies Ronnie Clark. Myös toinen viime kaudelta tuttu jenkki nähdään hongassa, kun Bisonsin varajenkkinä ollut Ike Udahoh siirtyi Hongan riveihin.
Tärkein pelaaja: Ronnie Clark ja Emmanuel Ubilla: Tämä kaksikko vastaa suurimmilta osin Hongan tehoista.

11. Vilpas, Salo
Vilpas lähtee kauteen sarjan heikoimmalla kokoonpanolla. Viime kauden kotimaisista maisemaa vaihtoivat Eero Lehtinen ja Mikael Sandberg. Näiden tilalle tuli Korihaista Sami Ikävalko sekä divarin puolelta Sakari Salminen. Jenkkiruletti on tuttuun tapaan pyörinyt ja tällä hetkellä Vilppaalla on vielä sentteri hakusessa.
Tärkein pelaaja: Jukka Kataja: Joukkueen henkinen johtaja, puolustuksen erikoismies.


Kysymyksiä ja mielipiteitä saa mieluusti esittää. Toivottavasti saataisiin hieman keskustelua tällä kaudella Korisliigankin osalta tänne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Hoplaa. Ensimmäiset vihjeet tulille.

Vedonlyöntivihje: - Namika Lahti-Lapua - peliaika päättynyt

kohde
Namika Lahti-Lapua
veto
Lapua +6
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.94 yks.


Namika joutuu todennäköisesti aloittamaan kautensa ilman Ilkka Vuorta, joka on vasta Kuntoutumassa pelikuntoon loukkaantumisen jäljiltä. Näin ollen ainakaan materiaalietua ei Lahdella ole.
Suora voitto Pinnaclella (3,18) on pelikelpoinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

01.10.2014 20:21 <lammpa-1> aika tiukkaa... 80-80 -> OT

01.10.2014 20:31 <lammpa-1> ja sieltä kassiin sekä tasoitus että suora! TY!


NM
Jäsen
Viestit: 1613
Liittynyt: 28.06.2003, 13:14

Tuotto: +622.78 yks.

Palautus%: 104.17%

Panosten ka: 6.23 yks.

Vetoja: 2396

Pisteitä: 2763
Paikkakunta: Salo

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja NM »

Rankingin teko hiukan hankalaa, koska usealta joukkueelta puuttuu vielä jenkki.

Sääntömuutoksista sen verran, että tärkein on tietysti hyökkäyslevypallon saaneen joukkueen hyökkäysajan lyheneminen 24:stä 14:ta sekuntiin. Tämä ei anna mahdollisuutta koko hyökkäyssetin uudelleen pelaamiseen, vaan joukkuilta tullaan näkemään nopeita ratkaisuja esim. palloskriini peli takamiehen ja ison pelaajan kesken. Pelin tempo nousee ja kaiken järjen mukaan pisteetkin, mutta katsellaan ja adjustataan tarvittaessa omia systeemeitä.

Seuraavassa oma suuntaa-antava ranking runkosarjan osalta. Muutoksia tulee varmuudella.

1. Bisons

Urakka tulee olemaan hurja matkusteluineen, mutta Bisonsilla on tasokkain ja levein materiaali. Lepuutuksia on varaa tehdä tarpeen vaatiessa. Pelityyliä on sorvattu aiempaa nopeammaksi ja pisteitä tullaan näkemään aivan eri tavalla kuin viime kaudella. Ruotsista saatiin Ahonen, joka tuo leveyttä ja ratkaisukykyä takakentälle. Jenkit ovat viime kautta nimettömämpiä, mutta sopivat nykyiseen pelitapaan.

2. Karhu

Ari Tammivaara vaihtui Sami Toiviaiseen, joka on kova upgrade. Jenkit ovat pari pykälää viime kautta kovempia ja heittovoimaa löytyy kun Katajassa viihtyneet Kanervo ja Juho Lehtoranta päättivät siirtyä lakeuksille. Miinuspuolella toki kapteeni Hirvikoski ja Eskola, mutta Kataja-kaksikko korvaa heidät mainiosti ja ylikin. Matias Ojala vaihtoi myös maisemaa, mutta Molenius paikkaa hänen ruutunsa hyvin.

3. ja 4. mitenpäin vain

KTP

KTP lähtee kauteen siipirikkona Matisen ja Poundsin ollessa enemmän tai vähemmän klesana. Muuten KTP on saanut pidettyä koko suomalaisen runkonsa kasassa. Ainut kysymysmerkki on suht kokematon valmentaja "Ponttis" Mirolybov. Jenkit ovat vaihtuneet; ei ihan Currya löydy tänä vuonna, mutta pikkutakuri Jefferson vaikuttaa ihan pätevältä korvaajalta. Ulmer ja todella hyvällä tuurilla Kotkaan saatu Kenneth Simms ovat laatujenkkejä.

Kouvot

Paljon on vuodessa tapahtunut, kun velkainen häntäpään seura muuttuu kotiedusta ja mitalista tappelevaksi nipuksi. Nuorta potentiaalia löytyy joukkueesta paljon (esim. Madsen, Hirvonen) ja tähän kun lisätään Korisliigan paras suomalainen Kaunisto ja viime kautta paremmat jenkit, niin Kouvolaan on lupa odottaa menestystä.

5. ja 6. mitenpäin vain

Kataja

Toijala ulos Salminen sisään. Enpä tiedä mentiikö parempaan suuntaan. Toki Pekan pelikirja antaa vapauksia hyökkäyspäässä aivan eri tavalla. Katajalla on koossa epätyypillisesti hyvin nuori joukkue, jota johtavat isällisesti maestro Rannikko ja Virtasen Petri. Poissa ovat lopettanut Sami Lehtoranta ja pohjanmaalle karanneet Juho Lehtoranta ja Antti Kanervo sekä kotiseudulleen palannut Vesa Mäkälainen. Täydellinen myllerrys siis. Tilalle saatu nuorta potentiaalia, joista tässä voi mainita Tommi Huolilan. Jenkit ovat edelleen vähän hakusessa, mutta Robert Arnold on ainakin hyvä vahvistus.

Pyrintö

Mestari aloittaa kauden hiukan sekavassa tilassa. Poissa ovat maalivahti Nikkilä ja erinomaiset vahvistukset Raymond ja Lewis. Tilalle saatiin Vilppaasta Sandberg, joka on pitkä ja... no pitkä. Ikäpresidentti Damon Williams on taas vuoden vanhempi ja Virosta naarattiin huikealla fysiikalla, mutta puutteellisilla koripallotaidoilla varustettu jenkki Asenso Ampim. 3. jenkki on edelleen hakusessa ja mitään kovin keskinkertaista ei Pyrinnön kannata ottaa jos mielii menestyä. Lehto on Korisliigassa erittäin kova, mutta tämän hetken joukkueella hänen harteilleen lyödään kyllä iso taakka pisteidenteosta.

7.-11. voi olla mitenpäin vaan, tilanne elää

Lahti

Paljon riippuu veljistä Vuori ja Mäkäläinen. Jos molemmat täydessä tikissä, niin Lahti ehdottomasti pleijareihin. Jos ei, niin ei räjähdysvaara vaan romahdusvaara. Suoniota ei otettu joukkueeseen ilmeisesti taloudellisista syistä? Huolila siityi Katajaan. Tilalle saapui Lappeenrannan raunioista Atte Perttu ja Karhusta Matias Ojala. Kovin saman paikan pelaajia ovat, joten syövät toistensa peliminuutteja ja tehoja. Hyvin puolustava joukkue, mutta kuka tekee pinnat? Jenkit minulle aika arvoituksia, aika näyttää..

Honka

Iisalo siirtyi pelikentältä suoraan päävalmentajaksi. Aikamoinen hyppäys, vaikka fiksu kaveri onkin kyseessä. Viime kauden joukkueesta puuttuu tynkäkauden pelannut Muurinen, erinomainen jenkki Burrows ja takamies Morningstar. Ronnie Clark sorvasi jatkopahvin ja on Korisliigan parhaita 1vs1 pelaajia ja heittäjiä. Takamiehen paikalla on harjoitusotteluissa pirteästi esiintynyt Emmanuel Ubilla ja korin alle saatin Bisonsin viime kauden "varajenkki" Ike Udanoh. Coach Iisalon tavoite ilmeisesti pelata nopeaa hyökkäyspeliä ja tällä materiaalilla se on ainut vaihtoehto.

Seagulls

Nousijajoukkue Helsingistä. Tulopuolella Carl Lindbom, Eero Lehtinen,Antti Niskanen ja Lauri Toivonen. Kaikki hyvän tason Korisliiga-pelaajia. Mikko Larkas aloittaa ensimmäisen kautensa pääsarjavalmentajana, minulle kaverin taidot ainakin kysymysmerkki. Lokeilla 3. jenkki edelleen hakusessa, 2 muuta ovat herkästi liipasinta vetävä takamies Deremy Geiger ja sentteriksi merkattu, mutta ulkopelaajana viihtyvä Wesley Witherspoon. Näistä jälkimmäinen tasoltaan kysymysmerkki.

Lapua

Sumumies Fogg lähti ja Lapua on jälleen haasteen edessä jenkkirekrytoinnissaan. Tilalle on saatu ihan OK kolmikko, joskaan viime kauden ilotulista tullaan tuskin näkemään. Sen sijaan Lapua päätti tarjota Juho Nenoselle aimo tukun rahaa palveluksista ja Nepohan tarttui syöttiin. Peliaikaa on ainakin luvassa. Lisäksi viime kauden loukkaantuneena Ukissa viettänyt Rainamaa saapui lakeuksisille. Lähtöpuolella rikkonaisen kauden pelannut Latimer. Nenad Stefanovic valmentaa vuoden tauon jälkeen, Crayton siityi kakkoseksi. Saa nähdä miten tulisieluinen päävalmentaja saa paketin pidettyä kasassa.

Vilpas

Aika huonolta näyttää tällä hetkellä. Vilpas on kontannut preseasonilla pahasti. Aikaiset rekrytoinnit jenkkiosastolla ovat menneet taas penkin alle. Iso mies Adam Constantine sai lähteä ja uusi kaveri on hakusessa. Tässä kohtaa täytyy korjata yleistä käsitystä: Paul Harrison, joka on tällä hetkellä Vilpaan kokoonpanossa, ei ole Vilppaan uusi jenkki, vaan hän kuuluu MD1B:ssä pelaavan PeU-Basketin kokoonpanoon. Eero Lehtinen palasi tsadiin ja tilalle otettiin enemmän somen puolella kunnostautunut Sami Ikävalko. Tappiollehan siinä jäätiin. Korin alla Sandberg vaihtui Salmiseen, siitä pieni plussa. Pelinjohdollisesti Vilpas on paremmissa käsissä; Darren Duncan on vanhan koulukunnan pass-first pointti. Poissa ovat viime kauden Relphorden hölmöilyt, vaikka ratkaista mies kyllä osasi, niin pointiksi hänestä ei ollut. Laituriosoastolla William Walker on upgrade Joe Harrisiin. Paljon on kiinni Jukka Katajasta, joka on sarjan monipuolisin pelaaja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10, 1 yks 0,3% kassasta

Kelly-jakaja 4-12, Korisliiga ml+tasoitukset 4-6, totalit 6-8

Seuranta päivitetty 8.5.2012

Minikommentit


NM
Jäsen
Viestit: 1613
Liittynyt: 28.06.2003, 13:14

Tuotto: +622.78 yks.

Palautus%: 104.17%

Panosten ka: 6.23 yks.

Vetoja: 2396

Pisteitä: 2763
Paikkakunta: Salo

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja NM »

Pelivalinnat tulen pistämään Clubin puolelle ensin, mutta jos saadaan keskustelua tänne yleiselle puolelle myös, niin ilman muuta olen esillä myös täällä.

Bookkereista voisin heittää ilmoille kysymyksen myös. Ovatko ainoastaan veikkaus ja Pinnacle tageissa suositeltavia?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10, 1 yks 0,3% kassasta

Kelly-jakaja 4-12, Korisliiga ml+tasoitukset 4-6, totalit 6-8

Seuranta päivitetty 8.5.2012

Minikommentit


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Itse pyrin ainakin vihjaamaan pääsääntöisesti näille kahdelle. Mutta jos joltain pienemmältä bookkerilta jotain spesiaalia löytyy niin miksei niitäkin tänne voisi laittaa. :)

Vedonlyöntivihje: - Seagulls-Karhu - peliaika päättynyt

kohde
Seagulls-Karhu
veto
Karhu -5
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Push: +0.00 yks.


Seagulls ilmoitti tänään singanneensa kolmannen jenkin, mutta tämän päivän peliin tuo tuskin paljoakaan lisäarvoa. Karhulla puolestaan joukkue ollut jo hyvän aikaa kasassa ja meno vaikuttanut huomattavasti valmiimmalta.

Vedonlyöntivihje: - KTP-Salon Vilpas - peliaika päättynyt

kohde
KTP-Salon Vilpas
veto
Vilpas +16,5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.94 yks.


KTP kärsii hieman loukkaantumisista alkukaudesta (Pounds, Matinen), joten materiaalietu ei ole aivan tasoituksen mukainen.

Vedonlyöntivihje: - Pyrintö-Honka - peliaika päättynyt

kohde
Pyrintö-Honka
veto
Honka +17
kerroin
1.920 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Pyrintö lähtee peliin kahdella jenkillä, joka näkyy poikkeuksetta joukkueen kuin joukkueen otteissa tässä sarjassa. Lisäksi osku Heinonen huilaa ottelun. Hongalla sivussa Laitinen ja Odabasi, joten ohuella rosterilla mennään sielläkin. Uskon tasoituksen kuitenkin riittävän Hongalle.

Kouvojen kertoimet on vähän siinä ja siinä, mutta jätetään toistaiseksi väliin.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 8.94, tulos +0.94 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Yksi veto illan kamppailuun

Vedonlyöntivihje: - Kouvot-Namika Lahti - peliaika päättynyt

kohde
Kouvot-Namika Lahti
veto
Namika Lahti +14
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.93 yks.


Kouvoilla ottelussa kotiedun lisäksi myös materiaalietua. Yhtenä ennakkosuosikkina kauteen lähtiessä voi nuorilla pojilla kuitenkin vielä käsi täristä kotiyleisön edessä. Konkariosastokaan ei ensimmäisessä ottelussa ihan huippuiskussa tuntunut Kouvoilla olevan, sillä väsymys iski jo aikaisessa vaiheessa. Tämän vuoksi Kouvot saattaa kierrättää paljon kokoonpanoaan etenkin lopussa, jos ottelu jo ratkennut, jonka turvin Lahti pääsisi riittävän lähelle vetoa ajatellen. Kovinkaan suurta etua ei vedossa ole, joten panos maltillinen 1 yksikkö.

Huomiselle näyttäisi alustavasti löytyvän erittäin maistuvia kohteita. Palataan niihin viimeistään huomenna aamusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

03.10.2014 17:47 <NM> Komppaan. Itelle maistuu Lahti tasoituksella hyvin.


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Vedonlyöntivihje: - Kobrat-KTP - peliaika päättynyt

kohde
Kobrat-KTP
veto
Kobrat ml
kerroin
2.710 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Lapua aloitti kauden vahvasti, kuten harjoitusotteluiden jälkeen odottaa saattoi. Kapea on rosteri, mutta eiköhän lapualaisten aloitusviisikko jaksa ainakin alkukaudesta pelata kovia minuutteja. Sitä tarvitaan, sillä penkiltä ei pahemmin apuja tule. KTP ei tällä hetkellä kovinkaan paljoa laadukkaampi joukkue ole.

Vedonlyöntivihje: - Vilpas-Seagulls - peliaika päättynyt

kohde
Vilpas-Seagulls
veto
Seagulls ml
kerroin
2.660 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Itselleni ei aukea ollenkaan tämä kerroinasettelu. Vilppaalta puuttuu vieläkin kolmas jenkki kokoonpanostaan. Tuuraajaksi on saatu Perniöstä, 2-divarista Paul Harrison, joka kirjautti ensimmäisessä ottelussa itselleen 0 pistettä. Päivän paras kohde ehdottomasti.

Vedonlyöntivihje: - Honka-Kataja - peliaika päättynyt

kohde
Honka-Kataja
veto
Kataja -5
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Push: +0.00 yks.


Honka hävisi ensimmäisen ottelunsa heikon esityksen jälkeen Pyrinnölle. Käsittääkseni loukkaantuneet pelaajat eivät vielä tässäkään ottelussa pelaa. Katajalle puolestaan kyseinen ottelu on kauden ensimmäinen ja kaikkien pelaajien pitäisi olla kunnossa Rannikko mukaan lukien.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 2.00, tulos -4.00 yksikköä.

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Huomenta!

Heti aamusta vihje, jonka kerroin tulee todennäköisesti tippumaan.

Vedonlyöntivihje: - Kauhajoki-Pyrintö - peliaika päättynyt

kohde
Kauhajoki-Pyrintö
veto
Kauhajoki ml
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.00 yks.


Kauhajoki pääsee todennäköisesti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan otteluun, kun taas Pyrinnöltä puuttuu 1-2 tärkeää pelaajaa kokoonpanosta. Osku Heinonen on varmasti sivussa ja viime perjantaina joukkueen mukaan tulleen Kevin Parromin pelaaminen on epävarmaa. Tästä johtuen Kauhajoki lähtee ennakkosuosikkina illan otteluun.
Edit. Koska tuo kerroin tulee todennäköisesti tippumaan, niin laitetaan oma kerroinraja tähän vielä. Eli raja Kauhajoen voitolle 1,89.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

06.10.2014 11:06 <Erkka Vee> TY! Aamulla sai Maralta vielä hulppeaa 2.52 tähän.

06.10.2014 17:59 <NM> Kauhajoki mainio kohde, ml 65%


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Vedonlyöntivihje: - Bisons-Honka - peliaika päättynyt

kohde
Bisons-Honka
veto
Honka +18
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.88 yks.


Mikäli pitää paikkansa, että Kotti ei pysty pelaamaan, lähtee Bisons ilman ainuttakaan sentteriä. Nuutinen ja Hummer pystyvät kyllä paikalla tuuraamaan, mutta eivät ole siellä parhaimmillaan. Lisäksi Nuutinen on välillä isoja puolustaessaan virhevaikeuksissa, mikä taas heikentäisi Bisonsin hyökkäystä merkittävästi. Honka ei ole kummoisia suorituksia esittänyt, mutta on perus taisteleva porukka, joka tuskin luovuttaa missään vaiheessa. Bisons on myös monesti kärsinyt asenneongelmista ennalta heikompia vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

06.10.2014 18:03 <NM> Itse vedin Bisons -16,5 57% , tasoero on vaan iso

06.10.2014 22:38 <myyräkuume> Tasoero on pirun iso, mutta jostain syystä Bisons ottaa

06.10.2014 22:39 <myyräkuume> harvoin voittoja murskaluvuilla näistä heikommista.

06.10.2014 22:40 <myyräkuume> Usein tekevät vain tarpeellisen. Voisi olla mielenkiintoista

06.10.2014 22:41 <myyräkuume> jos vertailisi esim. Pyrinnön otteluita häntäpäätä vastaan.

06.10.2014 22:42 <myyräkuume> Mutulla sanoisin, että Pyrintö voittaa useammin isosti.


Pii
Avatar
Jäsen
Viestit: 847
Liittynyt: 22.11.2007, 18:38

Tuotto: +117.72 yks.

Palautus%: 102.33%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 860

Pisteitä: 2509

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Pii »

06.10.2014 21:38 <myyräkuume> Tasoero on pirun iso, mutta jostain syystä Bisons ottaa
06.10.2014 21:39 <myyräkuume> harvoin voittoja murskaluvuilla näistä heikommista.
06.10.2014 21:40 <myyräkuume> Usein tekevät vain tarpeellisen. Voisi olla mielenkiintoista
06.10.2014 21:41 <myyräkuume> jos vertailisi esim. Pyrinnön otteluita häntäpäätä vastaan.
06.10.2014 21:42 <myyräkuume> Mutulla sanoisin, että Pyrintö voittaa useammin isosti.
Viime kaudella Pyrintö voitti runkosarjassa kotipelinsä keskimäärin ~16,6 pisteen erolla, vieraspelinsä ~9,6 pisteen erolla ja kokonaisuutena pelinsä siis ~13,1 pisteen erolla. Bottom 4-joukkueita vastaan samat tilastot ~19 pistettä joka kategoriassa sekä kotona että vieraissa.

Viime kaudella Bisons voitti runkosarjassa kotipelinsä keskimäärin ~11,8 pisteen erolla, vieraspelinsä ~9,3 pisteen erolla ja kokonaisuutena pelinsä siis ~10,5 pisteen erolla. Bottom 4-joukkueita vastaan samat tilastot ~13,8 pistettä kotona, ~21,1 pistettä vieraissa ja kokonaisuutena keskiarvoinen voittomarginaali siis ~17,4 pistettä.

Yli 19,5 pisteen voittoja runkosarjassa oli Pyrinnöllä 13 kappaletta ja Bisonsilla 11 kappaletta. Yli 9,5 pisteen voittoja runkosarjassa oli Pyrinnöllä 24 kappaletta ja Bisonsilla 21 kappaletta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

I got the guts to be somebody.
Ylisuorittamista jo vuodesta 2007.
Riski on subjektiivisen epävarmuustekijän objektiivinen korrelaatti.

Minikommentit

07.10.2014 07:10 <myyräkuume> Kiitos. Kyllähän noista eroja löytyy!


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 17:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Korisliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Vedonlyöntivihje: - KTP-Kouvot - peliaika päättynyt

kohde
KTP-Kouvot
veto
Kouvot ml
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Kymenlaakson herruudesta kisaillaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Itse hieman yllätyin nähdessäni kertoimet, sillä mielestäni Kouvot lähtee ennakkosuosikkina kamppailuun. Kouvot lähtenee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla otteluun, kun taas KTP:lta on loukkaantumisten takia sivussa todennäköisesti kolme pelaajaa (Matinen, Pounds ja Akpaso).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

08.10.2014 16:57 <NM> Itelle ei maistu kumpikaan, mutta under 168 peleissä

08.10.2014 16:57 <NM> 61%

08.10.2014 20:20 <myyräkuume> Kouvot oli kyllä valtava pettymys itselle tänään.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”