Tänään on 20.06.2018, 07:34.

Ykköspesis 4.6.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Ykköspesis 4.6.

Viesti Kirjoittaja JAH »

Hamina-Tampere Veikkaus 8.40 (15%) / 4.00 ML (Nordic 8.35)

Bookkerit ovat taas aivan hakoteillä, vaikka toki ovat oikean suosikin otteluun onnistuneet saamaan. Manselle kyseessä härkäviikon kolmas peli. Edellisiset menneet kokolailla nappiin kun tuloksena piste Kuopiolta ja täydet kolme Ulvilalta. Tähän otteluun Manse saanee farmiavut Hyvinkäältä käyttöön. Haminalla tässä alla kolme tappiota, joskin kärkiporukoille mutta silti plakkariin noista peleistä nolla pistettä. Kuopiota vastaan Hamina hävisi 3-tilanteet 7-17 (Manse hävisi 5-18), Ulvilaa vastaan voitti 11-9 (Manse voitti 19-6) ja Kempelettä vastaan 10-16.

Vieraspeli ja pitkä matka toki syövät Mansen mahdollisuuksia, mutta oman mausteensa tuo Mansen lukkarina pelaava, vielä viime kaudella Haminassa pelannut Joni Aalto. Näyttöhaluja varmasti on vanhoille joukkuekavereille. Manselle tarjoiltiin samaa luokkaa olevaa kerrointa Kuopiota vastaan vieraissa ja nyt puhutaan kuitenkin materiaaliltaan selkeästi heikommasta joukkueesta (joskin kuuluu silti materiaaliltaan sarjan kärkiporukoihin mutta omissa papereissani selvästi Kuopiota ja Kempelettä heikompi). Mansella pisteputki päällä (ei yhtään pisteetöntä ottelua sitten sarjan avausmatsin) kun taas Hamina nollilla kolmesti ja nyt jopa sarjataulukossa Mansen alapuolella. Kyllähän 8:lla alkavat kertoimet ovat aivan naurettavia, tähän 15% aivan minimi, joku pistäisi varmasti vielä enemmänkin. Jälleen erinomainen, joskin melko harvoin osuva kohde. Moneyline 4.00 osuvampi vaihtoehto, sielläkin päälle 30% täältä.

Siilinjärvi-Kuopio Nordic 15.50 (10%)

Nordicilta selvä täky tähän matsiin mutta kyllähän tuo kelpaa. Ensimmäinen Savon paikallisottelu aikoihin legendaarisella Mantun montulla. Lähtökohtaisesti vastakkain toki sarjan kovin ja heikoin materiaali mutta eipä anneta tuon hämätä. Jos SiiPe voitti paperilla toiseksi kovimman porukan eli Kempeleen 2-0 niin kyllä siihen paikallislisineen ja extra-jännityksineen pitää antaa mahdollisuus myös toistaiseksi tappiotonta Kuopiota vastaan. Kyllä tässä jälleen joku 10% on aivan minimi, ehkä pari pinnaa lisää voisi joku pistää. Veikkaus tässä oikeilla jäljillä tarjoamalla 8.40, joka kutakuinkin vastaa todellisuutta (joskaan Siilinjärven voitto Kuopiosta ei todellakaan ole yhtä todennäköinen kuin Tampereen voitto Haminasta, kuten Veikkauksen kertoimet antavat ymmärtää). SiiPe on Kempelee lisäksi pelannut kovimmista porukoista jo vieraissa Ulvilaa ja Imatraa vastaan saaden ensin mainitulta jopa pisteen (toki lukkarin suosiollisella avustuksella) eikä ollut mikään täydellinen vastaantulija idässäkään (3-tilanteet Imatralle 19-17). Tässä kuitenkin kannustuksen myötä kotietu ja Manttu aivan varmasti täynnä porukkaa luomassa mahtavan pesistunnelman kotijoukkueen tueksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”