Tänään on 28.05.2018, 04:54.

Naisten superpesis 25.5.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Naisten superpesis 25.5.

Viesti Kirjoittaja JAH »

Tälle päivälle löytyy yksi erittäin maukas pelikohde Naisten Superiin.

Mansen Räpsä - Viinijärvi 2 (3.90) @ Veikkaus (30 %)

Valhe, emävale, sarjataulukko. Kyllä, Manse on sarjan jaetulla kärkisijalla, mutta tässä kannattaa kyllä nähdä metsä puilta. Kaikki voitot ovat tulleet ennalta selkeästi heikompia Lappeenrantaa, Roihua ja viimeksi eilen Vihtiä vastaan. Eilen Manse oli todellisissa vaikeuksissa nimenomaan selvästi sarjan heikoimmaksi povattua Vihtiä vastaan ollen avausjaksolla jo 1-5 tappiolla, nousten kuitenkin 6-5 -voittoon. Toinen jakso oli niin ikään erittäin tasainen jakson oltua viimeiseen vuoropariin asti 1-1, jossa kotijoukkue teki kuitenkin neljä tikkiä. Lisäksi tilastot tukevat pelin tasaisuutta: kolmostilanteet kotijoukkueelle 12-10.

Viinijärvi on pelannut vasta kaksi peliä. Ensimmäisestä kahdesta pelistä saldona kaksi pistettä. Avauspelissä niukka supervuorotappio Lappeenrannalle, mutta tässäkin pitää nähdä tuloksen taakse: kolmostilanteen Viinijärvelle 20-8! Toisesta pelistä niin ikään tappio superissa, mutta tällä kertaa paljon kovemmalle, sarjan kakkossuosikille Kirittärille. Huomionarvoista taas että tilanteiden rakentelu onnistui mainiosti Viinijärven voitettua kolmostilanteet 18-15.

Tämän iltapäivän peliä ajatellen kannattaa ottaa vielä huomioon muutama pointti: vierasmatka Viinijärveltä Tampereelle on pitkä, mutta kyseessä kuitenkin sunnuntai eikä työ- ja opiskelurasitusta alla ennen peliä. Lisäksi kotijoukkueella eilen alla tiukka peli joten palautusmisaikaa alle 24 tuntia. Viinijärvelle tämä on viikonlopun ainoa peli ja ehdottomasti tärkeä sellainen, koska ennakkoon joukkuetta on povattu välierätason porukaksi. Merkittävin asia on kuitenkin Mansen Iina Lehkosen, Turusta hakitun merkittävän vahvistuksen, poissaolo. Hän loukkaantui kauden ensimmäisessä pelissä on koko loppukauden sivussa. Häntä oli kaavailtu numerolle 2 eli toiseksi etenijäksi (viime kaudella runkosarjassa 26 tuotua) ja viemään aina ykköstilanteessa kärkeä eteenpäin. Nyt hänen paikalleen ei kuitenkaan ole valmista korvaajaa. Toistaiseksi kakkoseksi on pistetty Anne Tolonen, jonka lähtökohtaisesti piti olla ratkomassa etutilannetta. Lehkosen rooli myös ulkopelissä kopparina piti olla merkittävä. Toisessa pelissä hänen paikallaan oli aiemmin kakkospolttajana pelannut Tolonen ja eilen Vihtiä vastaan paikalle pistettiin jokeriosastolta Oona Svärd. Nyt kun Svärd pistettiin jokeripaidasta numerolle, tilalle ei käytännössä ole ketään. Eilen jokerina Svärdin paikalla pelasi Heidi Vulli, joka ei tilastojen mukaan koko pelissä lyönyt kertaakaan; joka tapauksessa merkitys sisäpelille pieni. Tampereen kenttä on avara, joten Saara Suomalaisen kaltaiset tykkilyöjät (viime kaudella lyöjätilaston top 10:ssa tehoilla 0+44) pääsevät oikeuksiinsa. Mansella ei ole vastaavaa jokeriosastoa, vaikka Susanna Kylä-Kause hyvä kotiuttajajokeri onkin.

Näen tämän kaikkien mahdollisuuksien pelinä, jossa arvio 35-35-30. Huomaan olevani kovin eri mieltä Veikkauksen kertoimenlaskijoiden kanssa, mutta silloin kun on mahdollisuus ottaa kantaa, niin on tehtävä! Alkuillasta nähdään, kuka vei ja ketä. Joka tapauksessa omissa papereissani tässä selkeästi alkukauden paras pesiskohde tähän mennessä. 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit

25.05.2014 13:13 <JussiQ> Tää ois ollu kova, mutta tullu 3,25. Onnea vetoon!

25.05.2014 17:06 <Romppanen> Thaaniks! Tällaista jämäkkyyttä lisää, grazie!


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”