Tänään on 24.05.2018, 01:01.

K.KURTTILA head to head

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

K.KURTTILA head to head

Viesti Kirjoittaja hitter »

Hieman typerä aloittaa tämän takia UUSI topic mutta,joku varmasti pelasi kanssa tuota ko vetoa siis K.Kurttila vs Östberg . Tarkistin vedonlyönnin jälkeen säännön "jos molemmat hiihtäjät karsiutuvat samassa "ERÄSSÄ", silloin tulos ratkeaa ajan perusteella.NO KURTTILA OLI 0.2 sek nopeampi kuin hurri, joten nyt mukaanlukien HÄVITTY VETO(tickett)+säännöt ei löydy tuon säännön poikastakaan.....Ja ihan mielenkiinnosta kuinka HEL***** ne ratkaisee nuo sijat 8-16.
Eli jos kurttila olis ollut 8 huonommalla ajalla kuin ÖSTBERG esim 15 sija veto olis hävitty sen takia että KURTTILA huonompi aika.Eli se hävitään aina jollei pääse jatkoon,ja olen kyllä melko varma että siellä ei puhuttu pelkästä aika-ajosta,vaan nim.om. jos karsiudutaan samassa kohtaa....
Viisaaammat neuvokaa tuli hiihtojen opettelijalla aika yllärinä.....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jamppa
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 14.02.2003, 13:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jamppa »

koska kumpikaan ei päässy pudotuserästään jatkoon, sijoituksen(ja näin ollen myös vedon?) ratkaisee aika-ajo... pudotuserän sijoituksella ja ajalla ei käsittääkseni mitään merkitystä... en ole mistään tarkastanu vedonlyöntisääntöjä tai muuta, mutta näin ainakin maailmancupeissa sijoitukset jaetaan. ja niinhän sen mielestäni pitääkin olla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”