Tänään on 24.05.2018, 11:44.

SM-lentopallo 3.-4.2

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

SM-lentopallo 3.-4.2

Viesti Kirjoittaja Doug »

Nordicille seuraavat pelit:

Loimu - KoVe 1.70 2.00

Korso taistelee tiukasti pääsystä kuuden joukkoon, joten motivaation luulisi olevan huipussaan. Joukkueen peli on kulkenut viime otteluissa mukavasti, joten uskotaan saman tahdin jatkuvan.

Loimulla ei ole pelissä sijoituksen suhteen panosta, mikä tietysti voi lentopallossa olla vaan positiivinen asia. Loimukin on pelannut viime otteluissaan hyvin, mutta Korson lievä materiaalietu ja motivaatioetu kääntävät pelivalinnan kakkoseksi.

MuurLe - Sampo 7.25 1.05

Panokset maltillisena!
Ennen kuin kukaan ehtii suosittaa meikälle jotain mukavaa hoitolaitosta, niin lukekoon hieman perusteluja. Ok, sarjan tasoerot ovat valtavat. Sampo on hävinnyt kaudella vain kolme ottelua jne.

Mutta, joukkue on varmistanut runkosarjan voiton, harjoittelu on varmaan jo playoffeihin tähtäävää, ja Muuramen reissu tuskin jaksaa sytyttää joukkuetta esittämään parastaan tässä vaiheessa kautta.

Muuramelle taas jokainen ottelu on playoff-peli. Joukkue elää kotimatsiensa varassa, ja viimeksi lauantaina sarjan kolmosjoukkue Piivolley oli hätää kärsimässä Muuramen kanssa. Joten, uskon että Sammolle tarjotaan kunnon vastus, ja tuolla kertoimella ehdottomasti pelin paikka.

VaLePa - Pateri 1.50 2.35

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat aivan eri suuntiin, Valepa on hienon alun jälkeen hieman hiipunut, kun taas Pateri on heikon alkukauden jälkeen parantanut kaiken aikaa. Vammalan sijoitus varma viides, Paterin neljäs. Minusta tasabuuki, joten vieraiden 2.35 kelpaa peliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”