Tänään on 22.05.2018, 23:47.

Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Luen, mutta en kirjoita, kunnes nyt. Yritetään nyt antaa jotain forumille takaisinkin. Paljonhan näihin ei tosin sisään saa.

Vedonlyöntivihje: - Saskatchewan - Prince Edward Island - peliaika päättynyt

kohde
Saskatchewan - Prince Edward Island
veto
Under 12,5
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.32 yks.

4-3Saskatchewania edustaa nuori ja lahjakas Brock Virtuen joukkue. Joukkue pelasi vielä viime vuonna provinsseista kovimmassa eli Albertassa ja eteni sielläkin finaaliin asti. Täksi vuodeksi joukkue muutti Saskatchewaniin ainakin osittain sen takia, että sieltä on helpompi päästä pelaamaan Brierissa. Rahakisat menivät joukkueelta surkeasti, mutta Saskatchewanin mestaruuskisoissa joukkue osoitti jo piristymisen merkkejä. Joukkue on varsinkin poistopelissä erityisen hyvä ja osaa puolustaa johtoasemaa tehokkaasti. Saskatchewanin mestaruuskisoissa, jotka joukkue siis voitti, he pelasivat yhdeksän peliä ja näistä seitsemässä kokonaispistemäärä oli alle 12,5. Ainoastaan kahdessa tiukassa ottelussa mentiin tuon yli. PEI:a edustaa veteraani Eddie MacKenzie. Omissa arvioissani kyseessä on tämän vuoden Brierin heikoin joukkue. MacKenzie edusti edellisen kerran PEI:a Brierissa 2001 ja pelasi tuolloin 1-10 recordilla. Pisteet menivät joukkuetta vastaan 100-32. Underi voi toteutua kahdella tavalla. Joko peli kätellään jo hyvissä ajoin tai sitten Virtue kontrolloi peliä johtoasemassa nollaten usean pään. Prosentteja en ole laskenut, mutta vähintään noin 50 pinnaa on vahva mutuarvio. Varovainen panostus (2/10) kuitenkin, kun alussa voi yllätyksiä esiintyä (jääolosuhteet, hermot).

Vedonlyöntivihje: - Northern Ontario - Northwest Territories - peliaika päättynyt

kohde
Northern Ontario - Northwest Territories
veto
Under 12,5
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

11-6

Northern Ontario näistä ennakolta paljon vahvempi. NWT yllätti viime vuonna kaikki ja eteni aina neljän sakkiin asti. Tänä vuonna en kuitenkaan tuohon usko. NO sen sijaan on ennakolta kovimman kolmikon (Alberta, Manitoba, Ontario) ykköshaastaja. Joukkue munasi viime vuoden Brierin puppeloimalla muutaman turhan pelin alkuun. Uskoisin, että tänä vuonna joukkue lähtee pelaamaan hieman maltillisemmin alussa. Tämä tarkoittaa toivottavasti useampaa nollapäätä. Viime vuoden Brierissa joukkue pelasi high scoring -pelejä, mutta se johtui lähinnä siitä, että joukkue ei ollut tarpeeksi hyvässä formissa. Tänä vuonna joukkue on ollut rahatourilla varsin hyvä ja päässeet järjestään kahdeksan sakkiin (playoffeihin) kisassa kuin kisassa. Underille myös pitkälti samat perustelut kuin yllä eli tasoeroa on NO:n hyväksi ja NO on varsin hyvä poistojoukkue. NO:n mestaruuskisoissa joukkueen 14 pelistä kymmenen päästtyi under 12,5.

edit: korjasin kellonajat. Pinnaclella väärät ajat, kai.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 4.32, tulos +0.32 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.03.2013 23:01 <Zpr> Pakko kysyä, että joku tuttuko täällä tipsailee Brierejä? :)


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Pienet ovat piirit. Ei taida kovin montaa vaihtoehtoa olla kuka näitä tipsaa. Pinnacle nihkeilee nyt näiden kanssa ja laittoi jossain kohtaan ainakin tilapäisesti tokan kierroksen peleihin alemmat limitit. Tähän nyt ei mene ainakaan itselläni sisään kuin 76 euroa tällä hetkellä, mutta laitetaan tänne, jos joku haluaa pelata pienellä tai jos vaikka jossain välissä menisi vähän enemmän, kuten siinä ylhäällä luvataan.

Vedonlyöntivihje: - Alberta - Manitoba - peliaika päättynyt

kohde
Alberta - Manitoba
veto
Manitoba ML
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.75 yks.

4-5

Omasta mielestäni täysin tasabookki. Tällä hetkellä ei kummankaan voida sanoa olevan parempi kuin toinen. Bookkerit pitävät Albertaa hienoisena suosikkina varmaan siksi, koska kisat pelataan Edmontonissa Kevin Martinin kotikaupungissa. Martinia pidetään erityisen motivoituneena muutaman tämän mittapuulla vaisun kauden jälkeen ja näin tämä varmasti onkin. Manitoban Jeff Stoughton tuskin on kuitenkaan yhtään vähemmän motivoitunut. Sen verran kova kilpailu on Manitobassakin edustuspaikoista, että ei voi tietää, vaikka tämä olisi viimeinen Brier, jossa 49-v Stoughton pelaa. Tämä betsi on jo ihan hyvä näin, mutta tästä saa vielä paremman, jos sattuu olemaan hereillä viitisen minuuttia ennen pelin alkua. Nimittäin tänne http://www.curling.ca/scoreboard/?e=6 (draw 2) tulee noin viisi minuuttia ennen ottelun alkua tieto, kumpi joukkue on saanut viimeisen kiven edun voittamalla t-heiton. Kahden tasaisen joukkueen kohtaamisessa tuo on varsin merkittävä. Pelin alussa viimeisen kiven edun eli hammerin omistavan joukkueen voittotodennäköisyys on keskimäärin noin 0,60. Jos olisin itse hereillä tuohon aikaan, niin nostaisin useammalla yksiköllä panostuksen kokoa, jos Stoughton voittaa hammerin ja Pinnacle antaa myöten. Jos taas Martin voittaa hammerin, niin sitten jättäisin pelaamatta Stoughtonia, mutta pelaisin Martinia eli Albertaa, jos kerroin on ~1,7 tai yli. Tuossa kohteessa voi olla jokunen euro kuitenkin vaihtoa, kun tulee kuitenkin Kanadassa televisiosta varsin hyvään aikaan, jolloin kertoimet voivat elääkin hieman suuntaan tai toiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2013 10:03 <Zpr> Onhan tässä vahvoja arvauksia jos olet lajin harrastajia.

03.03.2013 10:04 <Zpr> Veikkaan, että sininen väri on lähellä sydäntä :)

05.03.2013 10:44 <Zpr> Nyt taidankin tietää :)

05.03.2013 10:45 <Zpr> Tulen utelemaan kun seuraavan kerran törmäillään..


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Vielä yksi yökukkujille ja kiinnostuneille. En uskaltanut editoida äsköistä viestiä enää, kun en tiennyt, meneekö vielä tarkastukseen ja sitä kautta hetkeksi bittiavaruuteen.

Vedonlyöntivihje: - Newfoundland - Prince Edward Island - peliaika päättynyt

kohde
Newfoundland - Prince Edward Island
veto
Newfoundland -2,5
kerroin
1.621 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +2.48 yks.

8-3

Perustuu täysin avauskierrokseen. Avausviestissä oli typo eli MacKenzie edusti edellisen kerran PEI:a oikeasti vuonna 2011. Tuolloin vain kolme peliä meni näillä kymppipäähän asti. Nyt avauskierroksen perusteella näytti selkeästi siltä, että joukkue lähti sellaisella mentaliteetilla liikkeelle, että pidetään peli mahdollisimman avoimena ja tiukkana loppuun asti. Vastustaja suostui avauksessa ilmeisesti tuohon, mutta kokenut Gushue tuohon tuskin lähtee tuohon mukaan. Gushuella on alla vakuuttava voitto Nova Scotiasta ja uskon, että he uskaltavat ja ennen kaikkea haluavat laittaa painetta jo alusta lähtien heikommalle PEI:lle. Jos ja kun PEI jää tappiolle jossain vaiheessa, niin nämä joutuvat hyökkäämään ja ottamaan riskiä entistä enemmän ja pelaamaan vaikeita, hiljaisempia ns. finesse heittoja. Ja kun alla on pääosin pelkästään poistoa heitetty matsi Saskatchewania vastaan, niin PEI:lle voi povata tuossa tilanteessa isoja vaikeuksia. Varovainen arvio noin 65 pinnaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zpr
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 15.05.2010, 13:22

Tuotto: -73.48 yks.

Palautus%: 92.71%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 227

Pisteitä: 368
Paikkakunta: Helsinki

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja Zpr »

Virtue (SK) saa Howardia (ON) vastaan 8,00 bet365:llä, jos joku tuonne saa panosta. Tuossa varmasti ~20 % liikaa, joten poimikaa nopeimmat sieltä valuet talteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

https://twitter.com/Zpr81
Seurannan panostus x/10 yks.

Minikommentit


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Kolmannella kierroksella oli linjat sen verran hyvin kohdallaan, että ennen kuin oli tietoa hammereista, niin en uskaltanut pelata mitään. Yhdessä kohteessa meni hammeri sopivasti ja pelasin Quebecia +3,5 tasoituksella Albertaa vastaan. Linja laski kuitenkin heti, kun sutaisin tuota ja kun peliaikaa oli vaan pari minuuttia, niin en sitä sitten tänne laittanut. Neljännelle kierrokselle kuitenkin löytyi pelattavaa heti kättelyssä.

Vedonlyöntivihje: - New Brunswick - Nova Scotia - peliaika päättynyt

kohde
New Brunswick - Nova Scotia
veto
New Brunswick ML
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.27 yks.

8-4

New Brunswickia edustaa tänä vuonna James Grattan joukkueineen. Grattan on kipparoinut NB:sta Brierissa useaan otteeseen. Viimeksi 2011. Tämä on yleensä sellainen 3-4 voiton mies. Voitot tämä yleensä ottaa heikommista tai oman tasoisista joukkueista, vaikka vahingossa 2011 voittivatkin avausottelussa itse Glenn Howardin. Tuo tosin meni silloin aika pitkälti arvoituksellisten olosuhteiden piikkiin. Vastapuolella on Nova Scotiasta Paul Flemmingin joukkue, joka ei jättänyt joukkueestaan kovin mairittelevaa kuvaa Brad Gushueta vastaan. Varsinkin neljäntenä joukkueessa heittävä Ian Fitzner-Leblanc oli vaikeuksissa tekniikkansa kanssa. Alkuperäisissä rankingeissani NB oli juuri Nova Scotian edellä ja tuon yhden näkemäni ottelun perusteella en epäile tuon paikkansa pitävyyttä.

Vedonlyöntivihje: - New Brunswick - Nova Scotia - peliaika päättynyt

kohde
New Brunswick - Nova Scotia
veto
Over 12,5
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

8-4

Heikoimpien joukkueiden kohdatessa ei yleensä pisteissä säästellä. Varsinkin NB pelaa erittäin agressiivisesti ja ottaa melkoisia riskejä. Esimerkiksi Jamie Koeta vastaan joukkue antoi pinnan johtoasemassa vastustajalle viisi pistettä. Nova Scotia päätyi myös useampaan otteeseen Gushueta vastaan jopa hölmöön agressiivisen ratkaisuun poiston sijasta. Tähän tuolla kertoimella ihan hyvillä mielin overia.

Vedonlyöntivihje: - Newfoundland - Saskatchewan - peliaika päättynyt

kohde
Newfoundland - Saskatchewan
veto
Saskatchewan ML
kerroin
3.100 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

7-2

Tässä todennäköisesti hieman liikaa reagoitu Newfoundlandin hyvään starttiin. Kaksi voittoa, mutta vastassa ovat olleet kaksi ennakolta heikointa joukkuetta. Underdogien mahdollisuudet ovat muutenkin vähän parempia kuin normaalisti tämän vuoden Brierin alussa, kun CCA (Canadian Curling Association) on tuonut uudet kivet näihin kisoihin. Joukkueet eivät siis ole päässeet ennen tätä turnausta heittämään kyseisillä kivillä kertaakaan. Vaikka kivet yritetäänkin tehdä identtiseksi toistensa kanssa, niin aina siellä on pieniä eroja taipumisessa ja luistossa. Näkemissäni parissa ottelussa on tullut kohtalainen määrä missattuja heittoja juuri sen takia, että kivi ei ole käyttäytynyt odotetusti. Tämä mielestäni lisää varianssia ja sitä kautta heikomman joukkueen mahdollisuuksia. 3,1 on maistuva kerroin Virtuen joukkueelle, jota kuitenkin veikattiin jossain paikoissa jopa näiden kisojen mustaksi hevoseksi. Itse en ihan siihen usko, mutta ero näiden kahden joukkueen välillä ei ole mielestäni noin iso, kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää.

Vedonlyöntivihje: - Northern Ontario - Prince Edward Island - peliaika päättynyt

kohde
Northern Ontario - Prince Edward Island
veto
Under 12,5
kerroin
1.893 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

10-4

Periaatteessa hyvin samat kuin mita aiemmissa viesteissä näiden provinssien kohdalla. Reilusti yli puolet ajasta tämä ottelu päättyy ennen kymppipäätä ja silloin taulussa on yleensä alle 12,5 pistettä.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 6.27, tulos -4.73 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2013 22:10 <Zpr> NB Bet365 2,10 jos saa panosta.

03.03.2013 22:10 <Zpr> Pinnaclen NB -1,5 2,61 maistuu myös.


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Puoli neljän kierrokselle Pinnylla ei ollut vielä kahdelta kertoimia viime yönä ja en jaksanut enää valvoa, joten jäi vedot vetämättä. Tällä kierroksella haen paria ylläriä.

Vedonlyöntivihje: - Quebec-Manitoba - peliaika päättynyt

kohde
Quebec-Manitoba
veto
Quebec ML
kerroin
4.500 (BET365)
panos
1.5 yks.
raja
4

Huti: -1.50 yks.

6-7

Manitoba on 2-1 tällä hetkellä. Record on aika odotettu, kun vastassa on kuitenkin olleet sekä Ontario että Alberta eli kaksi muuta suursuosikkia on jo kohdattu. Manitoban peliesitys ei kuitenkaan ole ollut kummassakaan huippumatsissa mitenkään vakuuttava. Kevin Martinia vastaan avauksessa joukkue onnistui voittamaan jatkopäässä oikeastaan vahingossa. Martinin kolmonen John Morris tyri molemmat heittonsa ja Martinin eka heitossa kivi nappasi jotain jäästä. Tämän lisäksi Alberta oli sen verran yössä koko matsin, että Manitoban olisi pitänyt ratkaista tämä jo ajoissa. Ontariota vastaan joukkue joutui puolestaan jo alkupelissä tappiolle eikä oikein koskaan päässyt kunnolla mukaan peliin. Manitoban kannalta huolestuttavaa on se, että joukkue sai ensimmäisen kerran useamman pisteen näissä otteluissa vasta 9. päässä Ontariota vastaan, kun Ontario ainoastaan piti huolen neljän pinnan johtoasemassa, ettei Manitoba saa kolmosta. Quebec sen sijaan on ollut vakuuttava ja voittanut kaikki kolme otteluaan. Tuo sisältää vakuuttavan voiton Albertasta. Erityisesti kapteeni ja nelosheittäjä Menard on ollut liekeissä. Manitoba on edelleen selvä suosikki, mutta jos koskaan niin nyt on Quebecilla paikka yllättää. Tätä kirjottaessa tietysti Pinnylla laski Quebecin line 4,19 -> 3,75, joten vaihdoin tuohon bookkeriksi BET365. En tiedä kyllä yhtään millaiset limiitit siellä on, kun itsellä ei siellä tiliä. Pinnylla nuo linjat kuitenkin elävät aika paljon, kun limiitit on niin pienet, ettei tarvitse edes kummoisen rollerin lyödä, jotta linja vaihtuu, joten laitoin tuohon mukaan tuon rajakertoimen 4, jos siellä vaikka vähän nousisi. Vähän pienemmälläkin kertoimella tuota uskaltaa kyllä pelata.

Vedonlyöntivihje: - Alberta - Northern Ontario - peliaika päättynyt

kohde
Alberta - Northern Ontario
veto
Northern Ontario ML
kerroin
3.750 (BET365)
panos
2 yks.
raja
3

Osuma! +5.50 yks.

1-8

Albertalla on yllättäen kaksi häviötä jo tässä vaiheessa. Huolestuttavinta on, että peliesitykset ovat olleet kaukana siitä tasosta, mitä normaalisti joukkue esittää. Kevin Martin on itsensä pahin vihollinen, sanotaan Kanadassa. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Martinilla on koko ajan pieni epäluulo kivien suhteen ja tämä vaikuttaa koko joukkueen suorituksiin. Tätä peliä pelataan kuitenkin tosi paljon korvien välissä. Kolmannessa pelissä Alberta otti kuitenkin viimein avausvoittonsa kaatamalla heikon BC:n. Tuossakin pelissä joukkue kuitenkin antoi BC:lle kaksi pinnaa alkuun ja vielä 2-2 tasatilanteessa antoi hyvän kakkosen paikan vastustajalle, jossa kuitenkin BC epäonnistui ja tuloksena oli varastus. Tuollainen paikkojen antaminen on hyvin epätyypillistä Martinin joukkueelle. Northern Ontarion alku on ollut hyvä, joskin ohjelma on myös ollut helppo. Todelliseen testiin joukkue ei vielä ole joutunut. Tekeminen on kuitenkin näyttänyt hyvältä ja erityisesti viime vuonna kateissa ollut Brad Jacobsin määrisvoima näyttäisi taas löytyneen. Joukkue on pelannut johtoasemassa yllättävänkin agressiivisesti. Tämä on sekä mahdollisuus että riski. Toistaiseksi tuo on toiminut varsin hyvin, sillä vastustajat eivät ole olleet sitä tasoa, että olisivat pystyneet hyötymään NO:n agressiivisesta pelistä. Toisaalta ei NO ole kovin paljon paikkoja jättänytkään sen perusteella, mitä TSN näyttää aina muidenkin kuin pääpelin viimeisiä heittoja. Martinia vastaan tuo riski on aiempaa suurempi, mutta se on myös tässä mahdollisuus. Jos molemmat joukkueet pelaavat varovasti ja varmistellen, niin ei ihan A-peliä pelaava Alberta kyllä voittaa, mutta jos NO lähtee laittamaan painetta heti vähän alamaissa olevalle Albertalle, niin tilanne on sama kuin Quebecilla yllä eli nyt jos koskaan on mahdollisuus voittoon. Paineet ovat myös Albertan puolella, sillä kolmas tappio tässä vaiheessa olisi jo todella raskas. Tähän myös BET365 bookkeriksi, kun myös tässä linja laski Pinnylla 3,22 -> 3,05.

Jos tuonne BET365:lla ei saa näihin kuin euroja, niin korjaan sitten seurantaan vaikka Pinnyn tämän hetkiset kertoimet (3,85 ja 3,05). Tuo jälkimmäinen ottelu on tv-peli Kanadassa, joten se kerää varmaan vaihtoa vähän enemmän kuin muut, joten siinä voi vielä linja elääkin aika paljon.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.50, palautukset 7.50, tulos +4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2013 23:10 <realmccoy> olenko sokea, kun en löydä curlingia bet365 valikosta?

04.03.2013 23:12 <HasHasHas> more sports - curling.

04.03.2013 23:14 <realmccoy> eli sokea. tänks!

04.03.2013 23:42 <SOCCER MOM> Hammereissa onni kohdallaan eli QB ja NO voittivat molemmat

04.03.2013 23:42 <SOCCER MOM> viimeisen kiven edun peleihinsä.

04.03.2013 23:56 <realmccoy> mistä striimi?

05.03.2013 00:02 <SOCCER MOM> Ei löydy livestreamia. Olen kyllä etsinyt.

05.03.2013 00:02 <SOCCER MOM> TSN.ca näkee jälkikäteen niiden televisioiman pelin.

05.03.2013 00:04 <realmccoy> ok

05.03.2013 01:26 <ugada> Loistavaa analyysiä! Ja näyttäis ainaki toi Alberta - NO...

05.03.2013 01:27 <ugada> peli kulkevan mukavasti. Martin taas syyttelemässä kiviä. TY


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Vedonlyöntivihje: - Northern Ontario - Quebec - peliaika päättynyt

kohde
Northern Ontario - Quebec
veto
Northern Ontario ML
kerroin
2.430 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +8.58 yks.

6-4

Kirjoitan myöhemmin perustelut, mutta en näe oikein mitään syytä, miksi Quebec olisi tässä suosikki. Pinnaclella saa kerralla sisään vaan 38 euroa, mutta useamman kerran toki pystyy toki lyömään. Nopeimmille isot valuet.

No niin laitetaan ne perustelut, vaikka tähän tuskin enää peliä saa NO:lle. Tuossa avauksessa oli reagoitu aivan liian paljon NO:n eiliseen selkäsaunaan Ontariolta. NO on erinomainen poistojoukkue, mutta joukkueen heikkous on määrispelissä. Brad Jacobs on ollut määriksissäkin varsin hyvä, mutta kolmella muulla on parantamisen varaa. Tämä on kuitenkin varsin odotettua ja isoin syy, mikä erottaa NO:n kolmesta kovasta. NO:n molemmat tappiot ovat tulleet lähinnä sen takia, että ensimmäisessä päässä on pelattu ilman hammeria liian agressiivisesti ja vastustaja on saanut tauluun molemmilla kerroilla kolmosen. Käytännössä peli on ohi tuossa tilanteessa huipputasolla. Uskon, että joukkue on tästä viisastunut ja lähtee pelaamaan Quebecia vastaan enemmän omilla vahvuuksillaan. Quebec on yllättänyt positiivisesti näissä karkeloissa, mutta sen voitot ovat tulleet ennakolta heikommista pl. alavireinen Alberta. Manitobaa vastaan ei Quebecilla hyvän alun jälkeen juuri mahdollisuuksia ollut, vaikka tulostaululle tuli näennäisesti tiukat lukemat 6-7. Order of Merit -listalla Brad Jacobs on sijalla 8. ja J-M Menard 16. Menard on ehkä pelannut yli oman tasonsa toistaiseksi näissä karkeloissa, kun taas Jacobsin sanoisin pelanneen omalla tasollaan. Perustekemisessä on kuitenkin sen verran eroa Jacobsin hyväksi, että NO:n on oltava tässä ainakin lievä suosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.03.2013 18:14 <lompsa> koskas kepekkiä kannattas pelata? nyt 2,4

06.03.2013 18:17 <SOCCER MOM> Jos vielä vähän nousee. 2,5 takuulla jo pelattava.


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Tämä nousseella kertoimella mukaan.

Vedonlyöntivihje: - New Brunswick - Prince Edward Island - peliaika päättynyt

kohde
New Brunswick - Prince Edward Island
veto
Prince Edwards Island ML
kerroin
6.180 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
5.5

Huti: -1.00 yks.

8-6

Ei tässä nyt oikeasti ole kovin montaa syytä, miksi PEI pystyisi voittamaan hyvin pelanneen New Brunswickin, mutta tuolla kertoimella pakko yrittää. MacKenzie voitti kuitenkin tämän matsin 2011, kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran Brierissa. New Brunswickin pelityyli on hyvin agressiivinen. Se vaatii yleensä kapteeni James Grattanilta hyvää peliä, että toimii. Grattan onkin ollut hyvässä iskussa toistaiseksi. PEI:sta ei oikein ole mitään hyvää sanottavaa toistaiseksi. Joukkue on ollut odotetun huono. Lähinnä tässä toivotaan, että Grattanille sattuisi huono päivä ja agressiivinen pelityyli kostautuisi, kuten kävi Northwest Territoriesia vastaan, kun NB antoi viisi pistettä pinnan johtoasemassa.

Ps. Quebec on Pinnaclella juuri nyt 2,57, jos sitä haluaa yrittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Puoli neljän peleihin.

Vedonlyöntivihje: - Manitoba - Newfoundland - peliaika päättynyt

kohde
Manitoba - Newfoundland
veto
Newfoundland ML
kerroin
3.470 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

9-5

Newfoundland pelannut ennakoitua paremmin. Manitoba taas ollut astetta heikompi, vaikka voittoja on tullut. Tuo 3,47 aika posketon kerroin, kun itse saan tässä Newfoundlandille tämän turnauksen otteilla helposti vähintään 35 %.

Vedonlyöntivihje: - Prince Edward Island - British Columbia - peliaika päättynyt

kohde
Prince Edward Island - British Columbia
veto
Prince Edward Island ML
kerroin
2.710 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +5.13 yks.

10-7

PEI oli jo aika lähellä ottaa avausvoiton New Brunswickia vastaan, mutta tyrivät homman viimeisessä päässä. British Columbian kokematon joukkue ei ole esittänyt toistaiseksi yhtään parempia otteita kuin PEI. Joukkue oli varsin tuntematon entuudestaan, mutta silti odotettiin kuitenkin jotain, kun British Columbia on yleensä provinssina ihan kohtuu hyvä. Toistaiseksi nähdyn perusteella BC ei voi kuitenkaan millään olla noin iso suosikki. 40 pinnaa pitäisi olla tässä PEI:lla vähintään.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 8.13, tulos +2.13 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Taas joutuu pelaamaan altavastaajaa. Huom. alkamisaika.

Vedonlyöntivihje: - Northern Ontario - Saskatchewan - peliaika päättynyt

kohde
Northern Ontario - Saskatchewan
veto
Saskatchewan ML
kerroin
5.670 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
5

Osuma! +4.67 yks.

5-6

Northern Ontarion kolme viimeistä peliä ovat olleet huomattavasti heikompia kuin joukkueen ensimmäiset. Kippari Brad Jacobs on joutunut heittämään vaikeita heittoja paljon sen takia, että kolme aiempaa heittäjää on pelannut alta tasonsa. Erityisesti joukkueen määrispeli on ollut heikkoa. Ehkä jopa heikompaa, kuin olisin odottanut. Quebecia vastaan joukkue onnistui vähän heikommallakin esityksellä raapimaan voiton, mutta tuosta Quebec joutuu ottamaan aika paljon omaan piikkiinsä. Joukkue nimittäin antoi kahden pisteen johdossa NO:lle kolme pistettä, mikä on todella iso munaus. Kahden pisteen johdossa tärkeintä on pitää huoli siitä, että vastustaja ei saa yli kahta. Kaksi ei ole paha, sillä tasatilanteessa hammerilla voittotodennäköisyys on pelin ajankohdasta riippuen kuitenkin vähintään 60 prosenttia. Saskatchewan sen sijaan on pelannut viimeiset ottelut varsin mallikkaasti. Joukkue on ottanut siistit voitot ennakolta heikommista ja pystynyt haastamaan aika hyvin sekä Ontarion että Manitoban, vaikka ovatkin lopulta hävinneet. Erityisesti kapteeni Brock Virtue on ollut välillä todella hyvä. Nova Scotiaa vastaan Virtuen suoritus oli kapteenille huikea 98 %. Molempien intresseissä lienee pitää peli kohtuullisen yksinkertaisena, jolloin peli voi ratketa hyvin pitkälti siihen, kuinka kapteenit onnistuvat hyödyntämään ne harvat kakkosen tai jopa varastuksen paikat. Tällä hetkellä momentum lienee Virtuen puolella, joten vähintään kerran viidestä Saskatchewan yllättää tässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Altavastaajaa taas.

Vedonlyöntivihje: - Ontario - Newfoundland - peliaika päättynyt

kohde
Ontario - Newfoundland
veto
Newfoundland ML
kerroin
4.230 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

6-5

Ontario on ollut toistaiseksi paras joukkue näissä kisoissa. Ontarion pelitapa on varmasti kärkijengeistä agressiivisin. Muutamaan otteeseen se on joutunut pelitavan seurauksena kahden tai jopa kolmen pisteen tappioasemaan omassa ottelussaan, mutta aina he ovat onnistuneet ottelunsa kääntämään. Nyt vastassa on kuitenkin todella hyvin pelannut Newfoundland, jota vastaan tuollaiseen lapsukseen ei ole oikein varaa. Newfoundland koki avaustappion Manitobaa vastaan, mutta tuo ottelu oli toistaiseksi näiden kisojen tasokkain matsi. Molemmat joukkueet pelasivat todella hyvin. Lopullinen ratkaisu oli oikeastaan Newfoundlandin kolmosen Brett Gallantin epäonnistunut poisto kahdeksannessa päässä, joka sitten ajoi Newfoundlandin todella vaikeaan tilanteeseen ja tuloksena Manitoballe neljä pistettä. Joukkue on kapteeni Gushueta lukuun ottamatta varsin kokematon tällä tasolla, joten tuollaisia virheitä tulee aina silloin tällöin. Ontariota vastaan samanlaiseen ei tietenkään ole varaa. Jos Newfoundlandin paketti pysyy kasassa tässä ottelussa alusta loppuun samalla tavalla kuin Manitobaa vastaan seitsemän päätä, niin yllätys on mahdollinen ilman Ontarion älyttömiä apujakin. Pelaan Newfoundlandia tässä 25-30 prosentin väliin sijoittuvalla arviolla.

Bet365 4,25, jos Pinnaclella laskee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Karkelothan jatkuvat sunnuntaihin asti, mutta todennäköisesti en enää tämän kierroksen jälkeen ehdi pelaamaan mitään ainakaan ennen sunnuntain finaaleja, joten nämä saattavat jäädä tällä erää viimeisiksi tipseiksi.

Vedonlyöntivihje: - Newfoundland - Alberta - peliaika päättynyt

kohde
Newfoundland - Alberta
veto
Newfoundland ML
kerroin
3.030 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

5-6

Albertan tasosta ei ihan tarkkaan pysty sanomaan tällä hetkellä juuta tai jaata. Katastrofaalisen alun jälkeen joukkue on kuitenkin ottanut voittoja toisen perään. Vastustajat ovat kuitenkin kaikki olleet ennakolta heikompia. Saskatchewania vastaan Alberta pelasi ihan hyvin, mutta sitä tuttua loistoa ei näkynyt vieläkään. Tuo näkyi siinä, että määrikset ja hit'n'rollit vaikka hyviä pääosin olivatkin, eivät kuitenkaan ollut niin täydellisiä, kuin on totuttu näkemään. Newfoundlandilla on kaksi tappiota alla Manitobaa ja Ontariota vastaan. Molemmissa peleissä Gushuen Newfoundland on kuitenkin ollut varsin hyvä. Manitoba ja Ontario vaan ovat pelanneet vielä paremmin. Erityisesti Ontario, jonka kaikki pelaajat pelasivat yli 90 prosentin pelin. Tuossa pelissä Ontariota olisi tuskin pystynyt voittamaan kukaan. Silti ratkaisu venyi aivan loppuun. Luotan edelleen Newfoundlandiin enemmän kuin markkinat ja annan itse sillä tähän otteluun näissä olosuhteissa melkein 40 prosenttia.

Vedonlyöntivihje: - Manitoba - Northwest Territories - peliaika päättynyt

kohde
Manitoba - Northwest Territories
veto
Manitoba -3,5
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

5-7


Northwest Territories menetti eilen mahdollisuutensa jatkoon ja varmaan sitä myöten osan motivaatiosta. Tuo näkyi varmaan osittain siinä, että joukkue onnistui häviämään British Columbiallekin. En olisi älyttömän yllättänyt, vaikka NWT olisi eilen viettänyt iltaa jossain määrin kosteissa merkeissä, jolloin aamupeliin ei ihan hirveää motivaatiota olisi. Sen sijaan Manitoba haluaa varmasti nopeasti unohtaa eilisen selkäsaunan Northern Ontariota vastaan ja parhaiten se onnistuu pelaamalla tässä hyvä peli. Vaikea arvioida prosentteja näihin tasoitusvetoihin, mutta uskoisin, että tässä tällä tasoituksella Manitoba on kuitenkin jonkun verran yli 50 %.

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 0.00, tulos -5.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Curling: Tim Hortons Brier eli Kanadan mestaruuskisat

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Finaali:

Vedonlyöntivihje: - Manitoba - Norhern Ontario - peliaika päättynyt

kohde
Manitoba - Norhern Ontario
veto
Manitoba ML
kerroin
1.676 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.55

Huti: -6.00 yks.

4-11

Manitoballa on tässä automaattisesti viimeisen kiven etu, koska se tulee tähän finaaliin 1 vs 2 -pelin voittajana. Tuo ei näy kertoimissa ainakaan tarpeeksi omasta mielestäni. Norhern Ontario on ollut taas parissa viime pelissä todella hyvä, mutta Brierin finaali on tälle joukkueelle täysin uusi asia, jolloin varsinkin alussa peli voi olla aika hermostunutta ja tuohon ei ole varaa ilman hammeria. Sen sijaan Manitoban joukkue on jo kokenut ja Brierin voittoja löytyy useampiakin, joten uskon, että pystyvät pelaamaan tässä omalla tasollaan heti alusta. Tämän uskoisin siivittävän Manitoban voittoon, kun NO joutuu taka-ajajaksi ja vähän mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”