Tänään on 21.05.2018, 10:45.

Miesten Superpesis 2012

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
mirsi_
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 08.02.2011, 20:38
Pisteitä: 15

Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja mirsi_ »

Lähdetääs purkaan kauden joukkueita vähän läpi omien arvioiden mukaan paremmusjärjestyksessä. Laittakaas kommentteja/mielipiteitä kaudesta.

1. Sotkamon Jymy
Minkään ei pitäisi olla muuttunut sitten viime kesän. Sarjassa on yksi suosikki ylitse muiden sillä siisti. Jymy jyrää runkosarjassa leveällä materiaalilla ja hallitsee syksyn playoff-pesisksen täydellisesti. Muutoksia edelliskauteen näillänäkymin olisi Komulaisen siirto jokeriksi ja Kemppaisen siirtyminen JoMaan. Syksyllä uskon Komulaisen kuitenki olevan ulkopelissä mukana jos vähänkin tarvetta ilmenee. Alkukausi voi Jymyllä ehkä olla kankeaa, mutta uskon sen klaaraavan runkosarjan, sekä mestaruuden syksyllä.

2. Kankaanpään Maila
Sijat 2-4 ovatkin sitten tiukemmat. Rohkenen heittämään muutaman täsmähankinnan tehneen KaMan jo kakkossuosikiksi. Joukkueessa on mielestäni paras roolitus kaikista joukkueista. On pitkälti kiinni siitä, kuinka PJ Niskanen onnistuu käyttämään (ja tarpeen tullen muuttamaan) laajaa materiaaliaan ja pyörittämään joukkueen sisäpeliä läpi kauden. Ryhmässä on sopivasti nopeutta, taitoa, kotiutusvalikoimaa sekä ennen kaikkea tahtoa. Jymyn haastamiseen ei ole realistisia mahdollisuuksia, kuin vain yksittäisissä peleissä, mutta jos ulkopeli on playoffeissa riittävällä tasolla, sisäpeli tuottaa varmasti tarvittavat juoksut mitalipeleihin asti.

3. Vimpelin Veto
ViVe ei vakuuttanut viime kauden finaaleissa ja yllättäen se kaatuikin kotiuttajaosastonsa tehottomuuteen. Kysymysmerkki tänä vuonna on nr 3 sisäpelissä, mihin tällä hetkellä näyttäisi olevan tyrkyllä nuori Mikko Kanala. Kaksikko Haapakoski-Puputti toimii huikealla prosentilla tänäkin kesänä, joten jos 2-3-väli saadaan kovalla prosentilla onnistumaan, tilanteita jokerikaksikolle Dahlström- Mäkelä, tulee riittävästi laittamaan ViVe runkosarjan kärkikolmikkoon. Syksyllä uskon, että ViVe pelaa KaMaa vastaan välierissä ja silloin paremmuuden ratkaisee jälleen kotiutukset.

4. PattU Raahe
Pattijoki on tasainen joukkue. Siinä on paljon samaa, kuin KaMassa. Hyvä nopea kärki, hyvät vaihtolyöjät ja laaja materiaali. Syy miksi Pattijoki jää mun papereissa sijalle 4. on se, että joukkueen kotiutusosasto on tietynlainen kysymysmerkki. Pääkotiuttajat Pertti Mäkelä ja J-P Vainionpää eivät välttämättä yllä pitkässä juoksussa samalle tasolle, kuin Top3- joukkueiden vastaavat. Vainionpää varsinkin voi olla tilastoissa kummassa päässä tahansa, sillä potentiaalia on vaikka mihin. Uudet kuviot kärkijoukkueessa voi silti aiheuttaa alkukaudesta puristusta. Ulkopeli on pitkälti kiinni lukkari Kososen kaudesta.

5.Kiteen Pallo
KiPa on kauden musta hevonen. Partasen ja Latvalan hankkiminen vahvisti joukkuetta huomattavasti niin sisä- kuin ulkopelissä. Nuori joukkue höystettynä muutamalla Itä-Länsi tason pelimiehellä. Hyvä ulkokenttä lukkari Laakson johdolla. Pitkälti kiinni siitä kuinka sisäpeli lähtee alkukaudesta kulkemaan. Kotiuttajajokeri Laukkasella oltava jälleen huippukesä, sillä kotiutukset pitkälti hänen leveillä harteillaan. Ei ihan vielä mitaleilla, mutta haastaa kenet vaan hyvällä pelillä.

6.Koskenkorvan Urheilijat
Kossu sai Mikko Vainionpään juuri siihen rooliin, mikä joukkueesta viime kaudella puuttui. Legendan mukana etukenttä vahvistui huomattavasti ja sisäpeliin saatiin monipuolisuutta aimoannos. Paljon on kiinni kärjen (näillä näkymin) YliHirvelä-Puhtimäki-Kytömäki onnistumistehokkuudesta, sillä jos tilanteita tulee tasaisesti, nelikko Vainionpää, Niemi, Pelkonen, Tallbacka niittaa kentästä kuin kentästä voittoon tarvittavan määrän juoksuja. En kuitenkaan usko kärjen toimivan riittävän tasaisesti läpi kauden haastamaan Top4- joukkueita.

loput sijat

7. Kouvola - Kovat menetykset, rookie-lukkari, pari huippupelaajaa-vastapainoksi muutama heikko lenkki
8. Joensuun Maila
9. Jyväskylän Kiri
10-12 Nurmo,Hyvinkää,Alajärvi,

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thr
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 21.06.2005, 03:09

Tuotto: -13.67 yks.

Palautus%: 98.62%

Panosten ka: 3.10 yks.

Vetoja: 320

Pisteitä: 460

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Thr »

Sotkamo A+
Vimpeli A

Kankaanpää B+
PattU B

Kitee C+
Kossu C
Kouvola C-

Kiri D+

Sitten loput.. Kiri pystyy kyllä voittamaan varmaan muutaman sellasen mitä ei uskoisi.

Kiteestä täysin samaa mieltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mister-Finland
Jäsen
Viestit: 197
Liittynyt: 10.08.2004, 22:52

Tuotto: +2.54 yks.

Palautus%: 100.59%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 135

Pisteitä: 165
Paikkakunta: koppipallo katsomo

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Mister-Finland »

Omia pikaisia raapustuksia mitä juolahti mieleen. Kiriä ja JoMaa haistellaan ylläriksi, Kouvolaa tuoksuttelen flopiksi. Hienoa saada muuten kausi käyntiin 8--)

Sotkamo- Mielestäni vielä viime vuotista selkeämpi suosikki. Extrapelit Raahea saattaa vaikuttaa runkosarjaan(ViVe pelaa Alajärveä vastaan)

Vimpeli- Ei kovin vakuuttava talvella. Kotikenttä rempattu, ja matto pehmeämpi-->Puputilla pomppu nousee, miten muut? Vaikea alkukausi, saa kuitenkin Alajärveä vastan ilmaiset 6 pisteettä, joten on vähintään kakkonen. Alkukaudesta ViVeä vastaan vois haistella peliä.

Kankaanpää- Hallimestari! Pomppujoukkue-->Suht väkevä ja kova sisällä. Kotona lienee lähes lyömätön. Alkukaudesta Jymyn suurin haastaja. Juoksuja tulee kesällä..

PattU- Ulkopelin lähes tärkein palanen kapteeni Rasinkangas ei ole ollut mukana talvella ollenkaan työkiireiden takia. Tuskin mukana ainakaan alkukaudesta, joka näkyy väistämättä ainakin ulkona. Sisäpelissä viime vuotista runsaampaa satoa tulossa-->jokeri J-P Vainionpää ollut KaMan Siutlan ohella talvikauden paras. Tänään Vainionpää löi Leppävirralla Sotkamon yksinään kumoon.

Kitee- Hyvät täsmähankinnat ja hyvä ja ehjä talvi takana. Alkukaudesta saanee hyvin peliä.

Kossu- Paljon riippuu lukkari Puhtimäestä. perus Kossua suht tasasen laimeeta ja sillee :wink:

Kiri. Peli ollut talvella lupauksia antavaa ja materiaali on piilohyvää :heart: Viime kaudella piti olla jo eväitä parempaan, muttei aivan riittänyt. Tänä vuonna pidän pleijarijoukkueena. Hippos ainoa kenttä jossa pomppu ei nouse ollenkaan.

Hyvinkää. Kova lyöntinen porukka, hyvä pelinjohtaja. Varsinkin kotona runsasjuoksuista. Joensuun ja Kouvolan kanssa tasaista viimeisestä pleijaripaikasta.

JoMa- Haistan ja haaveilen yllätystä. Viime kausi penkin alle, mutta rosteri riittää paikassa aurinkoon. Paljon riippuu alusta. Pesäpallon oma Rauman Lukko.

Kouvola- Ei vakuuta, talvella yllättävän vaikeaa. Alkukaudesta lienee lätkittävä surutta Kouvola vastaan. Samaa pleijarikastia kuin edelliset

Nurmo- Viime vuosi odotuksiin nähden superhyvä. Tänä vuonna vaikeampaa, avainukot Vainionpää ja Heinäheimo pois, nuoret ei riitä. Vaikeaa, en näe plejareissa.

Alajärvi- Voitti Kossun talvella. Oliko kauden ainut voitto? Ei riitä..

Keskiviikkona mennään!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 4342
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +56.20 yks.

Palautus%: 101.37%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8242

Pisteitä: 3348
Paikkakunta: Tampere

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Taika »

Ei ole enää meikällä Betradaria käytössä; mistäs jengi löytää parhaat kerroinvertailut nykyään pesäpalloon?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 667
Liittynyt: 25.01.2004, 15:18

Tuotto: +315.21 yks.

Palautus%: 110.84%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 610

Pisteitä: 503

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Jii »

Pääpiirteittäin samoilla linjoilla. En itse jaksa uskoa kärkikaksikon muuttumiseen.
Kovasti ihmettelen mikäli playarreissa kuusisto ei ole jo kolmosena. Kovasti ihmetyttää tuo kuusiston siirtyminen neloseksi. Kumminkin
Dahlström, Mäkelä kotiutusosastolla ja Rinta-Aho oli jo viime kaudella hyvä vastuuta saadessaan. Juuri Rinta-Aholta voisi odottaa lopullista
läpimurtoa.. Viime kaudella kuusistonkin ollessa lähes 100%:ssa vaihtokunnossa, ihmettelin vähän kun puputilla vaihdettiin kahta pesäväliä.
Toki mies teki lähes virheetöntä työtä, mutta niin monasti haapakoski jäi yksin kolmoselle ja sitten iskivätkin 0-3 tilanteen vaikeudet.
Etenijäjokeria ei ollut ja varsinkin jos puputin toinen pomppu meni laittomaksi, rullasi sisävuoro loppua kohden vähän tyhjänä.
Toki tuossa on monia mahdollisuuksia, mutta jos kuusistoa peluutetaan nelosena niin itse tahtoisin nähdä kärjen järjestyksessä: Haapakoski-Lönmark-Puputti.
Lönmark omissa papereissa todella aliarvotettu sisällä. Eikä mielästäni haapakoskeen tarvi uhrata parasta pomputtajaa/vaihtajaa. Sikke kyllä kerkeää
vähän huonommillakin näpyillä, sen verta ylivertainen pesältä lähtijä. Anyway, itse uskon että vimpeliltä nähdään paljon kokeiluja runkosarjassa.

Sotkamo todella selkeä mestarisuosikki.Ulkopeli jäätävää ja Kohonen edelleen selkeä ykköslukkari. Ulkopelille aika iso miinus komulaisen puuttumien.
Sisäpelissä mielenkiintoista nähdä Korhonen-Piiponniemi-Vikström. Vaikka avauspeliin mahtui muutama tuotu ja kunnarikin, oli tämän kolmikon avaus aika katastrofaalinen.Hirveä määrä ykköspaloja ja kopinnosto virheitä. Ilman näitä uskoisin, että Jymy olisi vimpelin murskannut jo ensimäisellä jaksolla.
Avauspelin perusteella kakkoskärkeä ei edelleenkään peluuteta, kuten ei vuosikausiin. Tämä hiukan ihmetyttää, koska potentiaalia olisi todella paljon. Jimi olisi nopea etenijä, pelasihan hän ykkösenäkin muutama vuosi sitten. Oravalla hyvät pienet ja jos riskiä haluaa välttää, niin edes koppi/välillä vaihtaa. Myös I.Rautiaisella
taitoa mailan varressa muuhunkin kuin ensimäisellä kopinnostoon. R.Korhosen selästä en tiedä, mutta jos kerran pystyy ulkona pelaamaan ja tappoheittoja
suorittamaan, niin luulisi lyöntienkin onnistuva. Hyvä kotiuttaja omissa papereissa. Varsinkin jos komulaista ei jouduta ykköskärkeen peluuttamaan,
niin luulisi oravan tai jimin yrittävän tosissaan kentälle. Kaiken kaikkiaan sisäpeli viime kautta vahvempi komulaisen jokeriksi siirtymisen johdosta.
Ykköskärki rakentanee tilanteen melkeimpä joka kerta. Hartikainen puputin tasoinen vaihtaja ja jos joku nuoresta kolmikosta pääsee kentälle,
niin Hartikainen-Kohonen-(Komulainen) hoitaa kyllä miehet kolmoselle, vaikken Kohosta niin vaihtajana arvostakkaan.

Pattu-KaMa selkeästi seuraavat. Kankaanpäällä epäilyttää vähän jalkojen riittävyys sisällä. Suorauha ja Latvala kyllä pomputtavat/vaihtavat, mutta
miten Siutla sopii tuohon kuvioon ja suorauha ei kyllä etene. Isoketo nousi jo viime kaudella huipulle ja eiköhän mies kentällä itsensä kovalla prosentilla hoida tälläkin kaudella.
KaMalla tosin todella paljon variaatioita, jos alkukausi tökkii. Vihtkarin voi laittaa käytännössä mihin rooliin tahansa ja Itävalollakin potentiaalia
olla todella hyvä vaihtaja. Ulkopelissä pikkaisen vielä Heinikainen arveluttaa. Toki hieno viime kausi ja taktisesti etevä, mutta liike ja heittokäsi edelleen
turhan huonoja superin tasolle. Tässä kumminkin Latvala loistava täsmähankinta ja yhdessä nopean siutlan kanssa, ei heinikaisen tarvinnekkaan niin
paljon pienten perään päästä.

PattU:lla Kallio menee kentälle lähes haapakosken tasolla. Mutta vaikka Kosonen hyvä vaihtaja onkin, niin miten helteiden aikaan vertailussa pomputtajia vastaan.
Ja kun ei hellettä ole ja pomppu ei nouse, niin mitä tekee Kemilä.? Ihan kelpo vaihtaja kyllä, mutta kärkilukkarit saavat kyllä miehen kuriin. Kemilän onnistuessa
vastaan tulee jo seuraava ongelma. Kuka kotiuttaa.? Mäkelällä hyvä pystäri väliin, mutta pelkillä välilyönneillä on vaikea tilannetta jatkaa, kun takavaihtoja ei
voi samalla suorittaa. Törmänenkin aikalailla välilyöjä, Jussila petrannee, mutta hankala uskoa että tarpeeksi.Eirolalle toivoisin vastuuta sisäpeliin ja miksei ykköskärkeenkin.
Ulkopelissä epäilyttää jussilan polttaripeli. Jo tulokaskaudella mies oli aivan loistava koppari, mutta polttajan hommat eivät ainakaan alkuaikoina sujuneet lainkaan.
Viime kaudelta en tarpeeksi pelejä ole nähnyt, jotta miehen tuomitsisin. Mutta esimerkkinä Puputti (ehkä suomen ykköskoppari), oli aivan hukassa kun siirrettiin polttajaksi..

Kossua on povailtu kärkeen, mutta itselle ei mene millään jakeluun tuo sisäpelin rakentaminen. Vainionpää-Pelkonen-Niemi-Tallbacka. Miksi?!?!
Yli-Hirvelä loistava kärki, mutta mistä löytyy yhteen vuoropariin ruokaa noille kotiuttajille. Ja tuosta nelikosta Pelkonen on ainut joka pystyy edes jollakin lailla etenemään. Vainionpää pystyy tosin kolmosenakin pelaamaan, mutta mies on niin umpip*ska etenemään (väittäisin että superin hitain, jos ei niin ainakin hitain ei mahakas) ja eiköhän tuolle lyöntiarsenaalille olisi tärkeää saada enemmäin kuin yksi mies pesänvälejäkin juoksemaan. Ja niemelle tarvittaisiin väkisin suorituksia&onnistumisia alkukaudesta. Kovissa vaikeuksissa mies oli viime kaudella, kun lukkarit tajusivat ruveta syöttämään matalaa/pidätettyä. Kovat juoksumäärät taisi viime kaudella takoa, mutta Tallbacka mielestäni jokereista parempi.

Loppupää aikalailla ennakkojen mukana. Kouvola-Kitee avauspelissä käsittämättömät kertoimet, mutta veikkakin puotti kertoimensa. Tosiaan kouvolan vastakertoimia pitää alkukaudesta tutkailla.
Hyvinkää tosiaan selkeästi isojuoksuisin joukkue, mutta vaatii mielestäni kentän jossa läpilyönnit palkitsevat enemmän kuin pari pesäväliä (läpäreitä nähtäneen paljon puolin&toisin tahkon peleissä)..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thr
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 21.06.2005, 03:09

Tuotto: -13.67 yks.

Palautus%: 98.62%

Panosten ka: 3.10 yks.

Vetoja: 320

Pisteitä: 460

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Thr »

Voisin vähän päivittää tätä omaa hieman nopeasti tehtyä voimasuhdetta..

Vimpeli A
Sotkamo A

PattU B

Kitee C
Hyvinkää C
Koskenkorva C-
Kankaanpää C--

Jyväskylä D++
Joensuu D+
Kouvola D+
Nurmo D-

Alajärvi E

Periaatteessa pidän tällä hetkellä Vimpeliä parempana joukkueena kuin Sotkamo, mutta nuo Sotkamon ja Kuosmasen omat kikkailut johtaa siihen, ettei oikein tiedä miten joukkue pelaa kun pelataan kovemmista panoksista. Vimpelin ulkokenttä on tällä hetkellä Suomen paras eikä siitä voida edes kiistellä. Se, että Sotkamo on päästänyt juoksuja vähemmän johtuu ainoastaan pelityylistä huonompia joukkueita vastaan. Vimpelihän pelaa aika hurlumhei -meiningillä kun on "paskempi" joukkue vastassa.

Sotkamon viime tappion PattUa vastaan pistän edelleen Kuosmasen kokeilujen piikkiin; pelattiin pelinjohdollisesti miten sattuu, mutta koskas sitä kokeilee jos ei nyt? Vimpeli tätä ei tee vaan pelaa parhaillaan koko ajan.

PattU on tasaisen varma ja se on hyvä varsinkin kotonaan, mutta ei pysty silti haastamaan näitä kahta suurta. Pelaa koko ajan niin hyvin kuin vaan voi ja muut joukkueet alempaa pystyy kyllä haastamaan päivänä kuin päivänä. Jos pomppu nousee, niin Kemilä vie kyllä kaverit pesille.

Hyvinkää on ollut itselleni suuri yllätys ja on ollut suuri ilo seurata tuota peliä. Loistavasti mennään pelaajalla kuin pelaajalla eteenpäin ja tilanne tehdään vaikka lyöjiä olisi enää pari jäljellä. Ulkona tietysti vähän heikompaa ja se voi varsinkin kotikentällä kostautua näitä kovalyöntisempiä joukkueita vastaan (Sotkamo, Vimpeli).

Pakko mainita myös Jyväskylä, jota uumoilin yllättäjäksi tässä sarjassa. Aloitti huonosti, mutta hyvin näyttää nyt rullaavan. Ulkona edelleen todella huonoa tekemistä, mutta sisällä ehkä yleisöystävällisintä pesäpalloa tässä sarjassa. Aina mennään ja milloin vaan voidaan ottaa kotiin.

Toivottavasti nämä meni edes suurinpiirtein niin kuin ajattelin. Toivon hyviä ajatuksia Mr.Finlandilta ja -P-:ltä tähän tilanteeseen myös. Hyvää Juhannusta vaan kaikille! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pii
Avatar
Jäsen
Viestit: 845
Liittynyt: 22.11.2007, 18:38

Tuotto: +127.72 yks.

Palautus%: 102.53%

Panosten ka: 5.88 yks.

Vetoja: 859

Pisteitä: 2502

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Pii »

Thr kirjoitti:Voisin vähän päivittää tätä omaa hieman nopeasti tehtyä voimasuhdetta..

Vimpeli A
Sotkamo A

PattU B

Kitee C
Hyvinkää C
Koskenkorva C-
Kankaanpää C--

Jyväskylä D++
Joensuu D+
Kouvola D+
Nurmo D-

Alajärvi E
Oma ranking näyttäisi about tältä, tosin tätä ei voi soveltaa suoraan mihinkään, joten en tämän pohjalta kehoita minkään jakauman perusteella lyömään.

Sotkamo
Vimpeli

PattU

Kitee
Hyvinkää
Koskenkorva
Kouvola
Kankaanpää

Joensuu
Jyväskylä
Nurmo

Alajärvi
Thr kirjoitti: Periaatteessa pidän tällä hetkellä Vimpeliä parempana joukkueena kuin Sotkamo, mutta nuo Sotkamon ja Kuosmasen omat kikkailut johtaa siihen, ettei oikein tiedä miten joukkue pelaa kun pelataan kovemmista panoksista. Vimpelin ulkokenttä on tällä hetkellä Suomen paras eikä siitä voida edes kiistellä. Se, että Sotkamo on päästänyt juoksuja vähemmän johtuu ainoastaan pelityylistä huonompia joukkueita vastaan. Vimpelihän pelaa aika hurlumhei -meiningillä kun on "paskempi" joukkue vastassa.

Sotkamon viime tappion PattUa vastaan pistän edelleen Kuosmasen kokeilujen piikkiin; pelattiin pelinjohdollisesti miten sattuu, mutta koskas sitä kokeilee jos ei nyt? Vimpeli tätä ei tee vaan pelaa parhaillaan koko ajan.
Oman näkemyksen mukaan ”neutraalilla kentällä” ViVe-SoJy olisi jotain 45-55. Toisaalta vaikkapa jotakin Kouvolaa vastaan Veto on suurempi 1X2-suosikki kuin Sotkamo em.seikoista johtuen. Ja ulkopelissähän Sotkamo on Vimpeliä edellä 8--) Polttolinja Vedolla parempi ja kopparipari menee tasan. Etukenttä Sotkamolle, lukkareista ei puhuta samana päivänä.
Thr kirjoitti:PattU on tasaisen varma ja se on hyvä varsinkin kotonaan, mutta ei pysty silti haastamaan näitä kahta suurta. Pelaa koko ajan niin hyvin kuin vaan voi ja muut joukkueet alempaa pystyy kyllä haastamaan päivänä kuin päivänä. Jos pomppu nousee, niin Kemilä vie kyllä kaverit pesille.

Hyvinkää on ollut itselleni suuri yllätys ja on ollut suuri ilo seurata tuota peliä. Loistavasti mennään pelaajalla kuin pelaajalla eteenpäin ja tilanne tehdään vaikka lyöjiä olisi enää pari jäljellä. Ulkona tietysti vähän heikompaa ja se voi varsinkin kotikentällä kostautua näitä kovalyöntisempiä joukkueita vastaan (Sotkamo, Vimpeli).

Pakko mainita myös Jyväskylä, jota uumoilin yllättäjäksi tässä sarjassa. Aloitti huonosti, mutta hyvin näyttää nyt rullaavan. Ulkona edelleen todella huonoa tekemistä, mutta sisällä ehkä yleisöystävällisintä pesäpalloa tässä sarjassa. Aina mennään ja milloin vaan voidaan ottaa kotiin.

Toivottavasti nämä meni edes suurinpiirtein niin kuin ajattelin. Toivon hyviä ajatuksia Mr.Finlandilta ja -P-:ltä tähän tilanteeseen myös. Hyvää Juhannusta vaan kaikille! :)
Periaatteessa kärkikaksikko (SoJy-ViVe) ja –kolmikko (PattU) erottuu selkeästi sekä pohjakaksikko (Nurmo-A-A). Tuossa välillä täytyy katsoa hyvin tarkkaan viretilaa, koska esim. KaMaa nostan heti reilustikin, jos merkkejä pelin kulkemisesta on. Yhtälailla Hyvinkäätä pudotetaan, jos ulkopeliformu ei löydy.

Kirin ranking on ehkä vaikein arvioitava, koska joukkue on yhtä aikaa melko tasainen suorittaja sisäpelissä ja hasardi ulkona. Kun Joma saa kaikki miehet kiilaan on sekin paha joukkue, eläen toki Rautiaisesta. Koskenkorvalla ei ole pudotuspeleissä mitään palaa, ellei tasaisuutta tule roimasti ja Niemi ala lyömään kuten osaa, VPYH-P-mäki toimii kuin unelma. Jos Kiteen ulkopeli pitää, niin kotietu on otettavissa. Etenijät puuttuvat ja sisällä vastuu kasautuu, mutta en pidä sitä heikkoutena, niin pitkään kun Laukkasen kumura putoaa.

Tässäpä jotain ajatuksia. Kysykää niin vastaan, en viitsi hirveitä tarinoita kirjoittaa, jos näille ei lukijoita ole.

Ihan bonuksena ja huumorilla heitän lukkarirankingin.
Kohonen
Laakso
Kosonen
Rantanen
Huuskonen
Puhtimäki
Heinikainen
Väisänen
Heikkilä
Viljanen
Kivipelto
*Kirin vaihtuva syöttäjä*

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

I got the guts to be somebody.
Ylisuorittamista jo vuodesta 2007.
Riski on subjektiivisen epävarmuustekijän objektiivinen korrelaatti.

Minikommentit


Mister-Finland
Jäsen
Viestit: 197
Liittynyt: 10.08.2004, 22:52

Tuotto: +2.54 yks.

Palautus%: 100.59%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 135

Pisteitä: 165
Paikkakunta: koppipallo katsomo

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Mister-Finland »

Raapustellaas lomalta :heart: jotain pikaisia mietteitä.

Sarjasijoituksiltaan aika odotettu kevät takana. Kankaanpään heikkous oikeastaan ainut merkittävä yllätys, mutta vahva usko että KaMa nousee kelien lämmitessä selkeäksi pleijarijoukkueeksi.

Sotkamo ja Vimpeli odotetun vahvoja, haastajista Raahe on pelannut oikeastaan kaikkia kärkipään porukoita vastaan vieraissa, joten heidän iskukyky vielä pieni arvoitus. Ennen taukoa ensimmäinen "kotikohtaaminen" huippujoukkuetta vastaan ja pelillisesti laadukas esitys Sotkamoa vastaan. Marko Rasinkankaan tilanne vaikuttaa myös suuresti Raahen iskukykyyn, paluuaikataulua en sitkeästä kaivelusta :wink: huolimatta ole saanut selville.

Hyvinkää on vedellyt paikalliskierroksilta Kouvolaa vastaan megapotin joka osaltaan selittää hyvää sarjasijoitusta. Kotietuun ei materiaali etenkään kaikkien surullisten tapahtumien jälkeen riitä millään.

Juoksumäärien osalta kevät historiallisen under, sen jälkeen kiitos Alajärven :wink: on saatu vähän ukkoja jo kotiinkin. Alkukauden vähäjuoksuisuuteen vaikutti omasta mielestäni runsasjuoksuisiksi veikattujen Vimpelin ja Kankaanpään alkukevään heikko sisäpeli, sekä Tahkon muutaman juniorin erinomainen esilletulo joka vaikutti erityisesti perinteisen overjoukkueen ulkopeliin. Nyttemmin ainakin Vimpelin ja Tahkon tilanne on hivenen muuttunut...Totalssien osalta täytyy nostaa esille myös Jyväskylän Kiri--> mun papruissa ikiunder Kiri on paukutellut viime kierroksilla aika kivoja juoksumääriä.

Aika paljon ollut eri ryhmillä loukkaantumisia, joten seuraillaan erityisesti Kiteen ja Joensuun tilanteita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thr
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 21.06.2005, 03:09

Tuotto: -13.67 yks.

Palautus%: 98.62%

Panosten ka: 3.10 yks.

Vetoja: 320

Pisteitä: 460

Re: Miesten Superpesis 2012

Viesti Kirjoittaja Thr »

Unibetiltä saa muuten Hyvinkään mestaruudesta 50. En usko että menee montaakaan euroa, mutta käykää nyt joku lyömässä se alas, kun viduttaa tollanen :) 6%. Aurinko

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.07.2012 13:03 <Lazy Splitter> kävin rouhimassa laskeneeseen kertoimeen koko 2,56€ :D

02.07.2012 13:09 <Thr> Arvelinkin että ne eivät ole katsoneet tuota kauden alun

02.07.2012 13:10 <Thr> jälkeen.. Eli tippuu aina parista eurosta :)

02.07.2012 13:12 <Pii> Kankaanpää siellä yhä top3 :D

02.07.2012 13:59 <JussiQ> TY, pistin omat reilut 2e 30-kertsiin :)

02.07.2012 14:00 <JussiQ> Mikähän ettei PAF tarjoa pesistä, vois ehdottaa niille.

02.07.2012 14:12 <JussiQ> 5e kokeilin vielä kert. 25,00 ja 3e läpi! Riskienhallintaa.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”