Tänään on 23.06.2018, 01:03.

Strikeforce Melendez vs Masvidal

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 20:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Strikeforce Melendez vs Masvidal

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Pari ihan pelattavaa kohdetta illan iskuvoimassa.

Melendez 65 vs Masvidal 35
Masvidalia löytyy jopa 4.00 kertoimella. Äijän pysty on huippuluokkaa sarjassaan ja viimeisin ottelu Noonsia vastaan osoitti myös, että painiakin on treenattu. Heikkoutena löytyy toki hieman ailahtelevat otteet ja ajoittainen kiinnostuksen puute treenaamiseen. En silti saa mitenkään Masvidalia alle 35%. Melendez painaa varmasti duracell -pupuna päälle, mutta pari jabia naamaan saattaa sotkea hänen maahanvientisuunnitelmat. Melendezillä on myös tapana silloin tällöin lähteä mukaan älyttömiin huitomisiin missä Masvidalilla paremman ulottuvuuden ja tekniikan takia luulisi olevan etu.

Cole 75 - Salinas-Jones 25
Salinas-Jones on taidoiltaan ja olemukseltaan suoraan vuodelta 2004, jollion valtaosa raskaansarjan ukoista oli yksiulotteisia läskejä vailla tekniikkaa. Cole on monipuolisempi, isompi, kokeneempi. Salinas-JOnes on taas läskimpi ja kenties parempi matossa, jos sinne nyt joskus päästään, sillä herran alasviennit ovat olleet melkoisen heppoisia.

Santos - Yamanaka
Tästä on kyllä paha sanoa mitään, mutta 5dimes tarjoaa 12 kerrointa Yamanakalle. En todellakaan usko, että tässä lajissa voi olla tuollaisen kertoimen edellyttämää tasoeroa; siispä pienellä Yamanakaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”