Tänään on 21.06.2018, 16:30.

UFC 131

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Hyvissäajoin liikkeellä tälläkertaa, pientä juttua pääottelusta kun nyt meni uusiksi tuon Lesnarin luokkaantumisen vuoksi.

JDS - Carwin
Huhua kuulunut, että Carwin aukeaisi 3.00 tasolla. Omissa papereissa JDS pieni suosikki, luokkaa 55-60% juniorille ja loput Carwiselle. JDS:n boksaus on teknisesti huimasti Carwinin mörssäystä edellä, mutta kun Carwin on häkissä niin ihan mahdotonta väittää että miehellä ei mahdollisuuksia olisi pistää 10 kertaa parempaakin ottelijaa unten maille, niin kovaa leukaa ei kenelläkään tässä lajissa ole että tuon miehen pommit ei maalinsa löytäessä lähettäisi kaveria omiin maailmoihinsa hetkeksi. Auki on se, millaisella taktiikalla Carwin lähtee tähän matsiin, vaikka vanha mies kyseessä onkin niin silti jatkuvasti kehittyy ja edellisestä matsista on jo aikaa reilusti, vaikka siitä iso osa onkin mennyt loukkaantumisia parannellessa niin silti tuossa ajassa näin "raakile" ottelija pystyy kuitenkin kehittymään reilusti, ja varsinkin ottelutyyli saattaa olla paljon energiaa säästävämpikin, ettei päädytä samaan tilanteeseen kuin Lesnaria vastaan käydyssä väännössä. Oma veikkaus on kuitenkin, että Carwin pyrkii ensimmäisessä erässä asettamaan itse tahdin, ottamaan JDS:ltä tilan pois ajamalla mies häkkiä vasten ja pistää mies unten maille mahdollisimman nopeasti. Mitään selkeää muistikuvaa ei Juniorin leuan kestosta ole, mutta kuten sanottu, ei varmasti tule kestämään jos Carwin osuu kunnolla. JDS pyrkinee ensimmäisessä erässä pitämään etäisyyden jatkuvalla liikkeellä ja käyttämällä jabia, ja alkaa avata pakettiaan sitten enemmän kunhan Carwinin tahti hidastuu. Epätodennäköisenä pitäisin, että tuomareille mennään, mutta toisaalta JDS paukutteli isomahan kanssa pisteille vaikka mies pahasti jo puuskuttikin, joten mitä vaan voi tapahtua, Carwininkaan leuka ei heikko ole. Hirveän yllätävää ei olisi myöskään se, jos Carwin lähtisi painimalla matsia voittamaan. Jos näin käy, kaikki on auki, mutta mattoväännöissä antaisin kyllä edun Carwinille koon puolesta, varsinkin kun Juniorin BJJ:tä ei olle edes päästy vielä näkemään.

Maia - Munoz matsi tulee varmaan myös olemaan mielenkiintoinen, mutta mitään analyysiä en tästä uskalla pyöritellä, jätän sen niille jotka mattopuuhista enemmän ymmärtävät.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Väärä hälyytys taisi olla, kun parhaimmillaan auenneet kertoimet ovat pyörineet tasossa 2.50. Vähän enempi riskiä kiskaista tuohon kiinni, muuten voisi ollakin melkein tasabuukki mutta Carwin ollut ulkona niin pitkään että vähän varovaisemmalla linjalla kanttanee lähteä liikkeelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JJackson5
Jäsen
Viestit: 65
Liittynyt: 06.12.2008, 18:18
Pisteitä: 10

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja JJackson5 »

Voin sen verran sanoa että tein vakoilumatkan Carwinin websivulle ja selvisi että Carwin kärsinyt selkäkivuista vuosia, leikkaus tehtiin marraskuun alussa, 2 kk myöhemmin Carwin aloitti harjoittelun uudelleen, selkäkivut häipyneet, uusi ruokavalio, suunnitelma oli päästä 265 paunaan vain 7 % rasvaprosentilla niin ettei tarvitse leikata painoja punnitukseen. Tulemme siis näkemään lihaksikkaan mutta rasvattoman Carwisen.
Dos Santos tosiaan teknisempi iskijä, mutta toisaalta Carwisella enempi reittejä voittoon; voi saada Santoksen mattoon tai dirty-boxata häkkiä vasten jossa jos ei muuta saa aikaan niin ainakin väsyttäen Santoksen.

Munoksen iskut kehittyneet Anderson Silvan ja jonkun Mexikolais huippu-boxaajan kanssa treenatessa että Maian täytynee saada se mattoon voittaakseen, ja Munoksen paini on sitä luokkaa että vaikeaa se tulee olemaan. Uskon mieluummin Munoksen voittoon.

Laitoin myös 1.4 kertoimella Cerronelle, WECin äijät osoittautuneet aika koviksi UFCssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Samoilla linjoilla kyllä helppo olla tuosta Munoz matsista, ts. Maia antaa kuitenkin sen verran etua painossa ja voimassa, eikä miehen paini niin vahvaa ole ollut, että voisi uskoa miehen jatkuvasti vievän Munozia tonttiin. Taitaa pistekarate tai guardiin vetäminen olla ne aseet joilla Demian voi tämän kääntää? Ruutia kun ei taida tyrmäykseen löytyä, Munozilla sensijaan jos leka osuu kohdilleen niin Maian leegoja saa kyllä keräillä pitkin häkkiä samalla kun mies itse keräilee itseään jostain häkin reunasta. Munozin kaasutankki taitaa kai olla se akilleen kantapää tässä matsissa, mihin Maian on iskettävä, tyypillisestihän se on taitanut loppua jossain siinä toisen erän loppupuoliskolla. Tuossa välissä sitä hikeäkin luulisi olevan sen verran paljon, että se lukko on vaikea pistää kohdilleen, eikä Munozia ole kertaakaan lukotettu. Näinollen taitaa olla Maian voittava gameplani se, että pyrkii siihen ettei leuka repeä irti ensimmäisessä ja napsii sitten tasaisia pisteitä toisessa ja kolmannessa hakien niitä alasvientejä siinä välissä? Prosentteja silti vaikea taikoa, tekisi mieli sanoa että 50-50, mutta voihan tuohon Munozin taikoa suosikiksikin jos haluaa, kertoimmia ei mistään tunnu vielä löytyvän.

Samalla kun kertoimia etsin, niin pakko nostaa tuolta kaukaa tulevaisuudesta ihan vaan ohimennen pinnaclen valikoimista muutama.


Leben - Silva, Leben @2.490, ihan suoraan perstuntumalta 50-50 tämä tuulimyllyjen slugfest, Cripplerin leuka niin kovaa tekoa ettei Wandy nyt ainakaan luulisi tyrmäykseen pystyvän ja kun tälläinen matsi tuomareille menee niin yllättävän selvältäkin näyttävä voitto voi vielä tappioksi kääntyä. Nämä kaverit on sellaisia, että jos sanotaan, että nyrkit viuhuen mennään, niin en jaksa uskoa, että vaan kusettaisivat taktikoidakseen.

Davis - Evan, Evans @1.833, ei Davisin esitys dietti-Nogia vastaan nyt niin vahva näytös ollut? Selvästi Rashadin tässä suosikki pitäisi olla, jos ei ihan ylenkatso herra mahtavaa.

Franklin - Dietti-nogi, Franklin @2.440, Franklin on oikeasti ihan tasokas ottelija, dietti-Nogikin tätä toki on mutta tasoeroa tässä ei mielestäni juuri ole, lähes 50-50 kamaa.

Turhan paljon en noihin vielä löisi kiinni, turhaan vaan rahat makaa jos taas tulee loukkaantumisia yms. paskaa, mutta pientä noihin varmaan voi etukäteen pistää jos pinnyllä rahaa makaa paljonkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja RuHo »

UFC 130 (en viitsi uutta ketjua avata):
Mir-Nelson over 2.5 rounds 2.200 Pinnacle
Nelson 2.1 Pinnacle

Ei oikein ole näitä decision-juttuja niin tullut arvioitua ikinä sen kummemmin, mutta näkisin että kyllä tää vähintään 50% on. Ihan sillä perusteella että aika hiton epätodennäköistä että tässä kukaan subbaa ketään (veikkaisin että Nelson on näistä kahdesta kyvykkäämpi mattomies, saa ihmetellä jos haluaa). Suht kyvykkäitä pystyottelijoita kumpikin, mutta näen KO/TKO aika epätodennäköiseksi.
Aika 50/50 koko matsi mun mielestä, siksi pienellä Nelsonille vielä kaupan päälle.

130 vielä puhtaalla mutulla Alves 1.513 (oli niin vakuuttava viime ottelussaan ja ehdotonta kärkikastia), ja Struve 2.22 (parantaa joka kerta ja isommissa ympyröissä otellut). Vielä erikoismutuna Hamill 3.480, koska Rampagen motivaatio taitaa olla aika tasan nolla. Rampage on siitä kyllä vaikeampi pähkinä että mies ottelee vajaakuntoisena, sairaana, ja vaikka kolmen viikon varoitusajalla ja aina kuitenkin pistää aika hyvät ottelut pystyyn. Mun mielestä silti Hamill on suht tasokas ottelija, ja aika räikeä virhe tuossa kerroinasettelussa. En alle 30% saa sitten millään Hamillille.


Mitä UFC 131 tulee, Carwin oli aika kovassa harkinnassa mutta tiedä sitten onko tälle(kään) muuta kuin hatara mutu. Tämäkin tuntuu vähän sellaiselta ottelulta joka on vaikea arvioida kun kaksi erilaista ottelijaa kohtaavat sentyylisen ottelijan joidenlaisia vastaan ennen ei ole nähty. Selvä ennakkoasetelmahan tässä on taas se että JDS on se teknisempi pystyottelija ja ehkä puhtaampi jujutsussaan (ei kovinkaan relevanttia jos 120-kiloinen mies makaa päällä ja tietää mitä tekee), ja Carwin enemmänkin taaplaa voimalla ja painilla. Silti, pienellä otettava tuo Karvisen Sepon 2.52 pois, aika lähelle 60/40 arvioisin. Taitaa ottelun kuva olla siinä että saako Carwin geeänpeen päälle tai tekeekö kunniaa Couturelle häkkiä vasten, vai onnistuuko JDS pitämään Carwinin kurissa ja hakkaamaan naaman siniseksi.

Mielenkiintoista kyllä nähdä että jos Karvinen tosissaan on pienentänyt ruhoaan (jossakin haastattelussa puhui että sellainen 240 olisi "ihannepaino" mihin pyritään), että riittääkö se happi jopa kolmanteen erään :)

Silva-Leben jää väliin, Silvan kunnosta ei ole mitään tietoa kun kirurgille on kausikortti ollut menneellä vuodella. Muussa tapauksessa varmaan pelaisin Silvalle. Lebenin viime matsi taisi kusta siihen että oli ilmeisesti sairaana ottelemassa. En silti saa kyllä millään Lebenistä oikein missään kovemmassa ottelussa pelin arvoiseksi. Aika yhden tempun hevonen vähän niinkuin Wanderleikin. Wanderlei vaan on rutkasti parempi siinä tempussa, mutta ei polvirikkoa uskalla pelata. Tämä on varmaankin vitun hyvä ottelu joka tapauksessa, hienovaraisemmat tekniikat ikkunasta ulos ja nakkikiskamylly päälle. FOTN-kamaa, kertoimia en ole katsonut...

Evans 1.833 kelpaa mullekin. Davis on eittämättä parempi mattotaituri, mutta Evans tulee luultavimmin määräämään sataprosenttisesti miten ja missä tämä ottelu käydään. Davisin TD on aika ...vaatimaton, ainakin jos sen suhteuttaa siihen että Evans pitäisi tontittaa. En usko että tulee onnistumaan. Davisin pystyottelu on aivan hirvittävää katsottavaa. Evans pitää varmaankin matsin pystyssä ja nokkii Davisin paloiksi, tontittaen Davisia silloin tällöin. Näin ainakin luulisin.

Muita en oikein uskalla arvioida kun ei tiedä minkänäköinen Nog sieltä tällä kertaa tulee (vaihtelee hyvän ja sysipaskan välillä). Tai no, voin arvioida että UFC 131 on jo ehkä viimeinkin se UFC minkä jälkeen voidaan pitää Tito Ortizin eläköitymisbileet. On jo aikakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Nelson - Mir matsissa jokseenkin samoilla linjoilla. Mir ja Nelsonhan on jossain lukkopainiympyröissä joskus muistaakseni kohdannut, taisi Nelson voittaa pisteillä? MMA tasolla kohtuullista boksailua pystyssä, Nelsonin leuka on vahvaa tekoa että vaikea nähdä että Mir ihan heti miestä pudottaisi, toisin päin se voi olla toidennäköisempää. Näillä tiedoilla Nelsonin pelaamisessa voisi hyvinkin olla järkeä, mutta tasaista vääntöä luultavasti tulossa.

Alves aika lailla siinä ja siinä, sen verran vähän muistan Storyn matseista mitään että vaikea arvioida. Turha kaveri tuskin on, kun pystyi Hendricksinkin raahaamaan pisteille, mutta Alvesin tason pitäisi olla selvästi kovempi silti. Noiden suosikkien pelaaminen on kuitenkin vähän niin ja näin, että taitaa jäädä väliin, kun en edes osaa arvioida onko tuossa etu mitenkä suuri.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Snaggle, 27.05.2011, 20:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


betman71
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 22.02.2011, 13:33
Pisteitä: 0

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja betman71 »

Aiemmin tuli pelattua Miriä. Se edellinen brassijutsu kohtaaminen oli noin
8 vuotta sitten, jonka jälkeen Nelsonilla on kasvanut maha ja Frankilla haba.
Jos Nelson pääsee sen mahansa kanssa päälle hakkaamaan, niin se on menoa.
Mutta kysymys kuuluu pääseekö? Minusta ei. Voin toki olla väärässäkin, mutta
läskeihin en ainakaan rahoja sijoita, vaikka kaveri on toki hyvä kamppailija, ei siitä kyse, vastukset vaan alkaa kovenemaan liikaa, tartteis sitä fysiikkaakin olla.
Nelson olisi kevyessä raskassarjassa tosi kova, nyt joutuu liharekkojen kanssa ottamaan ja viimeksi oli ainakin yhtä maalia, urhea taistelu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 672
Liittynyt: 25.01.2004, 15:18

Tuotto: +315.21 yks.

Palautus%: 110.84%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 610

Pisteitä: 511

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Jii »

Komppia parille aikaisemmin vihjatulle.
Rampage ei omissa papereissakaan nouse lähellekään kertoimien mukaista suosikkiasemaa. Hamill on siitä ihmeellinen kaveri, että haluaa väkisin matsata pystyssä, vaikka painissa painoluokkansa ehdotonta kaartia.

Carwinille lähtee myös komppia. Ei JDS vakuuttanut millään tasolla Nelson matsissa (vaikka ansaitusti 3-0 voittikin), ja jos ei kolmessa erässä saanut mahaa pudotettua, vaikea uskoa carwininkaan tipahtamiseen. En jaksa uskoa että Carwin hakisia painimatsia, mut tokihan se on vaihtoehto, jos ei pystyssä tunnu pärjäävän. On se S.C:n takominen vaan niin hurjan näköistä hommaa, että yksi osuma käynistänee lyöntimyllyn josta ei santosilla ole paluuta. n.2,50 kertoimet maistuvat paremin kuin hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Ei ehkä noihin mutuihin olis pitäny lähteä :|
"Eniten harkittu" kuitenkin niinkuin pitikin, hyvin pieni miinus tästä(kin)
Struve otti kyllä komeasti lättyyn, sattui ihan itteäkin kun sen näki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Dempan ja Munozin kohtaamiseen nordicbet avannut ainakin omat linjansa, 1.92-1.80 Munoz suosikkina. Taitaa jäädä koskematta ennen kun tähän saa joltain asiantuntijalta arviota, melkein voisi väittää ettää niin paskainen matchuppi Maialle että Munoz voisi olla kokeilemisen arvioinen, mutta kun ei tästä niin vahvaa käsitystä vielä ole.

Marqardt - Johnson matsissa melkein Nate voisi olla pelattava, kerroin 1.55, taitaa Nate kuitenkin olla kaikin puolin parempi ottelija ja samalla tämä on Johnsonin ensimmäinen matsi 185-paunaisissa ainakin vähään aikaan, ei tule omaamaan samanlaista ylivoimaa kokonsa puolesta, mikä nyt on ollut yksi miehen suurimmista vahvuuksista 170 kanssa riehuessa. Koscheck matsissa nyt kävi kaikenlaista ikävää molemmille ottelijoille, mutta siinä Kössi kykeni hoitelemaan Johnsonin tonttiin ja tekemään matossa jotakin, Natellekaan tämän ei uskoisi tuottavan suuria ongelmia, pahimpia vastuksia Natelle ovat olleet todella kovat painimiehet tyyliin Sonnen ja Okami, kyllä se pystyssä pystyy pitämään pakettinsa kasassa ja matossa taidot kyllä riittävät Johnsonin lukottamiseen. Mitä pitemmälle mennään, sen enemmän luulisi edun siirtyvän Natelle muutenkin.

E: Pettis - Guida matsi vaikuttaa myös mielenkiintoiselta, mutta kun itse en hirveästi ole WEC:iä koskaan seurannut, niin Pettiksestä ei oikeastaan mitään muuta havaintoa kun tuo Henderson matsi ja siitäkin mielessä lähinnä tuo Ong Bakista repäisty matrix-potku, Guida kai pyörii enemmän siellä gatekeeper tasolla mutta mitä olen "asiantuntijoiden" juttuja lukenut niin epäillään, ettei nuo WECin kaveritkaan 155-sarjassa paljon sen kummoisempaa tule saamaan aikaan?

E2: Pahemman luokan aivopieru tuossa Marquardt - Johnson arviossa, näköjään se olikin Nate joka painoluokkaa oli vaihtamassa alas 170-paunaisiin. Johnson kuitenkin ulkona tuosta matsista, tilalle Rick Story, eli jos nyt joku erehtyikin vetämään niin ainakin tulee rahat takaisin :P .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Ihan viimetipassa tämä, mutta jos joku vielä kyttää niin Fairilta saa ostettua Guidaa kertoimella 2.94. Kyllä tuon nyt pitäisi ainakin riittää, Jacksonin miehenä en jaksa uskoa että Guida on ihan kärkeä lukuunottamatta alle 33% ketään divarin ottelijaa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


onfire
Jäsen
Viestit: 114
Liittynyt: 30.11.2007, 16:36
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Tampere

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja onfire »

Diego Nunes 3.40 bet365. "spinning back kick"
http://www.youtube.com/watch?v=4rEO6kW4MDI

Ajankuluksi.
http://www.fighthymn.net/2011/06/dream- ... -2011.html


Edit. Linkki lisätty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Enemmän tai vähemmän fiilispohjalta taas viimetipassa poimintoja Betfairin markkinoilta kun pitää saada jotain jännäiltävää.

Einemo via Sub @3.95 miinus komissio
Eino on matossa ihan liikaa Hermannia edellä. Pystyä on reenaillut muistaakseni Reemin kanssa viimeaikoina kovasti, eli en jaksaisi uskoa että nukkumatti tulee liian nopeasti kyläilemään. Voihan tämä hyvinkin olla decisionkin, mutta isketään nyt tähän kiinni silti, Einoa ollaan mattotaidoistaan niin kovasti hehkutettu että olen vähintäänkin pettynyt jos ei sieltä heti tule jotain flying gogoplataa. Sen verran nyt tähän aikaan voi mennä mutulla, että ei nuo kuitenkaan edes jaksa heilua sitä täyttä aikaa, mutta veikkaan että Einolla saattaa vaikka kaasua siihen riittääkin.

Munoz via KO @4.30 miinus komissio
Muna osuu sillä lekallaan jossain välissä kuitenkin jos ei tässä tonttiin mennä, luotetaan siihen että Maia menee edelleenkin yhtä paketti levällään. Ei Maia mitään RNC:täkään anna vaikka koppa olisi sekaisin, ja tuskin Munoz sitä jaksaisi hakeakaan, että moukaroimalla hoitunee. Päälle 25% tälle pitäisi irrota kohtuu kevyesti.

Carwin via KO @2.86 miinus komissio
Eli käytännössä Carwinin voittoa kovemalla kertoimella (oikei päälle kolmosiakin tähän on varmaan joskus liikkunut mutta hidas kun on niin turha valittaa). Alkaa mennä yli kipukynnyksen jo tämä kerroin, ei paljon mutta menkööt.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JJackson5
Jäsen
Viestit: 65
Liittynyt: 06.12.2008, 18:18
Pisteitä: 10

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja JJackson5 »

Nuo propsit on aikamoista haku-ammuntaa, ja bookerit maksaa niistä ali-hintaa. Osuminen vähän kuin yrittäisi saada käärmettä pulloon. :mrgreen:

Itsellä meni tuo Carwin veto ihan pieleen, Carwin näytti vanhalta ja voimat oli kadonneet, ei mitään mahdollisuutta saada Santosta pysymään matossa tai edes häkkiä vasten, ilmeisesti leikkaus ja ikäkin vaikutti. Oli myös pikku doping paljastus, saattaa olla että Carwin joutui treenaamaan lihaksia vähemmillä "lisä-aineilla".
Maialla yllättävän hyvät iskut, Munoz onnistui onneksi kuitenkin painilla ja parantuneella BJJ:llä voittamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Juu komeasti menivät kaikki ohi, näin siinä joskus käy kun näitä lätkii yömyöhään vähemmän pohdinnan tuloksena. Tuntuu että noita keskeytyksiä irtoa nykyään millään, mutta mistäpä noita koskaan tietää, viisastutaan ensi kertaa varten. En jaksa uskoa että Carwin vähemmillä vitamiineilla joutui tuota matsia puskemaan, tuo käryhän kävi muistaakseni kiellettyjen aineiden ostamisesta vaiko välittämisestä, ei niinkään käyttämisestä, kyllä noita aineita tuolla tasolla käsiinsä aina saa jos on halua käyttää ja suurin osa varsinkin tuon kokoisista raskassarjalaisista varmasti käyttää. Aika väsyneeltä Carwin silti alkoi näyttää taas ensimmäisessä ennen kun pommia alkoi kopisemaan omissa, että eiköhän tuon miehen matsit huipulla ole matsattu, aika vaikea nähdä että kaverista olisi mitään vastusta enää kolmikolle Cain, JDS, Overeem tuon esityksen jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 131

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Ei jääny jälkipolville kerrottavaa näistä(kään) vedoista, ei.


Carwin on kyllä kova luu, teki oikein pahaa kattoa kuinka pahasti tuli tattiin, silti vaan jatkoi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”