Tänään on 28.05.2018, 09:33.

Korisliiga 23.9 avauskierros

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
saitzi
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 09.10.2006, 17:31
Pisteitä: 0

Korisliiga 23.9 avauskierros

Viesti Kirjoittaja saitzi »

Tutkaillessani kohteita silmiin osui kaksi suht maistuvaa kohdetta.
Topo- Pyrintö 2 1,6
Topo lähtee peliin vain yhdellä jenkillä ja ilman möttölää, kuin puolestaan pyrintö lähtee peliin samalla joukkueella kuin mikä viime kaudella voitti mestaruuden, ainostaan hester vaihtunut uuteen jenkkiin. Möttölän ja 2 jenkin puuttuminen ei voi olla näkymättä topon otteissa, vaikka topolla hyvä kotimainen kaarti onkin. Näenkin, että ainoat asiat mitkä pyrinnöltä voi viedä voiton ovat mestaruuskrapula, jota ei joukkueen ennakkoraportin mukaan kylläkään ole, mutta toisaalta ei sitä ketään myöntäisikään. Sekä se, että Topo sattuisi saamaan jonku aivan ilmiömäisen hurmion päälle. Kaiken kaikkiaan pyrinnön 1,6 riittää peleihin.
Peli toimii runkosarja matsin lisäksi myös suomen cupin neljännesvälieräotteluna.

Korihait - Vilpas 2 2,75
Rakkaat varsinais- Suomen kilpailijat keskenään. Kauden alla nämä joukkueet ovat kahdesti, kerran kotimaisilla ja kerran vahvistuksilla vahvistettuna. Molemmat pelit ovat olleet tiukkoja vääntöjä kotimaisilla vilppaallle 5 pist. ja vahvistuksilla päädyttiin tasapeliin, virallisestikin, koska jatkoaikaa ei pelattu. Tämän pelin jälkeen vilppaalta lähetetty cooperwood takaisin jenkkilään jonka tilalle tuli musta hevonen damion Danzler. Mies ei ole pelannut viime vuonna ollenkaan, joten pieni arvoitus missä kunnossa mies on ja millainen pelituntuma.Vilppaan valmentajan kommentit kuitenkin vaikuttavat suht luottavaisilta kaveria kohtaan. "- Ihan hyvältä näytti. Kokoa on huomattavasti Cooperwoodia enemmän, ja mielestäni kokeneen Dantzlerin tulo rauhoitti myös Harrisin ja Wilsonin menoa positiivisessa mielessä. Katsellaan rauhassa tilannetta, tuumi päävalmentaja Kimmo Vyyryläinen uudesta tulokkaasta."(vilpasvikings.fi) Laksetaan nyt, että mies on ainakin saman tasoinen kuin cooperwood, joten peliin lähdetään aika 50-50 astelmista ottaen huomioon harjoituspelit.Pohitullist voidaan antaa pistetitä lisää korihaille, sillä ollut vilppaalle historian valossa suhteellisen haastava paikka pelata. Tämäkin ottelu on samalla Suomen cupin neljännesvälieräottelu.


Nämä kertoimet katottu veikkaukselta pelkästään. Katsotaan jos lisää mielenkiintoisia osuisi vielä silmään, joissa olisi suhteellisen hyvä osumis tod.näk.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 25.01.2004, 15:18

Tuotto: +315.21 yks.

Palautus%: 110.84%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 610

Pisteitä: 505

Re: Korisliiga 23.9 avauskierros

Viesti Kirjoittaja Jii »

Pyrintö maistuu tännekkin erittäin hyvin.
ToPo:n suomalaisten korilleajot ja muutoinkin korinaluspeli ei vakuuta millään tasolla. Toki hyviä kaukoheittäjiä joukkueesta löytyy, mutta hyviä kolmospaikkoja on hankala saada, jos ei palloa saa kolmensekunin alueella käytettyä. Kolmosviivan siirtäminenkin puoltanee Pyrintöä.

Pyrinnön joukkue tosiaan pysynyt yhtä miestä vaille samana ja tämä varmasti kova etu varsinkin alkukaudesta.
Tasoitusvetojakin pitää vielä tutkailla ja jäädä odottamaan Williamsin triplatuplaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Munko
Avatar
Jäsen
Viestit: 325
Liittynyt: 17.05.2008, 13:52

Tuotto: -27.68 yks.

Palautus%: 88.65%

Panosten ka: 2.00 yks.

Vetoja: 122

Pisteitä: 27
Viesti:

Re: Korisliiga 23.9 avauskierros

Viesti Kirjoittaja Munko »

LrNMKY - KTP 1 : 2,910 1/5 Pinnacle

35% irtoaa helposti kotijoukkueelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 25.01.2004, 15:18

Tuotto: +315.21 yks.

Palautus%: 110.84%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 610

Pisteitä: 505

Re: Korisliiga 23.9 avauskierros

Viesti Kirjoittaja Jii »

Ei sitten pyrinnölle saanut tasoitusvetoja, kun markkinoilla peruskertoimet tippuivat 1,4 tasoon.

Lisätään kumminkin Lahti-Kauhajoki 2, 4,1, veikkaus.
Joukkueiden aloitusviisikoissa en juurikaan näe tasoeroa. Kauhajoki ehkä jopa vähän edellä. Varsinkin näin alkukaudesta kauhajoki voi olla yllättävän kova, kun joukkue on täysin terveenä ja ottelurasitus ei vielä paina. Pitkälle kaudelle karhujen kokoonpano on liian kapea, eikä kestä oikeastaan yhtään loukkaantumista ja otteluruuhkassa avainmiehien kuormitus käynee liian kovaksi.

Nyt kumminkin kaikki terveenä ja Woodin johdolla jenkkikolmikko on todella kova ja taustalla Niskanen paukuttaa kolmosia sisään. Lahdella Vuori&Suonio pelannee suurimman osan pelistä yhtäaikaa kentällä. Pallo varmasti liikkuu nopeasti ja näyttävästi ja puolustus on varmasti agressiivistä miespuolustusta. Levypalloihin tästä kumminkin tulee karhuille todella suuri etu ja jos ja kun karhut saa pelattua palloa korin alle, voi lahti olla suurissakin vaikeuksissa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”