Tänään on 24.06.2018, 19:53.

UFC 110

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

UFC 110

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Tein nyt uuden ketjun tällekin, ettei tuo 109 ketju täyty näistä ja teki mieli hiukan spekuloida noita matseja, vaikka pelattavaa ei vielä hurjasti löydykkään.

Nogueira - Velasquez
Isompi Nogeista omaa paljon Cainia enempi kokemusta, mutta parhaat päivät on Nogilla jo takanaan. Velasquez on yksi UFCn nousevista HW ottelijoista joka pyrkii vahvalla painilla hakemaan tästä voiton ja mahdollisesti seuraavan tittleshotin. Pystyssä Nogin boxaus on Velasquezia kyllä edellä, ja matossakin on se subin vaara toki olemassa. Nogin kunto on kumminkin arvoitus, ja jos Cain pystyy pitämään Nogia matossa ja painamaan päälle erän tai pari, niin varmasti se tulee miehessä näkymään. Cainin kerroin 2.05 NordicBetiltä olisi jo lähellä rajaa.

Bader - Jardine
Baderin matseja en ole hurjasti nähnyt, mutta olen kuullut kaverista paljon hyvää, että innolla odotan, mitä saa KJn kanssa aikaan. Ilmeisesti jonkin sortin voittamaton painijyrä on kuitenkin kyseessä, listalta nyt ei mitään suuria nimi kuitenkaan pistä silmään, siinä missä KJ on ottanut selvästi kovemman kaliiperin kavereiden kanssa matsia, joten pitää perehtyä tuohon Baderiin paremmin vielä.

W. Silva - Bisping
Wandy ei parhaitten PRIDE päiviensä kunnossa enää ole, mutta ihan aiheesta suosikki Bispingiä vastaan. Itse en ihan yhtä optimistisesti lähtisi vielä Wandyn voittoa pelaamaan, mutta jos jotain takeita miehen motivaatiosta ja kunnosta löytyy, niin melkein tuo 1.65 jo antaisi peliä.

Stevenson - Sotiropoulos
Kaksi BJJ mustaa vyötä vastakain. Toivoisin, että Sotiro kuristaa Daddyltä ilmat pihalle, mutta Stevensonin tasoisista painimiestä ei Sotirolla taida edes olla listoillaan vielä ainuttakaan? Stevenson myös ollut hyvässä vireessä siirryttyään Greg Jacksonin leiriin, mutta pitää tätä vielä katsella.

Filipovic - Rothwell
Vaikka CC on jo parhaat päivänsä nähnyt, niin uskon voittoon vahvasti. Rothwell otti vastaan aikamoista höykytystä Velasquezilta edellisessä ottelussaan. Jos CCllä vielä riittää motivaatio potkia ihmisiä päähän, niin eiköhän tästä tyrmäys irtoa. Sensijaan pelejä pitää katsella vähän pitempään, kerroin siinä ja siinä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Nogueiran kuntoa tässä odotellaan, kun noilla brasseilla on kovin muodikas villitys tätä nykyä tuo stafylokokki-infektio. Joka toinen viikko joku sen aina hankkii. Nogueira hankki sen viime vuonna kaksi kertaa jos oikein muistan. Jos on terveys kohdillaan, en kyllä vastaan pelaisi. En tiedä sitten pelaisinko puolestakaan. Epäilemättä Nogueiraa ei riepotella niinkuin Velasquezilla on tapana viime matseissa tehdä, mutta tuo mattotouhu on niin arvoitusta. Ensimmäinen kunnon testi Velasquezille todellista BJJ-taitajaa vastaan. Tähän mennessä se on aika jyräystä ollut. Jos jotain tästä pitää etsiä, niin luultavasti hyvä haku voisi olla Velasquezin pistevoitto, Fight of the night kai myös harkintaan erikoisvedoista. Vielä kun ei oikein kertoimia erikoisille ole niin paha sanoa. Hankala purtava joka tapauksessa. Tästä kuitenkin luulisi huippuottelun saavan.

Samaa mieltä Crocopista ja Silvasta. Eittämättä parhaat päivät ovat kummallakin takanaan, mutta mun mielestä vastukset tässä UFC:ssä on sitä luokkaa että en kyllä epäröi laittaa täysiä sisään kummallekaan. Varsinkin Crocopin ~1.65 ihmetyttää. Rothwell on iso poika (265) ja siitä on etua ottelijaa vastaan joka on raskaan sarjan keskikokoa (jotain 230 muistaakseni Crocop kellottanut vuosikausia), mutta Rothwell on kuitenkin aika perusottelija ja straikkeri, ja jos sitä peliä kerran pelataan niin Rothwell on kyllä vintti pimeänä ennenkuin tuomarikortti täyttyy. Kyllä Crocopilla sitä ruutia on vaikka viime matsi Dos Santosin kanssa oli aika ikävää katsottavaa. Ennemmin laskisin sen Dos Santosin hyvyydeksi. Helposti 70-30.

Mitä Bispingiin-Silvaan tulee, mun mielestä Bisping on aina ollut todella yliarvostettu ottelija. On miehellä omat hetkensä, ei siinä, mutta Silva on aivan eri kastia vieläkin. Silvan eka matsi satakasivitosissa on pieni arvoitus, mutta Franklin@195 oli hyvä matsi vaikka pistehäviö tuli, ja Franklin on kuitenkin Franklin, ja strategia puri hyvin. Silva on ollut kovassa iskussa ollut leirityksillä mitä olen seuraillut, ja kerrankin pitänyt ottelulomaa matsien tiimellyksessä. Bisping tuntuu olevan melko aseeton ottelijoita vastaan joilla on ruutia käsissä. Mun mielestä esimerkiksi se Hendersonin kanssa käyty ottelu oli aika paljastava siinä suhteessa. Näkisin että Wanderlei on parempi pystyssä ja matossakin, vaikka suurin osa siitäkin tekniikasta Silvalla on mattopelin välttelyä. Kuten yllä, helposti 70-30.

Myönnettäköön että olen kyllä vähän ehkä ylioptimistinen aina Silvan suhteen ja kaksi viime kertaa kun täällä olen herran matseja höpissyt niin takkiin on tullut. Sen takia olisi ehkä parempi sanoa että ainakin CC-Rothwell tuntuu olevan huippukohde, ja Silva-Bisping varauksella... :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Ison Nogin ja Cainin matsia en kyllä lähtisi Fight of the Nightina hakemaan, jos ei kerroin ihan päätön ole, illan maineventti kuitenkin, joten kertoimet painettu alas. Lisäksi kun kortilla on CC - Rothwell ja Bisping - Wandy, niin veikkaisin, että Fight of the Night irtoa jommalle kummalle edellämainituista jos esitykset on sitä mitä voi odottaa. Cainin pistevoitto sensijaan hyvä idea, pitää odotella vaan lähemmälle ajankohdalle, että kertoimet saa. Nogin voitto nyt voi taas oikeastaan tulla ihan millä tavalla vaan, että turha kai sitä on siltä puolelta lähteä varmistelemaan.

Mirkolle saa 1.60 Nortulta, päädyin itse kanssa aika tarkalleen tuohon 67 pinnaan, siinä missä molemmat otti turpaan 100-0 nuorelta ja lupaavalta kaverilta edellisissä matseissaan, niin jos ne nyt pistetään sivuun niin on Mirkolla kovempia meriittejä takanaan ja parempi ottelija, joten otetaan siis Nortulta maksimeilla.
Filipovic - Rothwell @1.60 67% 10/10 NB

Wandya mietin vielä. Jos tosissaan on hyvässä kunnossa ja motivoitunut, niin aikalailla samoihin lukemiin varmaan päädytään. On se Silvan thaikku kuitenkin joskus ollut sillä tasolla, että pesee Hendon ja varsinkin Cuntin pystyn ihan 100-0.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Juuh, ehkä tuossa Fight of the night-"arviossa" painaa kupissa se Nogueiran viimekertainen Couturea vastaan. Ehkä paras matsi koko viime vuodelta. Totta kyllä, että kerroin on varmaan alas painettu. Siinä mielessä ei ole ehkä paras pelikohde.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Laitetaanpas ylöspäin tätäkin kun kymmenen päivää matseihin.

Bader-Jardine on aika rajoilla Baderille (Pinnacle 1.725). Jardinen matsit on mun mielestä aina vähän ikäviä veikattavia koska Jardinen ottelu on suoraansanottuna niin helvetin outoa. Joihinkin se puree, joihinkin ei. Jardinen viimeaikainen on kyllä ollut aika räpistelyä ...veikkaisin että jos ei amerikan maalla olisi fanisympatiaa dean of meanille niin olisi sopimus ollut katkolla jo viime kerralla. Taitaa olla niitä otteluita joita en ehkä muille herkästi suosittelisi koska on hieman vieraampi kaveri tuo Bader...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petteriv
Jäsen
Viestit: 188
Liittynyt: 11.10.2006, 15:52
Pisteitä: 5

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja petteriv »

Vähän off-topic...

Viime vuoden loppupuoli meni todella kehnosti. Tuomaripäätösten ja oman heikon tuntemuksen
-> arvioiden myötävaikuttamana
seurasi tappioita ja aikalisä.
Aikalisä on käytetty. Toivottavasti ainakin suurimmat ongelmakohdat; vahän otteluita omaavat (tilastoja vähän) ja
mestaruusottelut olisivat nyt paremmin "hanskassa". Se jääköön nähtäväksi.

Nyt kun olen vuoden verran pyöritellyt tätä MMA-dataa koneellani, ja katsellut otteluita sekä yrittänyt
näitä prosentteja saada näihin otteluihin aikaiseksi, olen kiinnittänyt huomiota muutamaan seikkaa:
* Täydenajan kamppailujen määrä on kasvanut huomattavasti; varsinkin UFC-kamppailuissa.
* TKO/KO määrä on nousut; submissioiden kustannuksella erityisesti UFC:ssä.

Tämä on muutannut myös hieman UFC kamppailujen arvioitani (muihin MMA otteluihin verrattuna).
Syyksi näen: UFC mätsää tietyntyyppisiä pareja, josta syntyy enemmän KO/TKO tuloksia.
Mutta tietenkin UFC olosuhteet, palkkiot, ties mitkä muut tekijät muuttavat näiden kamppailujen luonnetta.
Varovaisemmiksi ja tasaisemmiksi. Harvemmin enää näkee sellaista All Out taistelua vaan kamppailut ovat
enemmän strategisia vääntöjä erittäin hyvä kuntoisten ja taitavien kamppailijoiden välillä.
En osaa arvioida mikä vaikutus on tiimeillä joihin kamppailijat kuuluvat, mutta ei sitä voi ohittaakaan.
Kenties joku muu on seurannut/arvioinut kamppailijoiden ja tiimien menestystä.

Kamppailujen tasaisuus on ollut myös silmiin pistävää. Tästähän seuraa tuomaritoimintaa, joka nyt
ei läheskään joka kerta ole ollut tyydyttävää. Tosin tämän voi huomioida jossain määrin arviotaan tehdessä?!
Väitän että Couturen nojailu (ns. dirty boxing) on monelle tuomarille hallintaa (hänen nimensä vuoksi).
Siinä missä all out-tyyppi Chris Lytle on hävinnyt lähes kaikki kamppailunsa tuomiolla. Vain koska tyyli on mikä on;
tulee mustelmia ja ruhjeita, varsinkin naamaan.
Pitäisikö tehdä kamppailuarvio ja tuomaripäätösarvio? :)
2009 muiden kamppailujen lopputulemat (mitä minulla on): TKO/KO 33%, Submissions 40% Decisions 25% Muut 2%
2009 UFC: TKO/KO 33% Submissions 23% Decisions 43%
Eli ei kannata jättää huomiotta UFC decision määrää.

Tämän vuoden keskustelunaiheeksi UFC:ssä varmaan nouseekin miten voidaan nostaa kamppailullisuuden määrää.
Tuomaritoiminan kritiikki ja liian strategiset kamppailut eivät ole varmasti aina yleisön ja Dana Whiten mieleen.
Odotankin täten seuraavaa:
* Erien määrää ehdotetaan lisättäväksi
* Tuomaritoimintaa halutaan jollain tavalla muokata (enemmän tuomareita? tai läpinäkyvämpi pisteytys)

Helpointahan UFC:lle saada vauhtia kehään (lue: TKO/KO tai submission loppuisia kamppailuja) pistämällä vastakkain
suuremman tasoeron omaavia kamppailijoita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Aika pitkälle samaa mieltä monessa asiassa. Varsinkin tuo Couturesta sanottu. Esimerkkinä vaikka se Veran kanssa käyty matsi (joka nyppii vieläkin). Tottahan se on että Couture elää tyylistään, ja onhan se hallintaa sekin kai. Se on kyllä mun mielestä sitten ihan eri juttu että miten siitä pitää palkita tuomarikortilla niin rankasti kuin tuossa ottelussa. Ei kivitalo mennyt alta siinä ottelussa kun koko ottelun jätin väliin vedoista kun se oli sen oloinen matsi, mutta Vera ehdottomasti suoritti siinä ottelussa. Joskushan näitä tuomariääniä menee miten sattuu ja jos tuo nyt Couturelle menee niin ei kai siinä... mutta muistaakseni Vera ei saanut yhdeltäkään tuomarilta edes tasapeliä. Se on hiton outoa.

Yksi esimerkki mikä tulee mieleen tuosta decisionalttiudesta on viimeviikonloppuinen Sonnen-Marquardt. Tulos oli ihan toivottu ja niin edespäin, mutta kyllä mulla koko matsin sellainen olo oli että Sonnen ei edes yritä voittaa matsia sillä tavalla miten nyt vapaaottelussa luulisi otteluita lopetettavan. Ei mulla ainakaan oikein kertaakaan tullut mieleen itse ottelun aikana että tosissaan olisi yrittänyt subata tai hakea kokoajan positiota niin että olisi saanut tajun mätkittyä pois.

Lisäksi useat ottelijat joilla on esimerkiksi pystyssä etu, pyrkivät selvästi varmistamaan pistevoittoja pitämällä vastustajan kaukana ulottuvuudella yms., missä ei varsinaisesti vikaa ole (tottakai voitto tulee ekana kun se on kuitenkin palkkatyötä)... jotenkin sitä pitäisi sitten säännöillä edistää tai jotain, kuten sanoit.

Ja oma henk.koht mielipide on että häkki on vaan yksinkertaisesti sellainen luonteeltaan suhteessa kehään, että se suosii painijoita. Eihän se ole salaisuus että esim. Couture, Lesnar, Velasquez näin muutama mainitakseni, käyttävät häkkiä hyväkseen sulkemaan tilaa pois. Yllämainitut herrat elävät positiosta, ja jos pohjalla on kovatasoinenkin BJJ-taitaja, niin vaikeaahan se on sweepata tai hakea raajaa/triangelia, kun vastustaja painaa häkkiä vasten sulkien tilan pois.

Se vielä loppuun, että tuomarilinja yleisestikin vituttaa. Hellittää korkeintaan toukokuussa kunhan sen Machida-Shogun uusinta saadaan viimeinkin tehtyä. Sen euromenetyksen kestää, mutta eihän siinä ole mitään tolkkua koko lajia seurata, jos tuntuu ihan samantekevältä mitä itse ottelussa tapahtuu. Saman huvin saan katsomalla yahoosportsista tulokset aamupäivällä.

Ehkä sekin selittyy osaksi sillä että laji on suht uusi, ja siksi ei tuomarikopeissa ole varsinaista lajin veteraania tuomitsemassa otteluita. Kenties kunhan enemmän näitä ensimmäisen sukupolven vapaaottelijoita lopettelee uriaan niin sinnekinpäin voisi saada oikeanlaista osaamista. Nythän kopit ovat pitkälti täynnä ihmisiä jotka ymmärtävät enemmän nyrkkeilyn tai pistekaraten päälle. Ainoa henkilö joka UFC:n eventeissä ymmärsi jujutsun päälle oli Eddie Bravo, ja hänkään ei ole tuominnut aikoihin. Johtunee kai henkilökohtaisista suhteista komission kanssa....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


palis
Jäsen
Viestit: 95
Liittynyt: 03.11.2008, 13:25
Pisteitä: 0

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja palis »

petteriv kirjoitti: Nyt kun olen vuoden verran pyöritellyt tätä MMA-dataa koneellani, ja katsellut otteluita sekä yrittänyt
näitä prosentteja saada näihin otteluihin aikaiseksi, olen kiinnittänyt huomiota muutamaan seikkaa:
* Täydenajan kamppailujen määrä on kasvanut huomattavasti; varsinkin UFC-kamppailuissa.
* TKO/KO määrä on nousut; submissioiden kustannuksella erityisesti UFC:ssä.

Tämä on muutannut myös hieman UFC kamppailujen arvioitani (muihin MMA otteluihin verrattuna).
Syyksi näen: UFC mätsää tietyntyyppisiä pareja, josta syntyy enemmän KO/TKO tuloksia.
Mutta tietenkin UFC olosuhteet, palkkiot, ties mitkä muut tekijät muuttavat näiden kamppailujen luonnetta.
Varovaisemmiksi ja tasaisemmiksi. Harvemmin enää näkee sellaista All Out taistelua vaan kamppailut ovat
enemmän strategisia vääntöjä erittäin hyvä kuntoisten ja taitavien kamppailijoiden välillä.
En osaa arvioida mikä vaikutus on tiimeillä joihin kamppailijat kuuluvat, mutta ei sitä voi ohittaakaan.
Kenties joku muu on seurannut/arvioinut kamppailijoiden ja tiimien menestystä.

Kamppailujen tasaisuus on ollut myös silmiin pistävää. Tästähän seuraa tuomaritoimintaa, joka nyt ei läheskään joka kerta ole ollut tyydyttävää. Tosin tämän voi huomioida jossain määrin arviotaan tehdessä?!
Väitän että Couturen nojailu (ns. dirty boxing) on monelle tuomarille hallintaa (hänen nimensä vuoksi).
Siinä missä all out-tyyppi Chris Lytle on hävinnyt lähes kaikki kamppailunsa tuomiolla. Vain koska tyyli on mikä on;
tulee mustelmia ja ruhjeita, varsinkin naamaan.
Pitäisikö tehdä kamppailuarvio ja tuomaripäätösarvio? :)
2009 muiden kamppailujen lopputulemat (mitä minulla on): TKO/KO 33%, Submissions 40% Decisions 25% Muut 2%
2009 UFC: TKO/KO 33% Submissions 23% Decisions 43%
Eli ei kannata jättää huomiotta UFC decision määrää.

Hieno postaus, kiitos tästä. Toivon että ehdin tähän vastata pitempäänkin jossain välissä.

Oman näkemykseni mukaan lukotusten väheneminen ja tuomariäänille menevien otteluiden määrän lisääntyminen on seuraus yleisemmästä ilmiöstä. Lajin yleinen taso on nousussa ja huipulla alkaa olla enenevässä määrin ottelijoita jotka ovat hyviä joka osa-alueella. Tästä seuraa tilanne jossa ottelun aikana missään positiossa tasoero ei ole niin suuri että saataisiin lopetus aikaan. Striker vs Grappler matsien aika alkaa olla ohi.

Edit: Pitäisiköhän tämä keskustelu siirtää tuonne vedonlyöntikeskustelun puolelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Undercardin kertoimet auki ainakin Nortulla ja Unilla.

Harkinnassa tällä hetkellä lähinnä tämä:

Foster - Lytle @1.65
Ei nyt missään lähimuistissa yhtään Fosterin matseja, mutta Lytle on ainakin asiansa osaava kaveri ja omaa ison läjän enempi kokemusta ja kovempia nimiä kuin Foster, Fosterin kovin voitto varmaan Larsonista, ja tuossa matsissa Larson ilmeisesti alisuoritti rajusti.

Lisäksi maincardilta isoa Nogia saa jo 1.95 NordicBet, mutta lienee paikallaan odottaa josko tuo yli 2.00 nousisi (vähintäänkin) .

E: Ja CC:n kerroin noussut nortulla jo 1.70, tuon nyt pitäisi ainakin olla helposti pelattavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

No niin, tässä nyt vartin vittua ja paskaa hoettuani ilmoitan muille jotka eivät ole asiasta tietoisia, että Rothwell on perunut ottelun sairauden takia. Vielä kun main event tai Silva-Bisping perutaan, niin menen talviunille.

Korvaajaksi Rothwellille on etsitty tämä uhri, tarkoitan vapaaottelija:
http://www.sherdog.com/fighter/Anthony-Perosh-9491

Kyllä nyt kismittää. Oli tarkoitus lisäpanostaa. Tuskinpa tuosta mitään pelattavaakaan saa. Mitä nyt kaverista muistan, on UFC:ssä käynyt ja ei siellä oikein onnistunut. 0-2 niissä bileissä, vastustajat Monson ja Wellisch. Kuten sanottu, tuskin saa peliä (avaako kukaan edes kohdetta?), mutta 80-20 tähän on kai pakko taikoa nopeasti arvottuna. Mitä propagandakoneisto on suoltanut, niin Crocop tuntuu olevan valmiina tällä kertaa. Mm. Bonjasky ollut sparrikaverina.

Sinosic-Haseman menee myös uusiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

No perkele, taitaa sitten koko eventti mennä ilman betsejä...

E: Sherdogissa puhuttiin kanssa, että CroCop ois saanut haavan silmäkulmaan ja on tikkejä vaatinut, aikoo kumminkin otella. Vaan jos ei hoitele hippoa niin sietää lentää ulos ja lujaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Samaa mieltä. Mirko kyllä taitaa olla tuon Silvan ja Liddellin kanssa niitä harvoja joilla on suojatyöpaikka, jos sitä nyt tässä lajissa kenelläkään on. Jos ei lyhyellä varoitusajalla kutsuttu heppu kaadu helpolla, niin sitten kyllä varmaan pitäisi miehen itsekin jo hieman reflektoida asioita ... :)

Nogueira muuten 2.02 pinnaclella jos on ottajia. Kovin houkutteleva tarjous!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petteriv
Jäsen
Viestit: 188
Liittynyt: 11.10.2006, 15:52
Pisteitä: 5

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja petteriv »

Antonio Rodrigo Nogueira vs. Cain Velasquez 51 49
Wanderlei Silva vs. Michael Bisping 50 50
Joe Stevenson vs. George Sotiropoulos 61 39
Keith Jardine vs. Ryan Bader 37 63
Mirko Filipovic vs. Anthony Perosh 82 18
Stephan Bonnar vs. Krzysztof Soszynski 34 66
Chris Lytle vs. Brian Foster 63 37
C.B. Dollaway vs. Goran Reljic 50 50
James Te Huna vs. Igor Pokrajac 36 64

Kerrottaanko, että tästä porukasta mulle outoja ovat: Perosh, Reljic (pitkä poissaolo), Te Huna ja Pokrajac

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

Te Huna otteli taannoin Peroshia vastaan, muuten en ole miestä nähnyt. Pystyottelupainotteinen, mattotaitoa ei taida erityisemmin olla (vaikka siitä ei varsinaisesti ensikädentietoa ole). Aika räjähtävää pystyottelua ja sprawlaa kai ihan ok. Hakkasi kyllä tuon Peroshin alle kolmeen minuuttiin sen näköisesti että siitä pitäisi tehdä rikosilmoitus. En taida Te Huna-Pokrajaciin hilujani pistää.

Sitä en sitten tiedä että miten se heijastuu otteluun Pokrajac-Te Huna ...mutta Perosh on surkea sen vähän perusteella mitä olen nähnyt. Pystyottelu oli aika hirvittävän näköistä, ja jos ei Te Hunaa saa vietyä mattoon vahvuusalueelleen, niin se ei kyllä onnistu milllään ilveellä Crocoppia vastaan. Vaikka Crocop onkin vähän siellä auringonlaskun puolella uraa ajatellen, tappiot kuitenkin Dos Santosille, Kongolle ja Gonzagalle... siinä suhteessa en oikein usko että Perosh on edes kelvollinen sparrikaveriksi Kroatian potkunyrkkeilymiehelle.

Ottaen vielä huomioon että Perosh joutui tosi lyhyellä varoitusajalla tämän ottamaan kun taas Crocop leiritti itseään oikein isän kädestä, niin arvontakone sanoo 90-10. Peleihin en kyllä silti taida laittaa vaikka noilla prosenteilla saakin peliä, jotenkin hiton paha aavistus tämänkaltaisista otteluista ja totta puhuen kerroin ei miellytä vaikka yk onkin. Pinnyllä kun ei ole auki erikoisvetoja kohteesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RuHo
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 24.11.2007, 14:42

Tuotto: +12.37 yks.

Palautus%: 106.41%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 61

Re: UFC 110

Viesti Kirjoittaja RuHo »

*spoilerivaroitus*
Jätän tuuletus/jälkipeliketjun rauhaan...kun tuntuu että 95% ei kiehdo erityisemmin MMA, tiedä sitten...
Vaikka merkki oli se mikä kupongissakin ja sikäli saa myhäillä, täytyy kyllä sanoa jälkipelinä että arvio taisi hieman metsässä olla. Ei tuo ihan 70-30 ollut nyt ottelun nähneenä, ei sitten millään. Taisi ne viimeisen erän loppusekunnit ratkaista tämän ottelun. Sikäli jotain meni oikein että Silva oli aika kunnossa ja kaasu riitti helposti, mutta kyllä tuo pystyottelu alkaa olla aikansa elänyttä toisia straikkereita vastaan. Bispingillä ei kauheita vaikeuksia ollut suurimman osan ottelusta sitä ennustella ja vältellä suuremmat vaarat. Bisping ei kyllä vieläkään mun papereissani ole kova tekijä lähinnä sen takia että ottelu taas todisti sen että paljon tapahtuu mutta missään se ei näy, mutta eipä tämän jälkeen ole Silvakaan. Tämän otteluparin voittajalle on huhuttu vastustajaksi Akiyamaa, joten se on eri juttu miten tyyli puree Sexyaman judotouhuihin, mutta Silva on kyllä esim. Belfortin yms. 185-straikkereiden kanssa todella isossa pulassa jos se päivä tulee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”