Tänään on 23.06.2018, 14:53.

Walesin rallia BetAndWinille

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
kit
Jäsen
Viestit: 103
Liittynyt: 14.09.2003, 12:49
Pisteitä: 9

Walesin rallia BetAndWinille

Viesti Kirjoittaja kit »

Kaikki muut paitsi B&W tiennevät jo, että Richards Burns jää pois kauden päätösrallista. Tämän takia B&W:n voittaja- ja podium-kertoimien palautus-% on tällä hetkellä vajaat 10%-yksikköä tavallista korkeampi.

Mielestäni paras vaihtoehto on Sebastian Loebin podiumista tarjottava kerroin 2,70. Viimeisessä seitsemässä rallissa Loeb on ollut pallilla viidesti, joskin yli puolet em kisoista on ajettu asfaltilla. Australian soralla Loeb taisteli tasapäisesti Märtinin kanssa aina viimeiseen päivään asti, jolloin virolainen repäisi ratkaisevan eron. Lisäksi pitää muistaa, että ilman sisäkurvioikaisuaan Bosse olisi luultavasti mennyt menojaan. Walesiin Loeb lähtee mielestäni nelossuosikkina Bossen, Märtinin ja Solbergin perässä. Kaikki heistä tuskin kuitenkaan maalia näkevät, joten Loebilla on hyvät mahdollisuudet kolmen joukkoon normaalisuorituksella. Autona Sitikka on tällä hetkellä ylivoimaiseti luotettavin, ja Walesin tiestöön se istuu asfalttitykiksi kohtalaisen hyvin. Kuskina Loeb on sieltä varmimmasta päästä, sillä keskeytysprosentti Sitikan tallikuskina on vain 23% eli selvästi alle keskiarvon.

Varovaisestikin arvioiden Loeb on kolmen sakissa mielestäni 40-45%:n tn:llä. Podium-kerroin putoaa 2.70 => n. 2.40 välittömästi, kun Burns poistetaan listalta, joten kannattaa toimia nopeasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”