Tänään on 20.06.2018, 03:55.

Hiihto WC la 22.11

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Weirdo
Jäsen
Viestit: 410
Liittynyt: 01.02.2006, 18:01
Pisteitä: 0

Hiihto WC la 22.11

Viesti Kirjoittaja Weirdo »

Tänään alkaa maailmancup-kiertue.

Päätähtäin hiihtäjillä on helmikuun MM-kilpailuissa sekä tietysti myös Tour-de Skillä. Tämä tarkoittaa, että alkukaudesta voidaan odottaa hieman yllätyksiä ja tukkoisuutta kovimmillekin kavereille.

Avausviikonlopun peli-ideaoille perusteita on haettu FIS-kilpailuista, joita on käyty parin viime viikon aikana Muoniossa, Beitostölenissä ja Bruksvallarnassa (Ruotsissa).

Periaatteessa olen linjaa vastaan esimerkiksi Bauerin osalta. "Huhujen" ja viime viikonlopun tulosten perusteella ei LB ole aivan herkimmillään tällä hetkellä (verrattuna muihin). Viime viikonloppuna Angerer voitti Muoniossa perinteisen kisan ja jätti Baueria reilu 20 sekuntia. Väliin mahtui Teichmann, Pilleri ja pari muuta. Pareja löytyy esim. Pinnyltä Teichmann 2,16...

Centrebetiltä poimin Angererin top 3 (4,00).

Naisten puolella on selkeämpää: Kalla, Björgen, Kowaltzyk vaikuttaisi kovimmalta kolmikolta. Centreltä Kowan voitto 5,5 tarttui haaviin. Arvotaan siihen vähintää 20%. Pientä peliä etsin Shevchenkoa vastaan, joka ei ole esiintynyt kovinkaan vakuuttavasti valmistavissa kisoissa. Pelasin Follisia tähän (1,9 LAD). Muista Korosteleva-Kuitunen (1) 2,45 riitti mulle.

Tässä nyt jotain aatoksia, esimerkiksi Xavin faktoja olisi mukava lukea...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”