Tänään on 28.05.2018, 02:37.

Golf Ryder Cup 19-21.9.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Golf Ryder Cup 19-21.9.

Viesti Kirjoittaja GWS »

Euroopan paras pistemies Sergio Garcia 5,00 TheGreek ~25% top3 1,97 -komissio Betfair > 55%

Nick Faldon luotsaaman Euroopan joukkueen suurimmat vastuunkantajat tulevat mitä todennäköisimmin olemaan kokeneet Ryder Cup -pelurit Garcia, Westwood ja Harrington. Tämä kolmikko pelannee jokaisessa mahdollisessa matsissa (= neljä nelinpeliä ja kaksinpeli), jos peli on yhtään uomissaan ja saa jo tästä edun muihin pelaajiin, joiden pelivuorot oletettavasti kiertävät enemmän.

Näistä kolmesta Sergion saldo Ryder Cupissa on huikea 14 voittoa, neljä tappiota ja kaksi tasapeliä. Myös Westwoodin saldo on mainio 14-8-3, sen sijaan Harringtonin panos on ollut vaatimattomampi 7-8-2, kaiken huippuna viime cupin saldo 0-4-1. Viime kerran panosta voinee pistää osittain kotikentän paineiden piikkiin. Otoskoon pienuudesta huolimatta pistän näille saldoille kohtuullisen ison painoarvon, koska Ryder Cupin pelimuoto on poikkeuksellinen muihin kilpailuihin verrattuna ja yksilöurheilijoiden sopeutuminen joukkueena toimimiseen ei välttämättä tapahdu heittämällä, kuten Euroopan viime aikojen dominoinnista Ryder Cupissa voi päätellä.

Harrington on toki viimeisen puolentoista vuoden aikana noussut kolmen major-voiton myötä pelaajana uudelle tasolle, mutta myös Sergiolla tämä kausi on ollut uran paras ja ennen kaikkea viime aikojen vireen osalta hän on ollut selkeästi Harringtonin edellä. En tiedä, onko Padraig kärsinyt väsymyksestä vai menestyskrapulasta, mutta saldo kolmessa Ryder Cupia edeltäneessä Fedex cupin playoff -kisassa, on ollut surkea MC, MC, 55. Sergion saldo vastaavista kisoista 2, 5, 20, joten viime aikojen vireessä Sergio on ollut selkeästi edellä. Sergio on tänä vuonna saanut puttipelinsä uuden valmentajan myötä selkeästi paremmalle tasolle, minkä vuoksi kärkisijoja on tullut säännöllisesti. Voittaminen neljän päivän lyöntipelikisoissa on edelleen vaikeaa, sillä kakkossijoja on tältäkin kaudelta voittoja enemmän, mutta Ryder Cupissa voittamisen kipsiä ei ole ollut, kuten edellämainittu saldo kertoo.

Paras skandinaavi Robert Karlsson 2,50 TheGreek ~45%

Suosikkikolmikon ulkopuolelta kiinnostavimmalta nimeltä minusta vaikuttaa koko kauden erittäin tasaisessa kunnossa ollut Robert Karlsson, joka otti viime viikonloppuna Saksassa vihdoin myös kauden avausvoittonsa. Faldolta tuskin kuitenkaan löytyy luottoa toista cupiaan pelaavalle Karlssonille samassa määrin kuin veteraanikolmikolle, joten mahdollisuuksia pisteiden keruuseen lienee tiedossa 1-2 matsia vähemmän, minkä vuoksi tämä skandinaaviveto maistuu paremmin, kuin koko joukkueen ykköseksi lyöminen. Viime cupissa Karlsson keräsi siedettävän saldon 0-1-2. Voitot jäivät siis ottamatta, mutta ainoa tappio tuli kaksinpelissä Tigeriä vastaan, joten tuosta ei kauheasti miinusta voi laskea. Vastustajina tässä vedossa ovat myös toista cupiaan pelaava Henrik Stenson (viimeksi 1-1-1) ja debytantti Sören Hansen. Hansen todennäköisesti saa vastuuta nelinpeleissä vain kerran, kun ruotsalaisille arvelen vastuuta tulevan 2-3 kertaa riippuen miten peli kulkee, joten Hansenin mahdollisuuksia pidän melkoisen pieninä. Karlsson on ollut koko kauden Stensonia tasaisempi ja pidän häntä niukkana suosikkina ruotsalaisten välillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Tänään aloitetaan foursomella ja jatketaan illemmalla fourballilla. Foursome -pelimuodossa joukkueen pelaajat pelaavat samaa palloa lyöden sitä vuorotellen, kun taas fourballissa kumpikin pelaaja pelaa omaa palloaan ja parin parempi tulos reiältä huomioidaan. Fourballissa on siis mahdollisuus ottaa enemmän riskiä, kun pelikaveri voi paikata katastrofin sattuessa. Aamun (iltapäivällä Suomen aikaa) foursomeihin löytyi yksi hyvä peli.

Justin Leonard/Hunter Mahan vs. Henrik Stenson/Paul Casey 2,40 TheGreek 46% 4/10 Veto pelimuotoon, jossa tasapelillä panos takaisin, arvio tasapelin kanssa 40-12-48.

Mahan ja Leonard ovat olleet jenkkien joukkueesta parhaimpia viimeisimmässä kolmessa kisassa Furykin, Kimin ja Curtisin ohella. Leonardin saldo noista 7, 7, 17 ja Mahanin vastaava 31, 15, 8. Eurooppalaisista Casey oli mukana noista kahdessa ensimmäisessä sijoitusten ollessa 7 ja MC. Stenson on kilpaillut säästeliäästi, mutta kilpaillessaan ollut erinomainen ollen British openissa 3. PGA:ssa 4. ja viimeksi Hollannissa pelatussa pienemmässä kisassa 3. Tuosta Hollannin kisasta on jo kuukausi aikaa, joten päivän vire on hieman arvoitus. Leonard pelaa varmaa peliä ilman suurta räiskyvyyttä, minkä pitäisi sopia pelimuotoon hyvin. Leonardin Ryder Cup -saldo on vähintäänkin mielenkiintoinen. Voitto puuttuu edelleen saldon ollessa kahdeksasta ottelusta kolme tappiota ja viisi (!) tasapeliä. Vuonna -99 hän tosin upotti jenkkien viimeisimmän voiton ratkaisseen putin. Mahan on Ryder Cupin ensikertalainen, joka sai kesällä julkisuutta sillä, että kritisoi sitä, että pelaajille ei Ryder Cupissa makseta tarpeeksi ja heitä kohdellaan kuin orjia. Jep jep. Mielenkiintoista nähdä näkyykö tuosta noussut kohu peliesityksissä. Joka tapauksessa tässä mielestäni eurooppalaisparin suosikkiasemaa on liioiteltu ja tuolla kertoimella jenkkikaksikko kelpaa mainiosti peliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Stewart Cink/Chad Campbell vs Justin Rose/Ian Poulter 2,40 Sportingbet 44% 2/10

Sportingbetin linja poikkeaa aika paljon yleisestä, kun muualla tämä on lähes tasabookki. Tasabookkina pidän tätä myös minä. Kukaan pelaajista ei ole viime aikoina vakuuttanut. Cink pelasi erinomaisen alkukauden, mutta on viime ajat vaeltanut varjojen mailla. Campbellin sijoitukset ovat menneet melkoista vuoristorataa. Viime kisan Campbell jätti kesken ja kiirehti synnytyslaitokselle, joten nähtäväksi jää kuinka paljon mies on ehtinyt keskittyä harjoitteluun vaippojen vaihdon lomassa. Rose voitti viime vuonna Euroopan tourin rahalistan, mutta tämä kausi on muutamaa väläystä lukuunottamatta pettymys. Poulter ansaitsi valintansa käytännössä British Openin kakkossijalla tuon ollessa Poulterin ainoa top10 sijoitus tammikuun jälkeen. Poulterin valinta herätti paljon kritiikkiä ja moni olisi nähnyt hänen tilallaan mieluummin Darren Clarken, joten Poulterilla on paineet todistaa olleensa valinnan arvoinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Tämäkin noussut pelattavaksi

Phil Mickelson/Anthony Kim vs. Padraig Harrington/Robert Karlsson 2,13 Pinnacle 50% tasurilla rahat takaisin

Mickelson/Kimiä on hehkutettu ennakkoon jenkkien ykköspariksi. Sitä se saattaa hyvin ollakin, mutta näen kaksikon kuitenkin paremmin sopivaksi fourballiin, koska birkkuja tämä kaksikko luultavasti tekee paljon, mutta myös kauas sivuun karkailevia avauksia lienee tiedossa. Kenttä on viritetty suosimaan heidän ja JB Holmesin tyylisiä pelaajia sillä, että roughit ovat lähes olemattomia tai sitten avausten pitää olla todella pahasti sivussa. Mickelson ei ole viime aikoina ollut erityisessä vireessä niinkuin ei yleensäkään syksyisin. Monet arvelevat Mickelsonin nostavan tasoaan tähän Ryder Cupiin, koska hän on nyt jenkkien ykköstähti Tigerin ollessa sivussa. Tuo jää nähtäväksi. Mickelsonin Ryder Cup -saldo on niukasti voitollinen 9-8-3, mutta kahdessa viime cupissa hän on ollut melkoisen hukassa keräten yhdeksästä matsista vain yhden voiton ja yhden tasapelin. 23-vuotias Kim on noussut tällä kaudella lupauksesta huipulle kahden voiton myötä. Ensimmäinen Ryder Cup -matsi voi olla kova paikka kovien odotusten alla, joten nähtäväksi jää miten nuorukaisen kantti kestää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”