Tänään on 18.06.2018, 07:42.

Neste oil rally Finland 31.7-3.8

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Neste oil rally Finland 31.7-3.8

Viesti Kirjoittaja Olpa »

http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=10 ... 0Andersson

Eli Per-Gunnar Anderssonilla tullut moottoririkko shakedownissa ja saanee (todennäköisesti) moottorinvaihdosta 5min aikarangaistuksen.

Pitää sen verran vielä lisätä että vettä tulee ilmeisesti ensi yönä/huomenna aamusta, joten auttanee Mikkoa. Veikka tarjoaa supertriploja muutamalle EK:lle. Jukojärvellä määräytyy lähtöpaikka Lauantaille, joten esim. Mikko ei voi taktikoida, mutta muut taktikoinee jos mahdollista. Riippuen tilanteesta voi saada ihan hyviä kertoimia kun lyö ohi todennäköisesti taktikoivista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

PAF
Latvala Jari-Matti (FIN) Ford - Loeb Sébastien (FRA) Citroen
1 2,75 / 2 1,40
Oma näkemys tässä PAF:n arviota tasaisempi eli 40% / 60%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Itse laitoin jännärin Gallin puolesta paffille. Tietokannat laahaa puoli kautta jäljessä joten ei normiprossia saa nykästyä, mutta 50 pinnaa tuon pitäis olla.

Atkinson ei ole päässyt uuden auton kanssa sujuiksi ja Galli vastaavasti tykittänyt loistavia aikoja viimeralleissa, mutta törmännyt sittemmin ongelmiin. Vauhdeissa tämä on tasainen pari ja varmuudessa Galli, jopa edellä jos pelkkää historiaa katsoo. Tasuriksi tuokin kuitenkin laitettava, kun Atkinson myös viisastunut vanhetessaan jonnin verran.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Dreamon
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 22.09.2003, 14:11
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Loeb

Viesti Kirjoittaja Dreamon »

En tiedä olenko ajatukseni kanssa yksin, mutta meikäläisen papereissa Sebastien Loeb on 40-42-prosenttinen suosikki voittamaan rallin juuri tänä vuonna...

Pari perustelua tärkeysjärjestyksessä:

1. Nyt on Loebin vuoro päästä taktikoimaan lauantain lähtöjärjestyksen kanssa, kun hän ei joudukaan auraamaan tietä Hirvosen johtaessa MM-sarjaa. Tätä etua ranskalaisella ei ole viime vuosina liian usein ollut. Jyväskylän sekuntipelissä pidän seikkaa erittäinkin merkittävänä.

2. Hirvonen sai vuosi sitten Jyskälässä ajaa paineettomassa tilassa ja löi Loebin. Nyt "kaikki" paineet ovat Hirvosella.

3. Loeb ei saanut viime vuoden Jyväskylässä autoaan toimimaan kunnolla koko kisan aikana. Kun hän näki voiton menneen (Grönholm karkasi), taistelu oli liian aikaisin ohi ja Loeb ajoi lopun korkeita MM-pisteitä varmistellen. Se kisa antoi hieman väärän kuvan Hirvosen ja Loebin vahvuuserosta Jyväskylässä. Pidän Loebia vähintään yhtä nopeana täällä, siis vuoden takaisista tapahtumista huolimatta.

4. Loeb on varmasti juuri nyt erityisen motivoitunut voittamaan Jyväskylässä - rallissa jonka voitto häneltä ainoana enää puuttuu. Montaa mahdollisuutta ei enää tule, kun sarja uusiutuu rankasti vuonna 2010. Silloinhan Jyväskylää ei välttämättä edes ajeta ja Loeb voi olla lopettanutkin jo, jos MM-sarjaa siirrytään veivaamaan vaikkapa 2-vetoisilla.

Comments, anyone?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Älä lyö pohjille!

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”