Tänään on 20.05.2018, 21:52.

Ykköspesis 8.6

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Ykköspesis 8.6

Viesti Kirjoittaja JAH »

Muutama altavastaajahaku tämän iltapäivän Ykköspesikseen...

Ylivieska-Tampere 2 (5.45 @ Nordicbet)

Ennakkoarvioissa molemmat bottom 3 -joukkueita. Tampere saa tähän peliin ensimmäistä kertaa tällä kaudella parhaan kokoonpanon. Materiaaliltaan Tampere ei häviä isännille lainkaan ja tämä on se ottelu josta voitto on kirjaimellisesti pakko ottaa jos tippumista vastaan aiotaan taistella. Eilen lupauksia herättävä toinen jakso Ylistaron vieraana (tappio 6-7) ja kun isännillä taatusti maha täynnä ennakkoon vahvemman Kankaanpään kaatamisesta, tässä Tampereella erinomainen yllätyssauma. 25% vierasvoitolle.

Alajärvi-Imatra 1 (6.00 @ Nordicbet)

Alajärvi on pelannut alkukauden yläkanttiin mutta en näe mitään syytä miksei sama tahti voisi vielä jatkua. Kahden legendaarisen pesisjoukkueen koitos. Imatralla eiliseltä alla tiukka voitto Vaasasta kun Alajärvi saattoi keskittyä vain ja ainoastaan tähän otteluun. Kotijoukkueelle 25%.

Lisäksi kokeilunarvoinen haku saattaa olla Ylistaron voitto Kankaanpäästä. KaMa sössi kuitenkin eilen kaksi pistettä Ylivieskaan ja lienee tässä sen verran sisuuntunut että jättänen väliin. Ylistaron voitto eilen perustui taas Lassilan huipputehoihin 1+6 ja kun vastassa on huomattavasti tiiviimpi ulkokenttä, ei tästä suuresti kannata innostua. 25% tähänkin kotijoukkueelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”