Tänään on 18.06.2018, 18:55.

Pesäpallo 6-7.9.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Pesäpallo 6-7.9.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Peräseinäjoki - Siilinjärvi 1 2.00 (uni)

Siilinjärvelle oli varmasti todella suuri isku pudota finaaleista seitsemännen ottelun kotiutuslyöntikisassa eikä pronssi tuntunut juurikaan kiinnostavan ainakaan ensimmäisessä pelissä. Peräseinäjoki haluaa varmasti päättää kautensa mitalijuhliin ja nyt siihen on loistava tilaisuus joukkueen kotikentällä.

Nurmo - Vimpeli 2 3.85 (nordic)

Nyt taistellaan ihan tosissaan superiin pääsystä. Suora voitto takaisi jo lähes varman paikan kummalle tahansa. Koko lailla saman tasoiset joukkueet iskevät yhteen, joten marginaalit ovat pienet ja mitä tahansa voi tapahtua.

Ulvila - Imatra 1 1.85 (nordic)

Ulvila on käytännössä pakkovoiton edessä. Kolme pistettä olisi saatava, jotta paikka superissa olisi vielä realistisesti saavutettavissa. Imatran kausi on jo käytännössä ohi ja ykkönen kutsuu, joten kyllähän toinen superijoukkue nyt toista sen verran jeesaa, etteivät ykkösen joukkueet ihan silmille rupea hyppimään... :wink: Eikä toisella puolella Suomea sijaitseva Ulvila olisi edes yhtään mukavaa seuraa ensi kaudella ykkösessä.

Joensuu - Jyväskylä 1 1.55 (nordic)

Tässä on taas samanlainen tilanne. Joensuu tarvitsee kolme pistettä (vähintään kaksi), jotta paineet eivät kasva liian suuriksi viimeisessä pelissä. Ja mikäs sen mukavampaa Kirin kannalta kuin auttaa JoMa superiin. Pääsevätpä ainakin hiekkakentästä eroon...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Heitetäämpä muutama koukku veteen pesisvetojen muodossa...

Kipe-Sojy. Kertoimenasettelijat ovat näköjään lähtenee (ilmeisesti myös pääosa vedonlyöjistä) siitä, että Sotkamo vie jo heti alusta kultajunaansa Kainuun suuntaan. Sotkamon etu on kyllä siinä, että se pääsi Kipeen verrattuna vähillä peleillä välierävaiheessa. Mutta kun ajattelee ketkä Sojy taivutti pleijarivaiheessa, koko kauden surkeasti pelanneen Oulun ja rampaisen Patun, niin kyllä mielestäni kipe lähtee kuitenkin sarjaan ennakkosuosikkina. Sotkamon todelliset taidot punnitaan nyt. Sotkamolla on kokemus puolellaan loppuotteluissa, mutta samassa liemessä on keitetty suurin osa Järvenpään pelaajiakin, mutta tietenkin joukkueena he ovat ensi kertaa "samassa liemessä"...Kotikertoimet Kinnarille 2,85 - 2,75, ovat mielestäni pelattavissa. Saa muuten nähdä kestääkö Virtasen kantti ottamaan vihdoinkin kultamitalin kaulaansa...?

Kossu-Pattu. Tässä haen nyt pientä ylläriä, eli kokeillaan Pattua. Pattu on saanut vähän henkäistä ja parsia ukkojaan kokoon, että kokeillaan sitä. 2,95 Unibetillä. Finaalista tippuminen pari päivää sitten on kuitenkin raskaampi homma, kuin sinne pääseminen ja näin ollen ajatukset ei välttämättä ja latautuminen ole parasta mahdollista kossun suunnassa.

Siipe-Peräseinäjoki. Vieraskerroin 4,55 on kyllä ylikerroin. Molemmat pelithän ovat päättyneet vierasvoittohin, joten kotikenttäetu on ollut aika lailla minimaalinen...

Jätetään karsintapelit tällä kertaa ilman vetoja, niistä kun ei näytä ottavan pirukaan selvää... :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 73
Paikkakunta: Helsingin mlk

Kinnari-Jymy

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Paikan päällä olleena turha varmaan sanoa, kaikki näkivät tv:stäkin että ei Kinnarilla ollut mitään jakoa. En tiedä söikö välierät jo mehut kinnarin jätkistä, mutta Sotkamo oli parempi joukkue joka osa-alueella. Edes kannustava kotiyleisö ei auttanut Kipeä, niin enpä usko, että on mahdollista estää Jymyn pelaajien järvessä kylpyä :wink:.

Tietenkin tässä on viikko aikaa ladata akkuja, mutta mikäli Sotkamo pelaa omalla rutiinitasollaan, ratkeaa sarja lauantaina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Näin oli näkkärit! Sojy oli lähes murhaavan hyvä, Kinnarille tämä peli tuli hiukan liian äkkiä. Lisäksi finaalijännitys näkyi molemissa, mutta erityisesti Kipessä ekalla jaksolla. Niin kuin Eerikäinen sanoi, he hakkasivat päätään "kainuun mäntyyn" lyönneillään. Mielestäni esim. vaihtotilanteissa kipen olisi kannattanut käyttää enemmän Sotkamon etukenttää hyväkseen. Ulkopelissä kakkospesän tausta oli Komulaisen ja Huotarin aikana aivan liian avoinna. Komulainen pääsi "tavaramerkillään" kouluttamaan kinnaria, samoin huotari toisella jaksolla (toisaalta ilman kentän reunan kaidetta nopsakinttuinen Joki olisi tod.näk. ehtinyt poikkaista Komulaisen lyönnin, mihin ko. ulkopelikuvio pohjautuikin, tosin em. lyönnit olivat erinomaisia). Toivottavasti ko. helevetin vaarallinen kaide on jo sahattu nurin Sammakkolammen edustalta... :D

Tosin Kinnarilla jäi jossiteltavaa, esim. jos Joen ensimmäisen vuoron lyönti ei olisi osunut kakkospuolen tolppaan ja em. olisi tullut kunnari, olisi peli voinut saada aivan toisen käänteen (toinenkin läpärilyönti pysähtyi tolppaan). Lisäksi Sotkamon ensimmäisen jakson pari juoksua tulivat ulkokentän avustuksella, vaikka esim. Huotarin veto oli kyllä kova. Jälkikäteen arvioiden Kinnarilla olisi ollut ekalla jaksolla hyvät mahdollisuudet voittoon. Toinen jakso oli ekan vuoron jälkeen käytännössä ohi. Ilman kakkospuolen kahta läpilyöntiä ja Kinnarin tolppaosumia peli olisi saattanut olla erittäin tiukka. Eerikäisen veto keskeltä koppareita oli kyllä kesän mahtavimpia lyöntejä. Sotkamo on erittäin lähellä ensi lauantaina mestarutta, mutta toivotaan, että Kipe löytää viikon aikana jostain lääkkeet Sotkamon kaatoon :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”