Tänään on 24.06.2018, 04:27.

Koripallo 1.div, 23.11 - 25.11

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Koripallo 1.div, 23.11 - 25.11

Viesti Kirjoittaja Olpa »

NB:

BC Jyväskylä - HNMKY 1.45 - 2.55

BCJ:n nuori joukkue on osoittanut hieman hiipumisen merkkejä. Viime viikonloppuna Honkaa vastaan meinasi käydä kylmät. Nyt kotiparketille vastaan tulee HNMKY, joka otti kunnolla näköön Kaarinalta ja "kuntopuntari" on samassa jamassa. Voisin helposti kuvitella, että HNMKY:n joukkue on sellainen joka tuottaa kotijoukkueelle vaikeuksia. Jos Kanervoa ja Rogersia vastaan saadaan puolustus kuntoon niin voitto on haarukassa. Miehet löytyy kyllä ko. herrojen pysäyttämiseksi.

Pantterit - Lapuan Korikobrat 2.55 - 1.45

Täytyy myöntää että odotin saavani tähän parempaa kerrointa, mutta tämä(kin) riittää pieneen peliin. Vierasjoukkueen saldo on varsin komea (8peliä, 8voittoa), mutta mukana on 7kpl kotipelejä. Viime peleissä kobrien kone on hieman yskinyt ja viime pelissä vilpasta vastaan meinasi käydä kylmät. Kotijoukkue sitä vastoin on kovassa vireessä ja piti Nokiaa vieraissakin tiukoilla viime viikonloppuna. Pieni edge Lapualle joka tapauksessa, koska jos he pelaavat "normaali" tasolla niin heidän kuuluisikin olla selvä suosikki.

Ladb.

Ura Basket - TuNMKY 1.90 - 1.80

Perjantai-illan huumaa Turuun suunnalla, kun paikallispeli on tänä iltana. Sali tulee varmasti täyteen, ehkä hieman ylikin. Paikallispeleissä ei aina tiedä mitä odottaa, mutta kuntopuntarit osoittaa jälleen päinvastaisiin suuntiin. Ura Basket divarin parhaan pistemiehen johdolla (Bennett) täytyy olla suosikki pelissä. Viime viikonloppuna selvää jälkeä tuli HNMKY:stä kun taas TuNMKY otti turpiin heikohkolta Rekolalta. Turku tulee elämään kolmosilla tässä pelissä ja jos Ura saa ne edes jotenkin puolustettua niin voitto täytyy olla lähellä.

Katsotaan kun kertoimet Sunnuntain peliin tulee löytyiskö sieltä mitään todellista helmeä, koska näistä nyt mikään ei ole jättihyvä kohde. Kertoimet kuitenkin riittää itsellä "seurantapeliä" varten. http://213.197.180.56/fba/ löytyy hyvä live-seurantakin pelien aikana, tosin on niin hieno ja uusi että joskus hieman takkuaa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Ohi ovat menneet, mutta kokeillaan vielä Sunnuntain peleihin. Kohteetkin ovat mielestäni parempia.

Sunnuntaille (NB):

Visa-Basket - RU/ToPo 1.65 - 2.10

Visa-Basketilla tältä illalta jatkoaika peli alla Äänekoskella, kun taas Rekolalla on viime viikonlopulta voitto alla TuNMKY:stä. Rekola on osoittanut piristymisen merkkejä kovastikkin joten heikohko Visa pitäisi kaatua tuoreemmilla jaloilla.

HNMKY - Vilpas 1.45 - 2.55

Uskottava se on, HNMKY:n hyvä alkukausi on kääntynyt laskusuuntaan. Tänään kova peli Jyväskylässä alla ja vieraaksi tulee tuoreilla jaloilla Salon Vilpas, joka pelasi hyvän pelin viime viikonloppuna sarjakärki Lapuaa vastaan vieraissa. Tasabuukki, joten peliä saa sisään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”