Tänään on 28.05.2018, 03:00.

Koripallo 2007-2008

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Villa
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 15.09.2003, 00:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Koripallo 2007-2008

Viesti Kirjoittaja Villa »

Uusi koripallokausi alkaa tuotapikaa ja lienee syytä vähän spekuloida tulevaa. Petteri Koposen NBA-varaus sai aikaan jonkinlaista kiinnostusta lajia kohtaan myös muiden lajien harrastajissa, alkavalle kaudelle jenkkisääntö saatiin järkevämpään muotoon ja mm. Aki Ulander ja Juha Sten palasivat kotimaan sarjaa parantamaan. Lappeenranta on ainoana mukana Eurocupissa ja jos pääsee mukaan lohkovaiheeseen, niin tulee pelaamaan ainoastaan puolikkaan runkkarin! Tällöin otetaan käyttöön voittoprosentti tasapuolisuuden vuoksi.

Olen tehnyt alustavan rankingin ja avaanpa sitä hiukan. Lappeenrannan eurokiireiden ja kyseenalaisen valmennuksen johdosta olen saanut Hongan suosikiksi. Hongalta löytyy mestaruuskavereiden lisäksi kovia nuoria, mm. Pyrrin Heinonen ja nuorempi Vanjoki, jotka saavat omat mahdollisuutensa kauden mittaan. Honka tosin alkukaudesta ohipelikohde, Pavin kuvoiden hakeminen vie tunnetusti pitkään.

Topo seuraa vanavedessä. Materiaali todella leveä, mutta terävin piikki puuttuu. Kysymysmerkkeinä Pratesin kunto välivuoden jälkeen, Tenngrenin pää ja tietysti rahatilanne. Kaminen coachina hyvä ja motivoiva.

Keski/loppukastin järjestys jättää eniten varaa keskustelulle. Pyrintö tulee voittamaan paljon otteluita Williams-Washington -kaksikolla. Saattaa olla jopa kärkikahinoissa yllättävän pitkään. Joukkue ei kuitenkaan kestä kummankaan poissaoloa, joten tällainen tieto on erittäin rahanarvoinen tieto.

Namika Lahti lähtee kauteen hopeasijalta, mutta en usko tämän vuoden olevan läheskään yhtä hyvä. Nuori valmentaja, Laine vuoden vanhempi, ei kolmea vahvistusta, ellei Virtanen maksa taas omistaan.

Kataja taas lähtee kauteen heikommalla rosterilla kuin vuosiin. Papinahon valmentajakyvyt on vielä näyttämättä, takamies Hinnant rikki, Kinnaslampi leikkauksesta toipumassa ja materiaali muutenkin ohut. Tämän lisäksi harjoituspelejä hyvin vähän alla. Potentiaalinen katastrofikausi edessä?

Componenta ja Karhu ovat kotietunsa varassa. Kovin paljoa ei pinnoja vieraista odotettavissa.

Tässä mietteitä alkuun.

Honka A+
LPR A
Topo A-

Ktp B
Kouvot B

Korihait C+
Pyrintö C+
Tarmo C+
Namika Lahti C
Kataja C-
Karhu C-

Componenta D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Magius
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 10.03.2004, 13:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Magius »

Koripalloa jonkinaikaa seuranneena komppaan useata kohtaa ihan täysillä, mutta Hongalla ei tule olemaan helppoa, elleivät hanki korinalle ulkomaanapua. Joukkueesta poistui kuitenkin KOLMEN peräkkäisen kauden suomenmestari Williams (2xlappeenranta ja viimekausi honka) ~20pts/8rb ja todella kova puolustusuhka korinalta Hickey 212cm 8~pts/6rb. Edellä mainitut on jo niin kovia pistemääriä ja pistemiehiä, että niitä ei pyrinnöstä tullut Heinonen korvaa millään ja tuskin änbeeaa Koponenkaan parantaa viimekauden 13pts keskiarvoa niin paljoa, että Williamsia ei tule ikävä. Alku kaudesta luulen, että Honka saa kuitenkin pieniä kertoimia, kun kaikkien papereissa suosikkina, mutta ensimmäinen ottelu meni jo kotona jatkoajalle ja vastustaja Lahdella oli itseasiassa mukana juuri maahan saapunut jenkki, joka kärsi matkaväsymyksestä ja menetti jopa 8 kertaa. Veikkaan tylysti siis, että Honka rämpii vieraissa (kaikkihan saa extralatauksen vielä pelata Koposta vastaan) ja suunta kääntyy vata, kun hommaavat joukkueeseen yhden todellisen pelimiehen lisää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”