Tänään on 24.05.2018, 15:54.

Teivo 25.9.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Romppanen
Jäsen
Viestit: 573
Liittynyt: 07.01.2005, 22:47
Pisteitä: 227

Teivo 25.9.

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Pari yritystä Kriterium-iltaan...

Bet24

Robin Grain - Arctic Flash 1 1.80

Molemmat olisivat parhaimmillaan liftireissulla kärjen läheltä. Nyt ainoastaan toinen tulee sellaisen saamaan ja uskon RG:n olevan näistä ensimmäisenä maalissa.

Edellisen kerran nämä kohtasivat Forssassa 26.8., jolloin RG pullasi keulassa ja taipui lopussa neljänneksi AF:n noustessa kirillään kolmanneksi. Tällä kertaa RG saa kuitenkin suojaisan juoksun kuumimpien suosikkien tuntumassa, jolla uskon sen roikkuvan totoon.

Baleno Azzur - Susanne Kemp 2 1.90

Molemmilla tikku alla taulussa, mutta nyt on vastus ihan eri luokkaa ja kummallekaan ei uskalla luvata kovin suurta menestystä tässä lähdössä. SK on osoittanut starteissaan ihan oikeanlaisia otteita, mutta tänään lähtöpaikka on huono ja Harri varmaan peruuttelee sisälle ja koittaa sieltä lopussa, jos voimia on ja tilaa tulee...

Kieltämättä pelottava skenaario pelihevosen valintaan, mutta kun vastassa on viimeksi kovin epävarmalta vaikuttanut BA, niin kai tätä täytyy pienellä koettaa. Tässä parissa SK:lle voi voittoon riittää hyvinkin pelkkä maaliin saapuminen hyväksytyllä juoksulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”