Tänään on 21.06.2018, 17:29.

Superpesis, välierät 30.8.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Superpesis, välierät 30.8.

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Hyvinkää Nurmo 51 49
Kossu Sotkamo 36 64

Hyvinkään olen nähnyt kauden aikana toistakymmentä kertaa ja Nurmonkin muutaman. Rantanen pelaa huomenna pikkuvaivaisena ja tästä vähensin pari prosenttia. Muuten joukkueet ovat varsin tasaiset, joskin Nurmoa pidin itse suosikkina finaaliin. Se on edelleen mahdollista, jos nurmolaiset kestävät itse luomansa paineet. Siitä se viime pelikin jäi nähdäkseni kiinni. Hyvinkää pelaa kahdella kärjellä ja ajot mestaroi usein sitten Eerikäinen. Hienoa peliä Simpalta superissa ensin Jyväskylässä, sitten Hyvinkäällä. Vastustajan ongelma on siinä, että tekninen Simo osaa peittää lyöntinsä ja lyödä tarkasti. Kolmas todella tärkeä pelaaja Tahkolla on sitten Korhonen. Kahta peräkkäistä voittoa Nurmosta on varmasti vaikea ottaa ja tässä tilanteessa joukkueet ovat kyllä voiton suhteen lähes samalla viivalla.

Sotkamo petrasi pitkin kautta ja täydensi vielä joukkuettaan ennen ratkaisupelejä. Vaikea uskoa epätasaisesti pelaavan Kossun vievän otteluakaan, mutta ei Sotkamokaan täydellinen ole. Kossulta löytyy lyöntivoimaa ja kotirytistystä mun lapuissa 36 prosentin verran.

Pelit Betwaylle

Nurmo ml 2.26 (49%)
Kossu ml 2.95 (36%)

Itselleni Betway oli uusi tuttavuus ja vähän epävarmoin odotuksin avasin sinne tilin kertoimet nähtyäni. Kun moni muu välittäjä ottaa panosta pesikseen korkeintaan satasen tai vähän yli, Betway petrasi tuosta odotuksesta selvästi ja sisään sai kohtuullisen panostuksen. Plussaa siitä, kuten rohkeista kertoimista altavastaajille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”