Tänään on 21.05.2018, 13:11.

Pesäpalloa 23-24.8.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Pesäpalloa 23-24.8.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Naisten superin välierät:
Siilinjärvi - Tyrnävä 1 2.35 (nordic)

Naisten superin karsinta:
Reisjärvi - Oulunsalo 1 4.00 (nordic)
Ylihärmä - Oulu 2 2.95 (nordic)

Siilinjärvellä on käytännössä pakkovoiton paikka. 0-3 tilanteesta nouseminen on sen verran vaikeaa, että ainoastaan voitto lauantaina pitää finaalitoiveet elossa. SiiPe on materiaaliltaan vähintään tasavahva ja joukkue oli keskiviikkonakin hallitsevampi osapuoli (kolmostilanteet 14-8), mutta niin vain Tyrnävä sai harhaheitolla ratkaisevan juoksun supervuorossa. Kyllä kai se pallo pomppii välillä Siilinjärvellekin.

Reisjärvi ja Oulunsalo kävivät tasaisia taisteluita ykkösen runkosarjassa. Oulunsalo voitti kotiottelunsa 1-0 ja Reisjärvellä mentiin supervuoroon, jossa Oulunsalo oli jälleen himpun verran parempi. Reisjärvi avasi jo karsintasarjansa hakemalla pisteen superin Oululta, joten pelituntuma on kohdallaan. Vierailija on toki suosikki, mutta ei kyllä noin suuri.

Ylihärmä oli täysi vastaantulija avausottelussaan Hämeenlinnaa vastaan. Saaliina oli muhkeat viisi kolmostilannetta koko ottelussa. Oulunkin sarja lähti nihkeästi käyntiin, sillä Reisjärvi piinasi joukkuetta oikein kunnolla. Kaikesta huolimatta Oulun pitäisi mielestäni olla lievä suosikki, sillä saalistihan joukkue kesän aikana pisteitä superinkin joukkueilta eikä Ylihärmä puolestaan mitenkään dominoinut ykköstä, vaikka lohkonsa voittikin.


Miesten karsintasarjan pelit vaikuttavat sen verran ympäripyöreiltä, etten tässä vaiheessa kallistu suuntaan enkä toiseen vaan odottelen rauhassa unibetin kertoimia. Joensuun 5.50 toki kiinnostaa, mutta toisaalta Kouvolan on voitettava tämä peli, jos meinaa superissa ensi kaudella jatkaa. Katsellaan....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Onhan sitä kokeiltava huomiselle Hyvinkäätä kertoimella 4.20 (nordic). Sen verran tasaväkisiä ovat ottelut tähän asti olleet. Molemmat ovat voittaneet jo kerran vieraissa, joten kotietu on minimaalinen. Arvaus luokkaa 35-35-30.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Pelit: Kouvola - Joensuu 2 5.8 (3/10) unibet
Pelit: Jyväskylä - Nurmo 1 3.15 (1/10) unibet
Pelit: Vimpeli - Imatra x 2.65 (2/10) unibet

-Taas Joensuuta :) Tuolla kertoimella on pakko koitella taas vaikka nyt ei ole kotoisen kentän tuomaa etua, tosin keli ei silti ole mikään varsinainen helmi(ennusteiden mukaan). Ja ainakin KPL:n ykkösmiehen (oma mielipiteeni) Järän olen kuullut vihaavan huonoja kelejä, tietty aika harva sitä mieluiten pelaa rankkasateessa .) Mutta sellaisessa mutaliejussa Joensuu hoiti kotipelinsä, että se todisti ainakin heidän siinä(kin) kelissä pystyvän venymään. Ja plussana vielä: Kouvola mielestäni heikompi kuin Ulvila.

-Josko Kiri pystyis hyödyntämään kokemuksensa ja pysymään maan pinnalla Imatra voiton jälkeen. Nurmon taas voisin kuvitella tyydyttäytymän voittoon KPL:stä huomattuaan, että ei se Superin taso mukamas kova ollutkaan. Kyseisen pelin nähnyt kommentoi siihen maalliin, että Nurmolta puuttui tilanteiden järjestely oikeastaan kokonaan mutta niihin harvoihin heillä oli laittaa kunnon kotiuttaja.(Varauksella tuohon KPL-fani nimittäin kyseinen kommentoija). Pieni panos koska joukkueet vasta kuun vaihteessa kohtasivat runkosarjassa ja tulos oli tyly Kirin kannalta [2 - 0 (6 - 3, 12 - 5)]

-Risti vaan tuntuu oikeelta merkiltä. Myös viimevuoden nousukarsinnoissa sama peli päättyi ristiin Vimpelin lopulta vieden tasaisen ottelun vasta kotiutuslyönneillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Otetaan ensin naisten superpesistä. Siilinjärven elinen ykköskerroin, UB:llakin 2,25, oli hyvä idea, kiitokset xaville, itsekin aloin tarkemmin pohtia asiaa ja rahaa kilisi kassaan. Siipe on hyvin pelannut kaikki matsit ja tämän päiväinen 3,75 Tyrnävää vastaan on pikkusen liikaa, joten sille pienet petsit..

Miesten puolella Pattijoki on kallistanut vaa'an itselleen Hyvinkäätä vastaan, vaikka Patun Kankaanpään luokkaantuminen on selvä heikennys. Pattu on pystynyt kylmän viileisiin suorituksiin kotiutustilanteissa ja ansainnut täysin voittonsa. Kokeneemman, viime vuoden finalistin 2,8 kerrointa kokeillaan...

Ja sitten karsintapeleihin, jotka alkoivat superinjoukkueiden kannalta lievästi sanottuna yllätyksellisesti, taisi pelituntuma olla aika kateissa...niin päin peetä meni, että piti rueta kaivamaan edellisvuoden statistiikat esiin. Sanotaan heti kärkeen, että on odotettavissa varmasti tiukka sarja.

Otin vertailuun, mielestäni, tärkeimmät, pistekeskiarvot, päästetyt/tehtyjen jouksujen keskiarvot ja suhteet. Todettakoon, että tehtyjen juoksujen määrällä on vähiten merkitystä. Mielestäni ulkokentän pitävyys on avain asemassa näissä peleissä. Vertailin em. arvoja vuosien 2000-2003 ykköspesis- ja superpesiskarsijoiden kesken. Sen enempää laskettuihin numeroihin tässä puuttumatta, Kipa ja IPV ovat selvästi muita superin joukkueita parempia vertailussa, KPL näyttää olevan selvästi huonoin, ja UPV keskikastissa. Ykköspesisjoukkueista ViVe ja Nurmo ovat myös selvästi Kiriä ja Jomaa karussa.

Mainitaan tähän väliin, että vuosien 2000-2002 aikana ainoastaan 3 ykköspesisjoukkuetta on noussut superiin. Umpisurkea Kama joutikin ykköseen, ja vuonna 2001 puijo ja kipe pelasivat erinomaisesti ja nousivat, silloin pääsi vain 2 joukkuetta superiin, kun joukkueiden määrää vähennettiin. Ja sitten rohkea ennustus: Superissa 2004 pelaavat IPV, Kipa, UPV (niukasti, Nurmoa ja KPL:ää parempi) ja ViVe, KPL tippuu. Viveä puoltaa hiukan Nurmoa parempi ulkopeli. Tosin KPL, ViVe ja Jymy ovat niin lähellä toisiaan, että voi olla, että yksikään ykköspesisryhmä ei nouse.

Prosentit karsintapeleissä vuosina 1995-2002 ovat olleet noin 45-37-18. HUOM! siis tämä on prosentit Superin joukkue vs. ykköspesisjoukkue!

KPL-Joma. Mehtimäen kenttä oli kuin kuralammikko viime pelissä, ja en yhtään ihmettele, että UPV:n suunnalla oltiin suorastaan tuohtuneita, ja aivan aiheesta. Toivottavasti Ojaniemi ja kummpanit saavat ensi vuodeksi säännön, että superin karsintoja ei pelata hiekkakentillä...Peli oli aikamoista sekasotkua, harhaheittoja ja vapaataipaleita. KPL sai tuta Piuholan lyöntivoiman, joka löi Nurmon 10:stä 1+6=7 jouksua. Samanlaista tykkiä ei nyt ole vastassa. Jos Joma saa yhden jakson Kouvolasta, tyytyväisiä saavat olla...jätetään vedoitta. Mitä Järään tulee, niin Järältä menee sateessa tukka sekaisin... :D

Kiri-Nurmo. Kirin 3,15 vaikuttaa ylikertoimelta, sille vedot!

Vive-IPV. Kävin lyömässä ViVen 2,55 UB:lle, joka mielestäni oli juuri pelattavissa. Vive pelasi Kiteellä hyvin. Saarikentällä Vivellä on hyvät saumat yllättää...

UPV-Kipa. Historian perusteella Kiteellä ei ole todellakaan herkulliset lähtöasetelmat peliin. Kitee ei mielestäni ole ennakkosuosikki, eli kerroin 2,35 ei ole pelikelpoinen. Ristikerroin 2,65 on aivan pelattavuuden rajamailla...odotan ristiä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”