Tänään on 20.06.2018, 04:34.

miesten superpesis 19.6

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
tonobu
Jäsen
Viestit: 268
Liittynyt: 07.11.2004, 14:02
Pisteitä: 0

miesten superpesis 19.6

Viesti Kirjoittaja tonobu »

Nordicbet: Oulu - PattU PattU ml 1.30

Oulun tilanteen varmasti kaikki tietävät. Joukkue on pelannut todella heikosti ja on sarjan hännillä. PattU ollut jälleen vakuuttavassa kunnossa ja johtaa sarjaa yhdessä Kossun kanssa. Ennen Jussi taukoa PattU ottaa tästä vähintään kaksi pistettä eikä halua päästää kilpakumppaneittaan karkuun kun taas Oulu koittaa parantaa peliään tauon jälkeen. Veikka antaa tähän kertoimen 1.15. Expektillä tähän suora kahden jakson voitto kertoimella 1.70 on korkeimpia. Historian valossa joukkueilla on kummallakin tasan 11 voittoa.

Nordicbet: Kitee - Joensuu Kitee ml 1.70

Kiteellä ei ole tänä vuonna ollut sellaista draivia päällä mitä on totuttu näkemaan viime vuosina ja he ovatkin hävinneet tasaisesti sarjan kärkiporukalle. Kotona pelatessaan KiPa on napsinut hyvin pisteitä. JoMa taas on saanut pisteitä enemmän ehkä hieman yllättäen pelatessaan vieraissa. JoMalla on hienoinen orastava pisteputki päällä katkeaa. Viimeksi Kitee kaatoi Vimpelin suoraan kahdessa ja tässä pelissä pisteitä tulee vähintää kaksi.

Muista peleistä Kouvola on mutulla mutta kerroin 1.90 ei silti houkuta. Joukkue on pelannut ensimmäisen jakson kunnioitettavasti mutta toisella on lässähtänyt. Näistä kertoo paljon 1-0 häviötkin.
Myös PuPen ja Sotkamn pelistä tulenee tiukka. Tässä pelissä PuPen lukkarina toimii Sami Haapakoski.

Mutta nämä minun aatoksia. Muiden kommentteja olisi kiva lukea-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

KalPa SM-liigaan

Minikommentit


janneT
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 16.03.2004, 14:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja janneT »

Pienen mietiskelyn jälkeen pelasin tuon Kiteen pois. Mulla oma arvio Kiteelle on 62% luokkaa, ja sillä tuo kelvannee peleihin.

Pattijoki ei puolestaan tuolla kertoimella mulle maistu. Ja samoin myös Kouvola jäänee mun arviolla (ML ~50%) pois peleistä. Jostain syystä KPL kyllä edelleenkin maistuisi mutulla, mutta tällä kertaa kertoimet eivät vaan riitä. Ja eiköhän tuon Kouvolan kanssa ole jo hävitty ihan tarpeeksi tälle kesälle :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”