Tänään on 28.05.2018, 02:49.

JeFu - Vaahteraliiga 17.-18.6.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Pool
Jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: 24.01.2004, 14:09
Pisteitä: 0

JeFu - Vaahteraliiga 17.-18.6.

Viesti Kirjoittaja Pool »

Roosters - Butchers, ma 18.6.

Roosters on ainoa joukkue joka ei vielä ole hävinnyt jenkkifutiksen Vaahteraliigassa. Liiga-avauksessa kaatui takkuillen Jaguaarit kotona 29-26, mutta vierasvoitto sarjan ennakkosuosikkia Crocodilsista 13-16 oli kovaa valuuttaa.

Butchers on voittanut kaksi edellistä Suomen mestaruutta. Joukkue aloitti sarjan kuukautta ennen muita Europelien takia. Sarja-avauksessa kaatui toinen sarjasuosikki Wolverines vieraissa 15-18 jatkoajan jälkeen. Sen jälkeen Rajaritarit sai kyytiä 21-0, mutta Turussa tuli yllättäen takkiin Trojansilta 21-27. Vielä yllättävämpää oli että Butchers purki sopimuksensa molempien amerikkalaisvahvistustensa kanssa, koska he eivät sopineet "joukkueen systeemiin". Tähän otteluun joukkue ei vielä saa uusia vahvistuksia, joten pelinrakentajan tärkeä paikka jää Tarmo Kitinpramin harteille (viime kausi Jetsissä).

Roostersin pelinrakentajana toimii Petrus Penkki, joka oli Butchersin takuumiehenä molemmissa mestaruuksissa ja hän toimi myös apuvalmentajana, joten hän tuntee Butchersin pelikirjan hyvin. Myös vikkelä etenijä Nathan Connor pelasi vielä viime vuonna Butchersissa.

Butchers ilman ykköspelinrakentajaa ei pitäisi olla ylitsepääsemätön este Roostersille. Saankin tähän 63% kotivoitolle joten Nordicbetin 1.75 riittää hyvin peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”