Tänään on 21.05.2018, 17:07.

Pesäpalloa 9-10.8.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Pesäpalloa 9-10.8.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Naisten superiin unilta:
Lapua - Peräseinäjoki 2 3.25
Pori - Tyrnävä 2 3.65

Jälleen sain vahvistusta käsityksiini tilastoja vilkaisemalla. Sama kolmen vuoden tilastollinen otos osoittaa, että ensimmäisen kierroksen toisissa otteluissa pelatut 9 ottelua ovat päättyneet tilastoon 2-3-7. Vaikka kaikkien kyseisten vuosien sarjoissa on ollut vähintään kaksi tasaväkistä otteluparia, ovat runkosarjan parhaat jyränneet myös playoffien alussa. Kun edelleen katsotaan ensimmäisten otteluiden pöytäkirjoja, huomataan, että Peräseinäjoki vei ensimmäisen ottelun kolmostilanteet 13-8, mikä tarkoittaa, että Lapuan olisi pitänyt onnistua jokaisessa tilanteessa, jotta olisi saanut edes yhtä paljon juoksuja. Toisessa otteluparissa Tyrnävä oli vielä selvemmin niskan päällä, kolmostilanteet kotijoukkueelle 21-8. Jos nyt jonkinlaista prosenttiarviota pitäisi antaa, niin eiköhän 30-30-40 ole aika lähellä totuutta molemmissa otteluissa.


Miesten ykköseen nordicilta:
Alajärvi - Kempele 2 3.70
Haapajärvi - HaVe 1 2.40
Kurikka - Nurmo 1 3.20
Köyliö - Jyväskylä 1 4.20 ja X 3.15

Alajärvi ja Kempele ratkaisevat tässä pelissä jatkokarsintapaikan kohtalon. Kempeleen pitää voittaa ottelu suoraan, jotta se kipuaisi Alajärven ohi taulukossa ja kausi saisi vielä jatkoa. Kempele on osoittanut viime otteluissa ihan hyvää virettä, joten halua jatko-otteluihin varmasti on. Tasainen vääntö odotettavissa.

Kummallakaan joukkueella ei ole enää mitään panosta tässä ottelussa sarjasijoituksen suhteen. HaVen kausi päättyy sunnuntaina kun taas Haapajärvi jatkaa vielä taistelua ykköspesispaikastaan. Haapajärven on pakko hakea onnistumisia, jotta itseluottamus pysyy korkealla ja HaVelaisilla puolestaan saattaa jo saunaillat pyöriä mielessä.

Kurikka ja Köyliö käyvät tiukkaa taistelua tippumisesta sarjaporrasta alemmas. Vierailijat ovat materiaaliltaan täysin ylivoimaisia, mutta heidän sarjasijoituksensa ovat käytännössä lähes sinetöidyt. Tärkeämmät pelit ovat Jyväskylällä ja Nurmolla edessä, joten kotijoukkueille tarjoutuu mahdollisuus pelastaa nahkansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”