Tänään on 20.05.2018, 16:02.

Lentopallon SM-liiga playoffs 16.3.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 02:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Lentopallon SM-liiga playoffs 16.3.

Viesti Kirjoittaja Bird »

Centrebet: Riento - Santasport 1 (4,00)
Centrebet: Riento +1,5 - Santasport 1 (2,70)


Molemmat kiinnostavat kokeilla, vaikken mitään prosentteja halua ruveta arpomaankaan. Santasport vei ensimmäisen ottelun Rovaniemellä puhtaasti 3-0 eikä Riento päässyt yhdessäkään erässä edes 20 pisteeseen. Ilmeisesti tuo oli kuitenkin joukkueelta täydellinen pohjakosketus.

Riento on voittanut kotonaan kuusi viimeisintä otteluaan ja ollut muutonkin leimallisesti juuri kotijoukkue. Joukkue pelaa ainakin kotisalissaan rohkeasti kovalla syötöllä eikä tunnelmasta ole pulaa: ennakkotietojen mukaan noin 800 katsojaa vetävä urheilutalo saattaa olla jopa loppuunmyyty - ja Riennon peleissä yleisö todellakin kannustaa kotijoukkuetta, ei vain istu hiljaa paikallaan ihmettelemässä.

Santasport on näistä kahdesta joukkueesta toki selkeästi parempi, muttei kuitenkaan mielestäni niin paljoa, etteikö em. kertoimia voisi yrittää. Kannattaa myös muistaa se, että Riennon peli on mennyt huomattavasti eteenpäin sen jälkeen, kun saivat tammikuussa hankittua Espanjassa ammatikseen pelanneen Joni Markkulan passariksi, joten joukkue saattaa olla nykytilassaan jopa jonkin verran parempi kuin runkosarjan 7. sija antaa olettaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”