Tänään on 22.06.2018, 03:59.

MM-ralli Monte Carlo

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

MM-ralli Monte Carlo

Viesti Kirjoittaja Shane »

Toni Gardemeister - Henning Solberg 1 1.75 bwin
Muista suomalaisista poiketen Garde viihtyy Montessa ja asfaltilla, ja on ajanut täällä aina hyvin kun on kunnon kaluston alleen saanut (neljästä kisasta sijat 2,3,4 & 5, poislukien siis noi surkeat Skoda-kaudet). Solberg ei ole puhdasta asfalttikisaa ajanut koskaan, ja Monteen osallistui ekaa kertaa viime vuonna, jolloin oli EK-ajoissa järjestään TOP10:n ulkopuolella ja hävisi Gardelle yhtä pätkää lukuunottamatta joka kerta (molemmilla oli alla 307). Ja varmempi maaliintulija Garde on näistä selvästi, norski on välillä melkoinen sähläri. Ainoa miinus tässä on se että Solbergilla on nyt vähän parempi auto (jonka merkitys taitaa tosin Montessa olla koko sarjan pienin), mutta eiköhän tähän jonkun 60% saa silti helposti.

Sportingbetiltä taas voi hullun tuurilla kokeilla Ponsin voittoa kertoimella 201.00, ei kai tämän asfalttitaiturin voitto mikään noin suuri pommi sentään olisi, vaikka kalustossa antaa hänkin vähän tasoitusta. Lunta tuskin tänä vuonna reitillä liiemmin on, ainakaan jos noista Keski-Euroopassa käydyistä hiihtolajeista voi mitään päätellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Noniin nyt alkaa jo parissa paikkaa olla kohteita auki ja nämä nyt jo tässä vaiheessa pelasin kun luultavasti ei näistä muualta saa parempia myöhemminkään.

Eli laitetaas nyt ensin tuo garde tähän kun siihen noita perustelujakin jo on. Itse en tuohon kyllä kutosella alkavaa pysty repimään vaikka miten yrittäs. Garden auto lähinnä muodostaa nyt tuon suurimman esteen sille ettei tuon enempää uskalla antaa.

Henning - Garde 2 1,9 59% PAF

Sordo - Petter 2 2,85 39% CB

Aika mahoton tarjous vaikkei maistu yhtään niin onhan tuota otettava. Petter&Subie&BF kombi nyt vähän arvoitus niin ei saa edes 4:lla alkavaa tuohon, muutoin olisi kyllä sen pari prossaa parempi huolimatta Sordon asfalttivauhdista.

Sitten vielä Loebiä voittajaksi. Tähän saattaa joku tarjota parempaakin näin kauden aluksi, mutten oikeen usko siihen joten pelataan vaan jo pois. Pakko se on myöntää, että Loeb on täällä aika taikuri ollut ja huolimatta uudistuneesta reitistä on pakko pitää häntä kyllä todella selvänä voittajasuosikkina. Uuden auton en millään voisi kuvitella olevan kovinkaan huono vaikka auton kehitys lopussa vaikeutuikin huomattavasti Loebin loukkaantumisen myötä. Suurin kysymysmerkki tässä on se, että jos tuo olkapää ei vieläkään ole täysin kunnossa niin kuin hän vähän on vihjannut, mutta itse uskon tuon olevan samanlaista mediapeliä kun sen lausunnon jonka mukaan hän heti loukkaannuttuaan olisi saattanutkin palata rattiin jo parin kisan päästä. 1,85 saa voittajasta pahvilta. Jos siihen tarpeeksi saa niin panossuositus olkoon sellainen mitä tulisi tuohon h2h kohteeseen Marcusta vastaan kertoimella 1,6 ja prosenteilla 66%.

E: Joo sorry vaan se bookkerihan sieltä puuttu :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mikezu
Jäsen
Viestit: 253
Liittynyt: 05.02.2004, 18:01
Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Mikezu »

Garde - Solberg pariin saa sorvattua surenkin Paf-Bet365 akselilla:

Bet365:
Monte Carlo Rally 2007 - Toni Gardemeister vs Henning Solberg
Toni Gardemeister 1.53
Henning Solberg 2.37

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


leksa
Jäsen
Viestit: 119
Liittynyt: 29.11.2005, 23:08
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja leksa »

Hirvonen - Petter 2 2,20 47% Nordicbet 3/10

Subaru ei enään joudu antamaan renkaissa tasoitusta muille kärkitalleille, Petterikin antanut positiivista kommentia renkaista testien jälkeen. Luulisin Solbergin olevan Mikkoa vastaan vahvoilla jos vaan se Subaru kestää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Joo toistoksi menee mutta Sordo - P. Solberg 2 2.85 Centrebet kevyesti peleihin täältäkin, aika älytön kerroin suorastaan. Siellä on näköjään painettu Sordoa huolella kun joskus päivemmällä noita kattelin niin kerroinasetelma oli luokkaa 1.75-2.10. Sordohan on ajanut Monten WRC-vehkeellä vasta kerran (viime vuonna), eikä muutenkaan ole vielä todellakaan mikään rutinoitunut huippukuski, 2006 loppukauden esitykset hyvänä esimerkkinä kun ulosajoja tuli yhtenään eikä muulloinkaan vauhti ollut entisenlaista. Petterin ja Subarun tulokset paranevat takuulla viime kaudesta jo pelkästään tuon rengasmerkin vaihdon myötä (vaikka vikaa oli toki muuallakin), varmasti nälkäisinä lähtevät kauteen. Toki kuivalla asfaltilla Sordo on vahvoilla mutta Monten olosuhteista kun ei koskaan tiedä..

Loebin voitto maistuisi mutulla mutta en uskalla kyllä näin alkukaudesta kun noita muitakin kysymysmerkkejä on riittämiin, ja näkyy kerroinkin jo laskeneen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


leksa
Jäsen
Viestit: 119
Liittynyt: 29.11.2005, 23:08
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja leksa »

Pari vetoa lisää.

Sordo - Grönholm 2 1,40 72% Expekt 4/10

Sordolla vielä totuteltavaa uuden auton kanssa. Kuten mainittu vasta toinen Monte kaverille WRC kalustolla.

Pons - Henning 2 2,35 46% Expekt 6/10

Pons lähtee tietääkseni melko kylmiltään Mitsulla matkaan, luulisin ettei montaa testikilometriä ole takana. Henning on aika susi asvaltilla, mutta Focuksella täydet mahdollisuudet 6 joukkoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”