Tänään on 23.05.2018, 02:02.

Yhdistetty 13.1

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Weirdo
Jäsen
Viestit: 410
Liittynyt: 01.02.2006, 18:01
Pisteitä: 0

Yhdistetty 13.1

Viesti Kirjoittaja Weirdo »

Huomiselle löytyy hyvää pelattavaa. Tänään hypättiin Val di Fiemmessä harjoitukset ja huomenna on vuorossa yhteislähtökilpailu.

Välittäjät eivät ole huomioineet tarpeeksi yhteislähdön luonnetta. Siinähän hiihdetään ensin ja hypätään sitten. Hiihdossa eroja ei pääse syntymään, kuten normaalisti. Tällöin hyppääminen saa paljon suuremman painoarvon. Kauden ensimmäisessä yhteislähdössä tämä oli helposti havaittavissa, kun Koivuranta ja Bieler jäivät Mannisesta ja Moanista vain muutamia sekunteja.

Hyppyharjoituksissa Bieler oli täysin suvereeni jälleen kerran ja uskoisin hänen vievän koko kilpailun hyvän hyppäämisensä turvin. Jos hän jatkaa mäessä samalla tavalla huomenna, on hänellä varaa hävitä esimerkiksi Manniselle (kisan suosikki välittäjillä) jopa pari minuuttia hiihdossa. Tätä ei kyllä millään pääse tapahtumaan 10 km matkalla.

Eli kisan voittajaksi Bieler (esim. Bwin ja Betsdafe 5,00) ja kaikkiin headareihin vedän Bieleriä.

Muokataanpas vielä sen verran, että hiihtokeli vaikuttaisi olevan aivan hyvä. Eli ei mitään raskasta loskaa vaan lumen lämpötila ainakin tänään oli hieman pakkasella ja ilma noin nollassa.

Muita mahdollisia kohteita voisivat olla Demong(1,8) Ackermania vastaan ja Kircheisen(2,2) joko Ackermania tai Gottwaldia vastaan. Demongiin näistä suurempi luotto. Kertoimia löytyy eri useilta eri bookkereilta (nämä Centreltä/betsafelta/Bwiniltä).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vixi
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 19.03.2004, 10:42
Pisteitä: 0

Re: Yhdistetty 13.1

Viesti Kirjoittaja vixi »

Weirdo kirjoitti:Eli kisan voittajaksi Bieler (esim. Bwin ja Betsdafe 5,00) ja kaikkiin headareihin vedän Bieleriä.
Loistava tipsi oli! Kiitos :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”