Tänään on 22.05.2018, 04:39.

Snooker Masters

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 20:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Snooker Masters

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Kärkipelaajien kutsuturnaus alkaa sunnuntaina. Masters eroaa muista kauden pääkisoista siinä mielessä, että rankingpisteitä ei jaeta. Kilpaillaan siis kunniasta (ja rahasta), Mastersin voittoa arvostetaan paljon. Koska pisteitä ei jaeta, poistuvat tietyntyyppiset rankingaseman puolustamispaineet, usein Mastersissa onnistuvat muuten huonon kauden pelanneet pelaajat.

Laitan pientä panostusta alustavilla kertoimilla:

Murphy - Davis 2 (Expekt 3.20)

Tällä kaudella Murphy on pelannut huonosti, eikä taida millään yltää kahden edelliskauden pistesaaliiseen. Davis on pelannut tasaisesti omalla tasollaan. Pelkästään tämän kauden pisteissä Davis olisi n. sijalla 15, Murphy n. sijalla 20. Tässä vähän kyllä pelottaa tuo mitä sanoin introssa, jos Murphy nyt sitten pelaakin rennosti kun pisteitä ei tarvitse miettiä. Joka tapauksessa Expektin kerroin Davisille on selvästi yleistä bookkerilinjaa korkeampi. Tasoitusvetoja ei vielä ole näkyvillä, sellaista tähän voisi myös harkita jos Davisin suoraan voittoon ei usko.

Dott - Lee 2 (Unibet 2.45)

Taas pelkästään tämän kauden pisteissä molemmat olisivat sijoilla 6-7. Näihin ei toki voi liikaa tuijottaa, koska kausi on vasta puolessa välissä ja muutama hyvä/huono tuuri saattaa näkyä vielä pisteissä. Joka tapauksessa tasaista peliä odotan, joten Leen reilusti yli kakkosen kerroin on pelattava. Viime vuonna herrat pelasivat Mastersissa vastakkain, Lee voitti niukasti 6-5.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 20:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

No niin, tänään nähdään miten Leen käy. Kertoimet ko. ottelussa ovat muuten hieman parantuneet, nyt Leen voitosta saa jo 2.50 moneltakin välittäjältä, ja pörsseistä jopa 2.6. Suosikit näköjään saavat kannatusta kun ottelun alku lähenee. Tuo huominen Davisin kerroin ei kuitenkaan ole noussut ainakaan vielä (Expekt itse asiassa tiputti Davisin kerrointa jo pari päivää sitten 3.20 -> 3.00).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 20:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Lee voitti pelinsä lukemin 6-2, mutta Davis hävisi 6-3.

Neljännesfinaalivaiheessa ei hyvää kohdetta löydy, vaikka yritin etsiä pelattavaa oikein tosissaan. Parempi ehkä jättää kierros väliin, mutta spekuloidaan vähän kumminkin.

Doherty ei ole viime vuosina pelannut O'Sullivania vastaan ranking-kisoissa tai Mastersissa (premier leaguessa hävisi syksyllä 5-1). Joka tapauksessa pelit tuntuvat päättyvän Dohertyn niukkaan voittoon, tai sitten Doherty jää lähes nollille.

Lee voitti Dingin pari vuotta sitten Masterissa 6-5 hienon nousun päätteeksi. Tänä vuonna ensimmäisessä kisassa tuli kuitenkin selkeästi nokkaan 6-1. Pelejä Leen ja Dingin välillä on niin vähän, ettei niistä voi mitään trendiä kaivaa ulos. Leen ensimmäisen framen kerroin (2.37 Bet365) voisi olla pelattava. Minä tietysti toivon Leen voittoa, kun pelasin Leen koko kisan voittajaksi kertoimella 41.

Robertsonille tuli pieni notkahdus ensimmäisen ranking-voiton jälkeen (hävisi ensimmäisen pelinsä Robin Hullille viime kisassa), mutta se on nyt nollattu. Maguire on pelannut jo pitkään heikosti, eikä tuo voitto Higginsistäkään vielä minua vakuuttanut. Tosin Robertsonkin pääsi helpolla Williamsia vastaan. Harmittaa että en huomannut pelata Williamisia vastaan, alamäki on ollut selvästi näkyvissä. Seuraavassa ranking-kisassa ei ole kuitenkaan syytä pelata Williamsia vastaan, tuo 6-0 tappio saattaa herättää Williamsin taas treenaamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”