Tänään on 23.05.2018, 02:34.

Lentopalloliiga 4-5.11

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Pepe
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 28.02.2004, 22:19
Pisteitä: 11

Lentopalloliiga 4-5.11

Viesti Kirjoittaja Pepe »

Isku-Volley-Pateri 3-0 1.6 Nordicbet
VaLePa-MuurLe+1.5 1 1.57 Centrebet

Jatketaan Iskun 3-0 hakuja. Iskun vastaanottajapari Kangasniemi-Heino on sellaisessa vireessä, että Paterin saumat jäävät todella pieniksi. Altavastaajien eräyllätykset kun perustuvat yleensä hyviin syöttöputkiin ja Iskua vastaan sellaiseen pystyminen on vaikeinta Suomen liigassa.

VaLePan kertoimet riittävät myös peliin, kun tasoeroa on sen verran paljon ja kotijoukkue edelleen hieman aliarvostettu vaikean alun takia. En muista milloin MuurLe olisi viimeksi voittanut kahta erää vieraissa vähintään VaLePan tasoiselta joukkueelta ja mä sentään kuulun joukkueeseen:)

Sanotaan nyt sen verran, etten todellakaan toivo kaikkien vihjeitten osuvan enkä itse pelaa niitä. Kunhan huvikseni vihjaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pepe
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 28.02.2004, 22:19
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Pepe »

KempeLe-KoVe 3-0 1.65 Bwin&co >70%

KoVe oli viime kauden liigan huonoimpia joukkueita ja tippui lopulta liigasta, kunnes pääsi takaisin kun Rovaniemen joukkueet yhdistyivät. Ero viime kauteen on siinä, että Toni Kankaanpää lähti ulkomaille, eikä ketään kunnon vahvistusta tullut tilalle. Monet muut pelaajat pitivät Kankaanpäätä jopa liigan tärkeimpänä pelaajana omalle joukkueelleen. Tällaista aukkoa ei noin vain paikata ja se pudottaa ihan älyttömästi joukkueen tasoa. Ainakaan kaikki bookkerit eivät ole olleet hereillä tämän suhteen ja siksi vihje on taas sama: KoVe jää nollille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”