Tänään on 23.05.2018, 05:00.

MTV European Music Awards 2006 2.11.2006

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

MTV European Music Awards 2006 2.11.2006

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Koitetaas jos viime vuosien menestys näissä karkeloissa jatkuisi. Panosmaksimit ei nyt tietenkään mitään huimia ole, mutta ehkä parempi niin :)

Female Artist of the year
Nelly Furtado 9.00 Ladbrokes
Shakira voitti viime vuonna, joten eiköhän tänä vuonna mene jollekkin muulle. Madonna tuskin jaksaa innostaa teinejä äänestämään. Aguilera nyt ei vie ainakaan. Joten jäljelle jää Furtado ja Beyonce. Ei mielestäni millään voi olla tuollaista eroa. Kesällä Furtadolla oli Maneater hitti ja nyt mtv:n listoilla ja joka puolella renkutetaan Promiscuous biisiä. NB tarjoaa vertailuksi 6.00 ja Baw 4.50.

Best Album
Loose/Nelly Furtado 7.50 Ladbrokes
Suurimmat suosikit RHCP ja Madonna. Ei vaan maistu tuollaiset tälläisessä kisassa. BAW:in lottokone arponut tähän vain 2.50 ja pitää melkein yhtä suurena suosikkina kuin RHCP:n Stadium Arcadium albumia. Helposti peleihin.

Group of the year
The Pussycat Dolls 5.00 Nordicbet
Jahas NB arponut Depeche Moden kakkossuosikiksi. Tulee mieleen 2004 vuoden karkelot kun NB:llä oli melkein kaikkiin grouppeihin puskettu wanhoja partoja suosikeiksi. Tässä ei ole mielestäni kuin kaksi suosikkia The Pussycat Dolls ja taas RHCP ja kun kertoimet tuollaiset niin helppo valinta ja luotetaan siihen, että Stickwihtu ja Don´t Cha hoitaa homman kotiin.

Best Rock Act
Evanescence 6.00 Nordic
Pakko koittaa tuolla kertoimella. Edelleen vaikea uskoa mikä tekee Red Hot Chili Peppersistä näin suuren suosikin moneen kategoriaan. Evanescence juuri sellainen mikä uppoaa äänestäjiin ja vielä kun Call Me When You're Sober biisi lyönyt ihan nätisti läpi viime aikoina, niin kelpaa ainakin mulle tuolla kertoimella.

Best Song
Maneater/Nelly Furtado 8.00 Ladbrokes
Ja vielä kerran Nelly. Samaa kamaa tämä on kuin Crazy/Gnarls Barkley ja Hips Don't Lie/Shakira, mitkä Lädillä laitettu suosikeiksi. Ei ehkä maistu niin paljon kun muut Nelly petsit, mutta kelpaa peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”