Tänään on 28.05.2018, 13:46.

Lentopalloliiga 25.10

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
peuno
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 13.08.2003, 13:01
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Lentopalloliiga 25.10

Viesti Kirjoittaja peuno »

Kempele on parantanut peliään ja materiaali riittää vaikka mihin. Sammolla on ollut peli uomissaan jo pitkään, kyllläisinä nyt on varaa ainakin erän menetykseen. 2.2 tarjoaa centre kempeleestä +2.5 tasoituksella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pepe
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 28.02.2004, 22:19
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Pepe »

Joo,

Sampon vastaanottopeli on ollut tosi epävarmaa. Siltala on ongelmissa leijan kanssa, eikä vo ole Sivulankaan paras puoli. Toki jos syötöt nousevat on erän vieminen lähes mahdotonta Sampon tykistöä vastaan. Todennäköisemmin kuitenkin KempeLe vie vähintään erän kuin jää nollille.

MuurLe - Isku-Volley:
MuurLe kaatanut päävastustajansa Riennon ja Korson, mutta Isku on aivan toiselta planeetalta. Tämän tasoeron ottelut menevät lähes säännöstään 0-3 heikomman kotiedusta huolimatta. Isku on kylläkin monesti peluuttanut vastaavissa tilanteissa kakkospassariaan, huomisesta pelistä ei tän suhteen tietoa.

KoVe-VaLePa:
Olin lähes varma, että tässä pääsee pelaamaan VaLePa, jolla on ollut kamala alkuohjelma: Neljä parasta + Paterille vieraissa 3-2 tappio. Centren laskija on kuitenkin ollut suht hyvin hereillä ja muut ovat vissiin kopsanneet kertoimet. Korso on Piivolleyta vastaan ottamaansa yllätysvoittoa lukuunottamatta saanut todella pahasti pataan.

Psykologisin tekijöin voi hakea peliä VaLePan 3-0 voitosta. Jos peli lähtee kulkemaan tappioputkesta huolimatta, niin kyyti on kylmää. Korso taas on viime peleissä luovuttanut varsin helposti. Perusprossien valossa tämä ei ihan ole pelattava.


Suositukset
KempeLe +2.5 2.20 Centre
Isku-Volley -2.5 2.00 Centre
VaLePa -2.5 3.5 Centre

Kaksi ensimmäistä vaikuttavat selvästi pelattavilta, mutta en lähde antamaan tarkkoja prosentteja, kun vertailuaineistot liian pieniä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kaide
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 28.04.2004, 10:24
Pisteitä: 0

Harrastepelejä

Viesti Kirjoittaja Kaide »

Jos näiden vetojen jälkeen jää rahaa :D harrastepeleihin :D ni Centrebetille voi leipoa Korso-valepa 2 ,Muurle-Isku 2 .Somero-orpo 2 ja tuisku-1,5 - Liigaeura . Kertoimeksi tulee yht: 3.12

Bawille Valepa 2 ja Isku -1,5 yht. 2.17 . Erityisesti Iskun 1,45 kertoimelle ko kohteessa voisi laittaa aika paljon likoon.. :lol:

Korsolla yksi liigan huonoimmista materiaaleista kun taas Valepa alkanut piristyä pikku hiljaa. Alkukauden taaperrus mennee osaltaan sen piikkiin että yleispelaaja Haavisto oli beachvolley kauden jälkeen "kesäterässä" ja valmentaja peluutti välillä keskitorjujia vastaanottajina. Nyt permanentti alkaa olla viime kauden kaltainen..

iskun voittoa ei estä muu kuin puolen joukkueen sairastuminen tai uskomaton asennevammaisuus. Pelasi passarina kuka tahansa niin 3 erää muurle ei iskulta samassa virallisessa sarjaottelussa vie!

Somero vaikuttaa heikentyneen tälle kaudelle ja oli tv pelissäkin todella vaisu.En näkisi mitään syytä miksei Orpon voittokulku (5/0) jatkuisi!

Liigaeura vaikuttaa vieläkin heikommalta kuin Somero ja vastaavasti Tuisku on vahvistunut ja pelannut alkukauden loistavasti.

lentopallo on siitä hieno laji vetää että altavastaajat pystyvät aniharvoin kiusaamaan vahvempiaan ja voittamaan yhtä erää enempää. Tärkeän pelaajan loukkaantuminen tms poissaolo voi olla kohtalokasta mutta ainakaan näillä joukkueilla ei pitäisi olla etukäteen joukkuetta heikentäviä poissaoloja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pepe
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 28.02.2004, 22:19
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Pepe »

Ainakin yksi asia meni ennakoidusti eli Lehti passaa Iskulla. Savio myös vaihtopenkillä. Silti eka erä 18-25.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”