Tänään on 22.05.2018, 03:42.

Naisten Pesis 3. Finaali

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Naisten Pesis 3. Finaali

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Jyväskylä - Lappeenranta
ml 1.50 ~70%
Suora 2.15 ~50%

- Prosentit siis hatusta, mutta kyllähän noilla Nordicbetin kertoimilla pakko kokeilla. Torstain ottelun nähneenä, Kirittärillä kyllä käsittämättömän huono tuuri. Kolmostilanteita joukkue loi enemmän kuin Lappeenranta (muistaakseni), mutta kotiutusyritykset siunaantuivat joka kerta juuri vitun paskoille lyöjille. Ysien juoksut tulivat enemmän tai vähemmän Kirittärien omien virheiden ansiosta. Jos Jyväskylä yhtään ottelun alussa hereillä tulevissa(?) otteluissa, niin en kyllä pidä Suomen mestaruutta vielä lähellekkään ratkaistuna. Kotietua pidän näissä otteluissa erittäin suurerssa roolissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Toope
Jäsen
Viestit: 79
Liittynyt: 15.06.2005, 23:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tundralla

Viesti Kirjoittaja Toope »

Suurta epävarmuutta Kirittärien tilanteeseen tuo kuitenkin kopparitilanne. Maaru Seppä on ollut jo jonkin aikaa pois. Lisäksi toinen koppari Mervi Koistinen loukkasi jalkaansa viimeksi Lappeenrannassa. Olisiko jollain varmaa tietoa kaksikon tilanteesta, oman tietoni mukaan he eivät tänään pelaa. Mikäli näin on vaikeutuu emäntien homma melkoisesti.

Vaikka Kirittärien kotiurusarsenaali on kova oli se ainakin viimeksi Lappeenrannassa täysin ruosteessa ja joukkue saikin neljästä juoksustaan yhden väärillä ja yhden harhaheitolla.

Lappaeenrannan nuoren joukkueen henkinen kantti oli/on yksi oleellinen tekijä. Se kesti kuitenkin mainiosti viimeksi kotipelissä yli 2300 katsojan silmien alla, eli uskon sem pitävän tänäänkin. Itse otan tänään Lappeenrannan pieneen peliin.

Niin ja vielä Kirittärien torstain kotitutilanteista. En sanoisi, että valtaosa kotiutustilanteista tuli paskoille lyöjille, sillä saihan joukkueen pääkotiuttaja Niina Rinkinen yrittää etenijää kotiin viisi kertaa ilman tulosta ja kotiuttajajokeri Anna-Maija Koski kolme kertaa ilman tulosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kit
Jäsen
Viestit: 103
Liittynyt: 14.09.2003, 12:49
Pisteitä: 9

Re: Naisten Pesis 3. Finaali

Viesti Kirjoittaja kit »

Bawdy kirjoitti:Kotiutusyritykset siunaantuivat joka kerta juuri vitun paskoille lyöjille.

En ota sen enempää kantaa tähän otteluun, mutta tuo väite on niin kaukana totuudesta, että se on pakko korjata, kuten Toope tuossa jo tekikin. Kirittärillä oli 22 lyöntivuoroa, jolloin etenijä oli kolmosella, kun mukaan luetaan myös vajaat lyöntivuorot ts sellaiset jonka aikana etenijä on siirtynyt kolmoselle.

Lyöjä tulos
--------- --------
Rinkinen palo
----
Salmela palo
----
Rinkinen ei kotiutusyritystä
Koski A-M palo
----
Rehunen juoksu
----
Koski A-M haavat
----
Rinkinen haavat
----
Koski S palo
----
Holappa juoksu vapaalla
----
Paakkonen ei kotiutusyritystä
Hylkilä ei kotiutusyritystä
Vikman ei kotiutusyritystä
Koistinen ei kotiutusyritystä
Järvi ei kotiutusyritystä
Rinkinen palo
----
Rinkinen palo
----
Järvi juoksu
----
Rinkinen juoksu harhaheitolla
----
Rinkinen palo
----
Järvi palo
----
Koski A-M palo
----
Paakkonen palo


Lyhyellä viivalla on eroteltu aina uusi kolmostilanne.

A-M Koski on siis joukkueen kotiuttajajokeri. Numerollisista lyöjistä Rinkinen ja Rehunen ovat kauden mittaan lyöneet juoksuja suunnilleen yhtä paljon kuin kaikki muut yhteensä. Järvi pelasi nelonen hihassaan. Siltä pohjalta voi käydä listan läpi ja pohtia siunaantuivatko kolmostilanteet "joka kerta *** paskoille lyöjille". Pelaajatilastoihin kolmostilanne päätyy vain silloin, kun tapahtuu kärkeä koskeva pöytäkirjamerkinnän aiheuttava suoritus (esim. viimeisellä laiton ajolähdössä ei sitä tee), joten siksi virallinen tilasto ei täsmää yo listan kanssa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jaude
Jäsen
Viestit: 664
Liittynyt: 23.01.2004, 18:21

Tuotto: +4.14 yks.

Palautus%: 103.89%

Panosten ka: 1.27 yks.

Vetoja: 84

Pisteitä: 56

Viesti Kirjoittaja Jaude »

Toope kirjoitti:Suurta epävarmuutta Kirittärien tilanteeseen tuo kuitenkin kopparitilanne. Maaru Seppä on ollut jo jonkin aikaa pois. Lisäksi toinen koppari Mervi Koistinen loukkasi jalkaansa viimeksi Lappeenrannassa. Olisiko jollain varmaa tietoa kaksikon tilanteesta, oman tietoni mukaan he eivät tänään pelaa. Mikäli näin on vaikeutuu emäntien homma melkoisesti.
Epävarmuutta koppareille ja muillekin tuo täällä puhalteleva puuskittainen erittäin kova tuuli. Juuri tällä hetkellä ei sada, eikä ilmeisesti ottelun aikanakaan mitenkään erityisen paljon. Jos säätila nyt kenenkään peleihin liittyy millään tavalla.

Kirittäret skarppaavat ja viivyttävät ratkaisua vaikka kokoonpano ei olekaan optimaalinen. Pesäysien henki ei tänään riitä voittamaan parempaa joukkuetta (runkosarja)

Moneyline 1.52 Unibet & suora voitto 2.15

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Katsokaa tätä meteliä"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”