Tänään on 25.06.2018, 15:59.

Koripallon MM-kisat, Japani, 19.8.-3.9.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Hans Gamper
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 29.04.2003, 16:52
Pisteitä: 0

Koripallon MM-kisat, Japani, 19.8.-3.9.

Viesti Kirjoittaja Hans Gamper »

Koriksen MM-kisat alkavat lauantaina Japanissa. Ennen skabojen alkua on löytynyt muutama maistuva kohde.

Voittaja
Vaikka kuinka katsoisin Stars%stripes -lasieni lävitse, en saa jenkkejä yli 60-prosenttisiksi mestarisuosikeiksi. Koska olen eri linjoilla kuin bookerit, tämä vaatinee perustelua.

Team USA on koonnut Japaniin JOUKKUEEN. Se ei siis koostu kobebryanteista ja muista tähdistä vaan pelaajat on roolitettu aiempia vuosia paremmin. Ongelmia voi aiheuttaa ylimmielisyys sekä NBA:sta poikkeavat säännöt.

USA voittanee D-lohkon ja saa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastaansa C-lohkon neleosen (tn. Turkki, mahdollisesti Australia). Kvartseissa vastustaja on B2 tai A3, siis Saksa tai Serbia. Mikäli C-lohkossa Kreikka ja Liettua pyrkivät välttämään jenkkien kohtaamista, niin Brasilia voittanee lohkon ja tulee vastaan semeissä (vaihtoehtona A2 eli Ranska). Finaaliin toiselta puolelta kavunnee Espanja tai Argentiina.

Lohkosta jatkoon pääsemisen tn. on lähes 100.
Kahden ensimmäisen pudotuspelikierroksen voittaminen ei ole millään yli 90 prosenttia.
Semeissä voiton tn. on 80. Finaalissa (varsinkin jos vastustaja on Espanja) jenkkien voiton tn. ei ole 80 prossaakaan.

Siis: 0,9*0,8*0,8= 0,576

Jenkkien mestaruutta saa myytyä alle 1,5. Pinny tarjoaa "USA ei voita mestaruutta" 3,26 (kertoimet vaihdellee 3,03-3,30).

Espanja on kisojen kakkossuosikki. Pepu Hernandezilla on käsissään maan historian paras korisjengi (Pau Gasol, Garbajosa, Calderon, Navarro...) Voitti kaikki valmistautumisottelunsa, joista tosin suurimman osan kotonaan. Kaatoi mm. kahdesti Argentiinan.
Oma mestaruusprossani 15.
Tarjolla näyttää olevan jopa yli 10 kertoimia. Oma peli Bfairilta 9,4 (-komissio).

Olympiavoittaja Argentiina ei ole vakuuttanut valmistaumisesssa. Silti tämä on käytännössä sama jengi kuin Ateenassa. Alejandro Montecchia tosin lopetti, Taussa pelaava Pablo Prigioni on kuitenkin hyvä pelintekijä (ABC-liigan paras) ja löytää syötöillään Luis Scolan vaikka silmät kiinni. Andres Nocioni taitaa olla tällä kertaa joukkueen ykköshahmo, kun Manu Ginobili on ollut vuoden verran vähän varjojen mailla. Jos Manu pääsee lähellekään omaa tasoaan, Argentiinan mahdollisuudet paranevat,
Mutta nytkin kerroin 18 on riittänyt ihan hyvin.

Kreikkaa ja Saksaa olen ehtinyt jo ostaa kalliilla ja myydä vähän halvemmalla.Saksaa kannattaa ostaa vielä pörsseistä yli 100 kertoimella. Täysin Dirk Nowitzkin varassa oleva jengi ottaa alkulohkossa muutaman hyvän voiton, niin omat pääsee ottamaan pois jo hyvissä ajoin.
Hyvin puolustavaa Kreikkaa en suosittele ostamaan enää nykyisillä alle 20 kertoimilla. Euroopan mestarit saattavat taktikoida itsensä lohkokakkosiksi tai -kolmosiksi, jotta välttäisivät jenkit ennen mahdollista finaalia.


Omat voittajapelit:
Espanja 9,4
Argentiina 18

USA Tarjoa 1,46
USA, not win 3,26

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Tavoitteena on hankkia uusi tuulipuku tai muuta kahisevaa.

Minikommentit


Hans Gamper
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 29.04.2003, 16:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Hans Gamper »

Lohkoistakin on saanut muutaman pelin. Avauskierroksen peleistä mahdollisesti myöhemmin.

A-lohko (Argentiina, Ranska, Serbia, Venezuela, Nigeria, Libanon).Argentiina on voittajasuosikki, varsinkin kun Ranskan Tony Parker ei pelaa joukkueiden keskinäisessä. Ranska on kuitenkin sen verran hyvä jengi, että Argentiinan lohkovoittoa olen myynyt 1,62.
Joku hölmö ehti jo tarjota Ranskan jatkoon pääsystä 1,64 (enimmillään kerroin oli 3,6 !!!)
Samoin pikkuvedon sai pörsseissä Venezuelan ja Nigerian jatkoon pääsystä kertoimella 3,00. Libanon on lohkon heikoin, VEN ja NGR ratkaisevat toisen jatkoon menijän.
Omissa EM-kisoissa flopannut Serbia on sen verran uudistuneella ryhmällä liikkeellä, että voi tarjota hyviä ohipelimahdollisuuksia kisojen aikana.

Venezuela jatkoon 3
Nigeria jatkoon 3
Ranska jatkoon 1,64
Argentiina lohkovoittaja Tarjoa 1,62


B-lohko (Espanja, Saksa, Uusi-Seelanti, Panama, Angola, Japani)Panama ja Angola ratkovat viimeisen jatkoonmenijän, Japani on omissa kisoissaan turisti. Angolan heikot esitykset Ateenassa ovat näkyneet kertoimissa. Siellä loukkaantuneena ollut Miguel Lutomba on nyt mukana. Afrikan paras pelintekijä. Angola on maanosansa ykkönen ja se on vahva nimenomaan joukkueena (moni pelaa armeijan joukkueessa).
Uusi-Seelanti on selkeästi lohkon kolmosjoukkue.
Saksa on täysin Nowitzkin varassa ja menee niin pitkälle kuin Dallasin tähti sen pystyy viemään.

Angola jatkoon 5,8
Uusi-Seelanti jatkoon 2


C-lohko (Kreikka, Liettua, Brasilia, Turkki, Australia, Qatar)Tasainen lohko, jossa Qatar on heittopussi. Lohkovoittaja kohtaa D-lohkon voittajan jo välierissä, lohkokakkonen tai -kolmonen vasta finaalissa. Kreikka on ykkösuosikki ja Liettua kakkossuosikki, mutta Brasilian lohkovoittoa kannattaa pelata, jos saa vielä 10 kertoimen.
Brasilia pelasi hyvin jenkkejä vastaan eivätkä pelkää niitä. Urheilullisestikin brasseilla on mahdollisuudet lohkovoittoon. Jos Kreikka ja Liettua vielä taktikoi, niin tn. kasvaa.

Brasilia lohkovoittaja 10

D-lohko (USA, Italia, Slovenia, Puerto Rico, Kiina, Senegal)
Jenkit voittavat lohkon, Kiina ja Puerto Rico ratkovat viimeisen jatkopaikan. Senegal on liian kevyt näihin karkeloihin, varsinkin kun valmistautuminen on ollut hyvin afrikkalaista. Toki joukkueessa on hyviä pelimiehiä, kuten ACB-liigassa pelaava Savane.

Ei vetoja

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Tavoitteena on hankkia uusi tuulipuku tai muuta kahisevaa.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”