Tänään on 21.06.2018, 07:41.

Golf US PGA 17-20.8.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Golf US PGA 17-20.8.

Viesti Kirjoittaja GWS »

Kauden viimeinen major starttaa torstaina iltapäivällä Suomen aikaa. Kisa pelataan Medinahin kentällä Chicagon lähistöllä. Kenttä on kaikkien aikojen pisin major-kisoissa (7561 jaardia) ja kun US PGA:ssa karheikot eivät yleensä ole yhtä pahoja kuin US Openissa, niin kenttä vaikuttaisi kovasti suosivan big hittereitä.

Tiger on kisan suosikki aiheestakin palattuaan voittojen tielle British Openissa ja voitettuaan sen jälkeen vielä Buick Openin. Tiikerin voittokertoimet on kuitenkin painettu niin alas, että ei houkuta peliin. Pari kiinnostavaa kerrointa ja nimeä kuitenkin haastajista löytyy.

Phil Mickelson on hallitseva mestari, mutta US Openin viimeisen reiän romahduksen jälkeen esitykset eivät ole vakuuttaneet. Mielestäni tähän on kuitenkin reagoitu jo liikaakin. Mickelson on pelannut US Openin jälkeen vain kolme kisaa. Ensimmäisessä tuo US Openin epäonnistuminen varmaan painoi vielä takaraivossa ja tuloksena oli 65. sija. British Openissa Mickelson oli jaettu 22. mikä ei kuitenkaan ole sikäli mitenkään poikkeavaa, että brittikentillä Mickelson ei ole koskaan pärjännyt. Toissa vuoden kolmas sija on ollut ainoa sijoitus kympin sakkiin British Openissa. Viime viikonlopun kisassa Mickelson missasi cutin, mikä on toki vähän huolestuttavaa, mutta ajatukset saattoivat hyvinkin olla jo tämän viikon kisassa. Mickelson on ollut jenkkien puolella pelatuissa majoreissa kympin sakissa yhtä kertaa lukuunottamatta ensimmäisestä voitostaan (Masters 2004) lähtien. Tältä vuodelta saldona Mastersin voitto ja US Openin kakkossija ja näistä vielä huomioitavaa se, että Mastersin kenttää oli täksi kaudeksi pidennetty ja US Openin kenttä Winged Foot oli myös pitkä kenttä par 70 kentäksi. Näkisin, että Mickelsonin kohdalla on tuijotettu liikaa viime kisoja ja kertoimet ovat nousseet mukavan pelattaviksi. Peliin minulta seuraavat:

Mickelson to win kerroin 15 (-kom) Betfair
Mickelson top 5 kerroin 4,3 (-kom) Betfair

Kiinnostava nimi on myös Adam Scott, joka keikkuu draivien pituustilastoissa kärkipäässä. Voitot ovat tällä kaudella kiertäneet 26-vuotiasta aussia, mutta kaveri on kuitenkin ollut tasaisen varma sijoittuen viidesti viiden sakkiin 13 pelaamassaan kisassa. Major-kisoissa kauden paras sijoitus on British Openin jaettu kahdeksas sija. Peliin seuraavat:

Adam Scott to win kerroin 34 Ladbrokes
Adam Scott top 5 kerroin 7,5 Centrebet

Kolmantena vielä todellinen yllätyshaku. Kolumbian Camilo Villegas pelaa ensimmäistä kauttaan Tourilla. Hän on yksi koko kiertueen pitkälyöntisimmistä pelaajista. Näyttöjäkin nuori hemmo on jo ehtinyt antaa sijoittuen kahdesti tällä kaudella kakkoseksi ja oltuaan jakamassa kolmatta sijaa Players Championshipissä. Jättikertoimilla pakko kokeilla.

Villegas to win itse ehdin vetää fairille kertoimella 310, nyt näyttää olevan tarjolla 280 (perinteisistä paras taitaa olla Unibetin 200, joka sekin kelpaisi minulle)
Villegas top 5 kerroin 40 Unibet

Palataan vielä myöhemmin asiaan hedareiden osalta, kunhan useammat välittäjät niitä aukovat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Yksi hedari

Adam Scott v Sergio Garcia kerroin 1.935 panos 5/10 Pinnacle

Scottista juttua jo ylempänä. Sergio kärsii edelleen kroonisista puttiongelmista. Ei auta, vaikka kenttäpelissä hän onkin aivan parhaiden tasolla, kun putteri on kylmä niin se on kylmä. Scott on myös pelureista ollut huomattavasti tasaisempi, joten pidän häntä tässä parissa vähintään 55% suosikkina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Muutama peli vielä:

Will V. Singh finish in top 12? (ties included) Yes kerroin 2,23 Pinnacle

Vijay on ollut tasainen koko kauden lukuunottamatta muutaman huonon kisan putkea huhti-toukokuussa ja surkeasti mennyttä British Openia. Pääsääntöisesti Vijaylla ei yleensä ole tapana romahtaa vaikkei ihan terävimmässä kärjessä olisikaan. Viimeisten kolmen vuoden aikana hän on ollut 12 kärjen ulkopuolella jenkeissä pelatuissa major-kisoissa (8 kpl) vain kerran. Ei tämä voi millään olla alle 50%.

Chris DiMarco v David Howell kerroin 2.11 panos 3/10 Pinnacle

Kaksi kohtuu heikosti viime aikoina pelannutta peluria (pl DiMarcon kakkossija British Openissa). DiMarco on osoittanut olevansa isoissa kisoissa hyvä, saldona kolme kakkossijaa. Voittaminen on tosin ollut hankalaa. Sen verran painotan kuitenkin tuota DiMarcon historiaa majoreissa, että pidän häntä tässä parissa niukkana suosikkina jenkkien puolella pelatessa, kun Howellin otteissakaan kehumista ollut. Viimeiseen viiteen kisaan Howell ei ole ollut kertaakaan top 30:ssä, näistä kahdessa hän on missannut cutin.

Retief Goosen v Jim Furyk kerroin 2,56 panos 2/10 Pinnacle

Meikäläisen kestosuosikki Goosen ei tällä kaudella ole oikein missään vaiheessa saanut peliään kulkemaan parhaalla tavalla, mutta pidän häntä kuitenkin perustasoltaan Furykiä parempana pelurina, joten ei Furyk mun papereissa noin suuri suosikki ole, vaikka viime aikojen tuloksissa onkin edellä.

Ja vielä pari ensimmäisen kierroksen vetoa:


Trevor Immelman v Robert Allenby kerroin 1.926 panos 3/10 Pinnacle

Immelman oli alkukesästä huippuvireessä, mutta pitänyt sittemmin taukoa ymmärtääkseni lapsen syntymän vuoksi. Jos mies on yhtään ehtinyt vaipanvaihdon lomassa treenaamaan, pitäisi hänen olla Allenbya vastaan selkeämpi suosikki.

Phil Mickelson v Tiger Woods kerroin 2,74 panos 3/10 Pinnacle

Tämä lähtöryhmä (kolmantena US Openin voittanut Geoff Ogilvy) kerää varmasti ylivoimaisesti suurimman huomion kahtena avauspäivänä. Jos Mickelson on yhtään normaalissa vireessä, ei Tiger sentään yhden kiekan osalta noin suuri suosikki ole, varsinkaan kun hänellä on ollut tapana aloittaa suht' rauhallisesti ja jyrätä loppua kohden kärkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”