Tänään on 22.06.2018, 11:20.

Neste Oil Rally Finland 17.8 - 20.8

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Neste Oil Rally Finland 17.8 - 20.8

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Avataan ketju nyt näillä veikan voittajavedoilla... :?

EK: Ruuhimäki

Grönholm on hallinnut ruuhimäkeä viime vuosina ja todennänköisesti nytkin ja on kahden joukossa. Loeb jäi viime vuonna "enää" 0,4s Grönholmin pohjista, joten siinä tiukka haastaja. P.Solberg on kovin haastaja ja Tuohino ajoi toista vuonna fordilla hyvin. Nyt alla Citroen, joten mahdollisuudet yllätykseen ovat olemassa. Duval on aina ajanut hyvin ruuhimäellä myös, mutta tuskin Skodalla kahden parhaan joukkoon kerkeää.

EK: Vellipohja

Grönholm & Loeb olivat täällä viime vuonna omilla luvuilla ensimmäisellä kerralla. Kaiken muun hyvän lisäksi Grönholm ajoi ilman nuotteja puolet pätkästä ja voitti silti. Solberg on ainut haastaja vertailussa tällä hetkellä, mutta tuskin hänkään kerkeää Bussen ja Lööpin vauhtiin.

EK: Mökkiperä

Alusta on jätetty hypyt pois, joten erot tulevat olemaan todella minimaaliset. Paha sanoa missä nyt sitten erot tulevat, mutta jostain syystä P.Solberg on ollut aina hyvässä vauhdissa täällä, joten sitä peleihin. Kavereiksi tutut Grönholm & Loeb.

EK: Urria

Täällä voisi kokeilla myös P.Solbergia hieman pyörittää kaksareihin. Loebistä pienellä varauksella ohipeliä... tämä on todella raju EK. Tämä ei mielestäni ole oikein Loebin tyylinen EK. Ford kaksikkoa peleihin.

EK: Ouninpohja itä

Tämä on se pätkä, että jos kaikki on mennyt hyvin niin Grönholm tykittää oikein kunnolla tulemaan. P.Solberg on myös hyvä ajamaan Ounissa. Siitä kaksaria. Hirvonen ajaa vasta toista kertaa ounissa WRC-kalustolla, joten pientä varausta. Näitä teitä ei opita hetkessä :!:

EK: Moksi-Leustu

Viime vuonna Grönholm & Loeb nakitti muita 20sek. joten jos pelit vetää normisti niin haastajia ei löydy tällä hetkellä.

EK: Himos

Loebilla hajosi rengas täällä viime vuonna, joten jossain kohtaa voidaan hieman nostella siellä kabiinissa. Hirvonen & Grönholm menee kovaa, samoin P.Solberg.

---

Yleisesti ottaen kaikkien pätkien peleissä kannattaa ottaa huomioon kuinka päivä on aiemmin sujunut. Jos aamu ei ole mennyt hyvin niin tuskin se jatkuukaan ainakaan hyvin. Yliyrittämiseksi todennäköisesti menee. Jos Grönholm repii heti kaulaa muihin niin hän kuitenkaan tuskin nostelee ennen Sunnuntaita. Super-ralli säännöillä mukaan tulevia kannattaa tarkkailla. Viime vuonna Atkinson ainakin paukutteli kohtuu aikoja Lauantaina.

En usko yleisesti yllättäjiin. H.Solberg voi olla Perjantain jälkeen korkeahkolla, mutta en usko hänen vauhdin riittävän yhdelläkään EK:lla kahden parhaan joukkoon. Sama pätee Galliin. Suomi-junnuihin en usko (Katajamäki, Välimäki, Sohlberg, Latvala, Hänninen...). Tuohinon ja Hirvosen on painettava pedaali pohjaan ja he välillä voivat olla korkeallakin. Tuohinoa ainakin ruuhimäelle peleihin. Hirvonen voi olla kuinka kova tahansa... kannattaa tarkkailla vauhtia.

Sordo ensimmäistä kertaa WRC - kalustolla täällä, joten tuskin tulee olemaan kovinkaan korkealla. Opettelureissu.

Ja vielä lisäyksenä se että jos jollakin lähtee kulkemaan niin se kulkee koko päivän hyviä vauhteja. Kannattaa kuunnella myös ralliradiota YLE Keski-Suomen taajuudelta (myös netin kautta). Jos jollain on tapahtunut moka jossain niin toiseen kertaan ajettuna voi iskeä oikein kunnolla sitten.

Huoh... killeri tarkoituksella pois. Kaiken lisäksi Torstaille luvattu ukkosta joten arpapeliksi menee... Galli hulluna miehenä vois olla kova yritys. Hirvonen tuskin enää uskaltaa sateella vetää kovaa siellä. (Tulihan sinnekkin jotain :))

Torstaina auton nokka kohti Jyväskylää ja siellä se mukavasti penkalla viikonloppu menee :!: ja 1000km auton mittariin lisää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Expekt:

Janne Tuohino vs Manfred Stohl 1.70 - 2.00

Manfred Stohl vs Francois Duval 1.70 - 2.05

En arvosta kyllä Stohlia yhtään näin paljoa kuten expekt. Varsinkin Tuohinon 1,70 maistuu. Duval on myös kohtalaisesti ajanut Suomessa, joten myös pienellä peleihin.

BWIN:

Grönholm to win 2,20

Grönholm - Loeb 1,85 - 1,85

Grönholm omissa papereissa selvä voittajasuosikki. 65%

Chris Atkinson vs Daniel Carlsson 1,65 - 2,10

Carlsson on tästä parista huomattavasti varmempi kuski. Atkinson ajoi ulos joka päivä viime vuonna, joten jos samoja vauhteja pyrkii vetämään niin tuskin näkee maalia ilman super-ralli sääntöä.

H.Solberg - M.Stohl 1,80 - 1,90

Lue ylempää :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Bosse juu selvä voittajasuosikki, ja sitä on itelläkin pelattuna mutta kertoimet jo laskeneet (BAW:lla oli 2.50 jossain vaiheessa). Samoin Hirvosta löytyy muodossa jos toisessa, elämänsä tilaisuus ajaa voitosta ja uskon että kovaa tulee. Pallipaikka pitäisi olla minimitavoite. Kertoimet kuitenkin jo laskeneet selvästi joten ei noista sen enempää. Täytyy kattoo jos löytyy vielä jotain niin että ehtii tännekin kirjoittamaan ajoissa.

Duval muuten perunut osallistumisensa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Shane kirjoitti:Duval muuten perunut osallistumisensa.
Mistäs tuollasta tietoa löytyy :?:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Aiemmista poiminnoista näitä taitaa vielä saada:

Hirvonen to win 20 BAW riittää hyvin vaikka jo laskenut. Samoin laskenut ekan legin voitosta irtoava kerroin (18->11) mutta sekin vielä on hiinä ja hiinä riittääkö. 10% arvottuna tuolle 1st leg ja siitä pikkasen pois koko rallin voittoon.

Pleikkarilla vielä tasabookkina Loeb - Marcus... siihen kakkosta. Oma näkemys 59%. Loeb välttää ongelmat paremmin, mutta Marcuksella varmasti vauhtia reservissä kiristää tarvittava ero.

Duval ei ilmeisesti starttaa mutten mistään "virallisemmasta" paikasta tuota löytänyt, mutta laitetaas nyt oma mielipide tuosta Duval - Stohl parista näkyviin kun se jo täällä esiin tuli.

Otetaas nyt reilusti kantaa Skodaa vastaan - Ei niinkään Duvalia. Stohl viimevuonna oli täällä säälittävänkin hidas kun vertaa vauhtiin tämän kauden soraralleissa. Nyt jamppa napsinut hyviä sijoja varmalla ajolla. Duval taas joutuu ajamaan tuolla uusien sääntöjen mukaisella Skodalla jota Poraterä ei tuntunut arvostavan yhtään. Vaarana tässä on se, että Stohl "pelkää" Suomen kovia vauhteja koska jo viimevuonna tuntui mies olevan paremmin kartalla kun tiet oli hitaampia. Jos miehet olis samalla kalustolla liikkeellä niin parantuneen luotettavuuden sekä vauhdin takia voisi pari olla sitten kinkkisempi tapaus.

Edit: kerkes parikin viestii tulla sillä aikaa ku yritin tätä tehä, mutta jos Shanella joku virallisempi paikka tiedossa niin varmaan kertoo... omat lähteeni on foorumeilta.

E2: E: Nyt on wrc.comissakin ettei Duval kisaa joten turha vedellä sitä enää mihinkään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Nyt on kertoimet tulleet jo ainakin näiltä bookkereilta: BAW, Nordicbet, Expekt, Unibet, Centrebet, Bet365, Bet24 ja PAF.. sekä tietysti Veikkauskin. Winnaren on avannut Betway. Myös Fairilla näyttää nyt olevan auki win ja top3 muodot. Onneksi näinkin monesta paikkaa vastattiin huutoon kun maililla pyytelin availemaan kohteita "normaalia" aiemmin kun jos kaikki vasta ke (illalla) tai jopa to iltana puskee kertoimet niin en olisi niin varma ollut olisinko kerinnyt mitään pelaamaan.

Nyt kun tässä pitää ruveta jo autoo pakkailee ja illemmalla lähtee ajelemaan keskisuomeen niin voi mainita, ettei tällä hetkellä ole vielä muita kohteita pelattuna. JWRC:hen pelasin kyllä tosi minillä Aava - Meeke 2 2,05 Nordicilta, mutta enemmänkin jännärinä meni kun ei noista niin voimakkaita näkemyksiä ole.

Tarkotus mennä katselee Shakedown huomenna (ei vielä 100% pystyykö sinne repeemään) joten katsellaan viimeistään sitten josko pari myssyn alla olevaa kohdetta lähtisi peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Meekeen meinasin myös lämmetä, mutta on niin epävarma kuski että enpä uskalla. Meeken paikat löytyvät Mökkiperältä ja Ounista :) saa nähdä mistä tänä vuonna löytää "oman paikkansa"

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”