Tänään on 27.05.2018, 17:20.

Itä - Länsi 2006

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Itä - Länsi 2006

Viesti Kirjoittaja Zup »

Pakko kirjotella jo tässä vaiheessa vaikka kaikki eivät ole saaneet kohteita auki sillä, en välttämättä pääse koneen ääreen enää myöhemmin. Eli tässä olisi taas omat kuvitelmat pelijärjestyksistä ja mietteitä ottelusta.

Itä:

Koodi: Valitse kaikki

                          ITÄ                        
                5 Roope Korhonen      8 Jarkko Perttula                2 Saku Kapanen        7 Teemu Haataja

                3 Jani Komulainen     1 Sami Haapakoski                     9 Sami Partanen
 10 Sami Joukainen               6 Juha-Matti Sirviö
 11 Mika Laukkanen
 12 Pasi Kokkonen           
 13 Sami Karjala              4 Toni Kohonen
Eli kaikki pääseevät pelaamaan tutuille paikoille niinkuin joukkueen valitsija valintaperusteissaan ilmoittikin. Lyöntijärjestyksen osalta saattaa homma vähän heittää. Tuossa nyt kuitenkin on kahta selkeää kärkeä lähdetty hakemaan joista jälkimmäiseen voitaneen käyttää lyöjäjokereista oikeastaan vaikka molemmat, koska Roope on taas sellaisessa vireessä, että pitäis luottoa varmasti löytyä. Jos/kun tuo ei nyt sitten kuitenkaan ole se Eeron ja Veskun haluama järjestys niin variaatioita on jälleen muutamia. Tonin kakkoskärkeen kotiuttajaksi ja Eko vastaavasti siirretään 2-kärjen alkupuolelle olettaen, että jossain kohtaa sieltä niitä paloja napsitaan kumminkin. Myöskään Sakun tämän kauden esitykset mailan varressa ei välttämättä riitä 1-kärkeen mutta itse sen sinne sijoitin sillä jalat toimii entiseen malliin.

Kaiken kaikkiaan tämä paketti on selvästi Lännen vastaavaa parempi. Sisällä tehoja löytyy tasaisesti joka osa-alueelle ja ulkopelissä ei pitäisi olla niin paljoa hakemista kun käytössä on Kiteen etukenttä, Kuopion linja.


Länsi

Koodi: Valitse kaikki

                       LÄNSI                       
                5 Anssi Lammila        1 Henri Puputti
                                 


                2 Jussi Kemilä          7 Vesa Musto

                3 Tommi Murto         4 Pertti Mäkelä                      6 Antti Kuusisto
 10 Jere Dahlström                  8 Aki Orava
 11 Riku Rantanen
 12 Veli-Pekka Yli-Hirvelä         
 13 Jaakko Antila               8 Antti Tokkari
No tuolleesa nämä lottopallot pommpi tällä kertaa. Ensinnäkin lukkarivalinta. Puhtaasti vertailemalla lukkareita olisikin jo ollut paha paikka, mutta nyt mielestäni aika helppo valinta. Sen takia näin koska eihän tuossa lännen porukassa noita kotiuttajia ole - hmm, no sanottavahan se on - ketään ja piste. Rantasella huima lyöntivire päällänsä joten sitä on pakko hyödyntää nyt jokeripaidan muodossa. Jos Rantasen pistää nostelemaan niin pääkotiuttajaksi totta kai... mutta entäs sitten kun ei hälle saadakkaan edes tilannetta. Tähän ei lännen porukalla tule varaa olemaan, joten pakko valita näin päin jo oikeastaan sen takia, että mielestäni muu ratkaisu ei ole järkevä.

Sitten nämä muut sankarit... taas on niinkun sekä ulkopelipaikoille, että sisäpelin rooleihin monta ukkoo samaan tarkotukseen mutta joihinkin taas ei sitten taho löytyy ainuttakaan. Kovalyöntisiä etutilanteen (etupesät täynnä) purkajia sekä kotiutuksiin kykyneviä lyöjiä olisi kyllä mielestäni ollut pakko valita paremmin. Nytkin Orava esim. tuli vasta takaoven kautta joukkueeseen ja alkuperäisessä valinnassa taisi olla peräti puolet miehistä ykkös tai kakkos numeron miehiä - aivan liikaa, jos tämän varmempia miehiä kuin nyt ei ole laittaa seuraaville numeroille.

No yksin kertaisesti itse olisin jo joukkeen valinnasta lähtien tehnyt kaiken aivan eritavalla. Tietysti jälleen kerran totuuden nimissä on myönnettävä, että Idän valitsija saa jo pelkästään sillä paremman joukkueen, että todella valitsee suoraan pelipaikkojen mukaan ns. parhaat paikoiltaan. On nimittäin jälleen kerran haukuttu jotta siellä idällä pelaa ihan vääriä pelaajia :D

Ja tilastot.

Koodi: Valitse kaikki

      ITÄ    LÄNSI
Lyödyt:   160     127
Tuodut:   177     144
KL-% (KA): 61,8    64,1
Tilastoissa näkyvä harha, että Länsi olisi parempi kärkkäreissä on selitettävissä, juurikin sillä että heidän miehistössään on enemmän jalkoja (0- ja 1- tilannetta) ja Idällä vastaavasti tasaisemmin mukana myös kotiin ja kolmoselle lyöviä pelaajia.

Itse kentästä sen verran, että tapahtumaa varten laajennettu kakkoskatsomo yltää pitkälle takakenttään asti ja siten juoksuja ei tule syntymään järveen lyönneistä + muutenkin tavan rantakentän tapausta vähemmän koska tietysti myös rajoitukset yltää pitemmälle.

Peleihin otin hupipanoksilla sekä Joukaisen, että Dahlströmin juoksuttomat pelit (16,0 ja 13,0). Molemmat varmasti takoo joka toisella yrityksellä vähintään juoksun ei se siitä ole kiinni. Mutta riittääkö se tuokaan lukema silti. Yrityksiä voisin kuvitella Joukaiselle tulevan 4-5 ja Jerelle 3-5. Jerellä on tosi kovassa lyönnissä oleva kilpailija joka varmasti saa jsks vuoron yrittää ensin jos ei Jerellä heti lähde kulkemaan. Laukkasesta en lähde povaamaan, että montaakaan kertaa yrittään ennen Joukaista (tietysti jos tilanne on selvä niin annetaan käydä koittamassa) käy kopauttamassa. Tässä enemmänkin lasken sen varaan, että Roopen eteen ei kumpaakaan laiteta. Näillä yritys määrillä ja onnistumisprosenteilla ja huomioon ottaen kentän rajoitteet ja ulkopelin tiukkuuden verrattuna sarjapeliin on pakko koitta pienellä josko edes toinen jäisi nollille. Suoraa tai ML voittoa en uskalla koitella mihinkään suuntaan. Mutta itää -2,5 (2,25x) tasoituksella otin vähän enemmänkin, kun jotenkin maistuupi vaan niin hyvältä. Kelit käsittääkseni pitäs olla ainakin tänä vuonna ihan hyvät, ainakin niin kirjottelivat lehteen. Joten ei pitä mitn 1-1 nysväystä olla.

En enää jaksanut tarkistaa virheitä kun meni jo näin myöhälle ja aamulla pitäis herätä lähtemään lohia nostamaan puruveeltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”