Tänään on 24.06.2018, 11:03.

Vesipallon Worl Cup, Budapest (HUN) 13-18.6.2006

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Vesipallon Worl Cup, Budapest (HUN) 13-18.6.2006

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Serbia & Montenegro
Voittaja Lohko B 3.00 Expekt
Turnausvoittaja 6.50 Expekt


Nyt ei ihan ymmärrä Expektin kertoimia. S&M voitti viime vuonna World Leaguen ja MM-Kisat ja lukeutuu mielestäni melkein jopa tasavertaiseksi Unkarin kanssa. Menestyksen takana ollut valmentaja Peter Porobic teki jatkosopimuksen keväällä. Pientä häsmäkkää kuitenkin joukkueen ulkopuolella ollut kun Serbia ja Montegro kaiketi uumoilivat molemmille omaa maajoukkuetta, mutta päättivät pitää kuitenkin hyvin menestyneen joukkueen kasassa. Ilmeisesti Expekt tarttunut tuohon uutiseen kertoimia arpoessaan, sillä muuta syytä en tuohon S&M aliarvioimiseen keksi. Mielestäni tuolla uutisella vaikutus on hyvin minimaalinen. Ensinnäkin tuollapäin pelaajat tottuneet noihin ristiriitoihin joita tulee jatkuvalla syötöllä. Samoin se mahdollisuus, että JOS Montegron pojat päättävät jättää viime hetkillä joukkueen se ei heilauta joukkueen tasoa juuri mitenkään, koska serbit ovat miehittäneet kaikki aloituspaikat joukkueesta. Ja nämä jämäpaikat saadaan helposti korvattua omista menestyneistä junioreista jos tarvetta on.

B-lohkon muut maat ovat Kroatia ja Venäjä sekä Espanja. Kroatia on luokkaa heikompi joukkue kuin S&M ja Venäjä ehkä vielä aavistuksen heikompi kuin Kroatia. Espanja puolestaan selvästi heikoin lohkossa.

A-lohkossa puolestaan on selvä suosikki Unkari ja sitten keskitason maat Italia ja Kreikka sekä heikko Romania. Tämä siis selvästi heikompi lohko kuin B-lohko. Molempien lohkojen voittajat pääsevät suoraan välieriin ja sitten lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat vastakkain ja jakavat loput kaksi paikkaa välieriin. Näitä vesipalloja ei taida vielä olla auki muualla kuin Expektillä ja Eurobetillä (vertailuksi S&M lohkovoitto 2.00 ja turnausvoitto 3.50), kyllä noita varmaan muualle vielä ennen tiistaita aukea, mutta en usko millään, että kukaan parempia kertoimia S&M:lle tarjoaa. Hyviä petsejä molemmat ja kannattaa jo noukkia nyt pois kuleksimasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”